Şimdi Ara

GARANTİLİ 1.NESİL TERTEMİZ 2GB IPOD NANO BEYAZ. Ekstralarıyla....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilkom garantili ürün. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Açılmamış paketinde aldım. Ön tarafındaki jelatini hala duruyor. Bilkom çıkışlı fakat faturası yok. Bilkoma seri numarası ile ulaştım 2008 Mart ayına kadar garantisi olduğunu ilettiler. Bütün aksesuarları tam. Kutusu vs. herşeyi duruyor. Sadece arkasında ufak bir iki kılcak çizik var ki bu da kılıfına koyup çıkarırken oluşan çizikler.

Yanında vereceklerim

1 adet gittigidiyordan aldığım italyan TUTİNA marka dokuma kılıf. (Alış fiyatım 25 ytl)
    1 adet DLO marka ipod nano shell (şeffaf plastik kılıf) kutusunda sıfır. Dandik kutusuz olanlardan değil. Orjinal kutusunda. Kemere takma aparatı da var. Daha hiç açılmadı (Alış fiyatım 35 ytl)
    1 Adet beyaz CX300 (yurtdışından alınma, kutusu duruyor, hiç bir problemi yok, bu da 1 aylık)

Tüm paket = 220 YTL

CX300 olmadan = 180 YTL

YER: ANKARA

tercihim elden teslim etmek.

email= nepolat@gmail.com

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Sana 3 aylık ipod nanomu vereyim siyah cx-300 kulaklıklarla sende bana onları yolla + bide yanında benq -siemens a-38 cep elefonuda benden olsun beyaz oldugu için yaptım bu tefliki garip ama aklına yatarsa
  • Teşekkürler teklif için...
    Arkadaşlar nakit lazım olduğu için takas düşünmüyorum zira 8gb olanını alacağım...
  • Fiyat çok iyi bence bendede var aynı ikili gerçekten çok tatminkar bi ses kalitesi elde ediliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.