< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GARANTİBBVA 2 adet yeni fatura talimatına 1200 tl bonus. (3. sayfa)

-
-
Bana sa 150 yatmış bence yatmayacak 1200 nereye kayıt açıyoruz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
600 yattı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam size sms olarak mi gelmisti yoksa siz mi sms atip kayit mi olusturmustunuz
Buradan görüp aynı mesajı atmıştım
faiz kesiyorlar verdiklerini kısmen geri alıyorlar
-
Ben de ayni sekilde ama bana yatmadi hala
Bana da size özel diye bildirimi gelmişti 1200tl bonus diye utanmadan 150 yatrmislar
Yarın kayıt açacağım
banada 600 yattı buradan görüp atmıştım kayıt açtırsak mı eldekini de almasınlar :D
-
sms gelen arkadaşıma 1200 yatmış, gece..
-
Kredi kartından talimat vermek ile hesaptan talimat verme arasında ne gibi bir fark var ?
Banada dün gece 1200₺ daha yatmış. Toplam 1800₺ oldu allalla. Hepsini bana mı paslıyor bunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus1476 -- 7 Mayıs 2025; 10:44:4 >
Hesaptan verilenler bazen kampanyaya dahil edilmiyor. Sonucta diğerinden faiz + bsmv alıyorlar. Ben akbank'a elektrik faturası vermiştim. 700 liraya ekstreye kadar 55-60 lira arası faiz+bsmv işledi. Ekstreden son ödeme tarihine kadar bir sonraki ekstreye 15-20 lira arası bir faiz daha yansıtmışlardı.
dün 1200 yatması gerekirken 300 yattı, ben de tivitırdan yazdım ama kimse dönmedi. bugün 1200 tl daha yatmş. toplamda 1500 oldu.
-
kampanya smsini almayıpta kendisi sms atıp katılıp bonus gelen varmı ?
-
Bana 600 + 150 geldi, şöyle de geri dönüş yaptılar.
Kampanya ödülü ile ilgili mesajınız hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz.
Garanti BBVA olarak, tüm kampanyalarımızı müşterilerimizin daha keyifli ve kazançlı alışveriş yapması adına kurguluyoruz.
Size özel otomatik fatura ödeme talimatı kampanyası, 1-30 Nisan 2025 tarihleri arasında kredi kartınız ile vereceğiniz 1 yeni otomatik fatura talimatına 300 TL, toplam 1.200 TL bonus kazanılması doğrultusunda tasarlanmıştır.
İşleminizi incelediğimizde, ... numaralı kartınızla 2 yeni otomatik fatura ödeme talimatı verdiğinizi gördük. Buna bağlı olarak, 600 TL ödülünüz ... numaralı kartınıza 6 Mayıs 2025 tarihinde yüklenmiş olup herhangi bir hata bulunmamaktadır.
Ödülün geri alınmaması için 6 ay içinde her talimat için en az 3 fatura ödemesi yapılması gerektiğini hatırlatmak isteriz.
Kampanyalarımız ile ilgili detaylı bilgilere, bonus.com.tr adresinden veya BonusFlaş uygulamamızdan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Verdiğimiz bilgilerin sizin için aydınlatıcı olduğunu umar, iyi günler dileriz.
-
Gerek yok hocam o halde ya hesaptan vereyim gitsin talimatı.
-
SMS göndermek mi gerekiyordu? Ben uygulamada gördüm talimat ver dedim tıkladım. Henüz puan yüklenmedi.
-
Bazen bankaların faiz almadıkları faturalar olabiliyor, telefon vs. Onlari da bir kontrol edin, kampanya dipnotlarında olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X