Şimdi Ara

Garanti Paracard Web Kullananlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
15.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dresner_42

slm arkadaşlar. ben hem internet alışverişlerinde hemde günlük hayatta kullanmak için paracard almak istiyorum.öncelikle böle bi kart varmı? Forumda araştırınca garanti paracard ın internet alışverişine kapalı oldugunu ögrendim.şimdi internet alışverişi için paracard web mi almam gerekiyor.bide ben garanti bankası müşterisi deilim.bakaya gidip paracard web başvurusumu yapıcam.yoksa normal paracard mı alıcam.Forumda internet şubesinden paracard web hesabı oluşturursun deniyor.şimdi bunun için normal paracard almak zorundamıyım.kafam cok karıştı.bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.kartı genellikle internet alışverişlerinde kullanıcam.bide paracard web ücretsizmi.sadece paracard web alırsam bunu market alışverişlerindede kullanabilirmiyim.

ben garanti extra genç paracard ile sanal kart yaratıp online alışverişte kart no vererek kullanabiliyorum,aynı zamanda paypal a üye olup o şekilde de kullanabiliyorum ama extra genç hariç yıllık 70lira civarı hesap işletim ücreti adı altında soyuluyosun,böyle kötü bi yan var.

• garanti bankasını tavsiye etmiyor hiç kimse.ben internetten alışveriş yapmak için kredi kartı deil paracard tarzı bi kart istiyorum.önerebileceginiz başka bankalar varmı?mesela akbank neo alsam netten alışveriş yapabilirmiyim.Yada başka bi bankanın kartıyla...
  • quote:

garanti bankasını tavsiye etmiyor hiç kimse.ben internetten alışveriş yapmak için kredi kartı deil paracard tarzı bi kart istiyorum.önerebileceginiz başka bankalar varmı?mesela akbank neo alsam netten alışveriş yapabilirmiyim.Yada başka bi bankanın kartıyla...

havale ile yapabilrisin.onun dışında bildiğim kadarıyla! garanti dışındaki bankalar banka kartıyla sanal kart yaratmaya izin vermiyomuş.
  • quote:

garanti bankasını tavsiye etmiyor hiç kimse.ben internetten alışveriş yapmak için kredi kartı deil paracard tarzı bi kart istiyorum.önerebileceginiz başka bankalar varmı?mesela akbank neo alsam netten alışveriş yapabilirmiyim.Yada başka bi bankanın kartıyla...

Kredi kartı istememenizin nedeni borçlanma riskiyse,
    ve tabi öğrenciyseniz,
    Denizbank Paso Yükle kullan kredi kartını önericem.
    Limiti 0TL, borçlanma riskiniz yok, kart ücreti yok hesap işletim ücreti yok,
    Kredi kartı olduğundan dolayı internetten alışveriş yapılabilir, tahmin ediyorum sanal kart da çıkartılabilir.
  • merhaba arkadaşlar resmi web sitesinden bir ücret alımı gözükmüyor ancak burdaki yorumlarda senelik para 70 tl alındığı yazılmış. kullanan varsa bilgi verebilir mi?
    http://www.paracard.com.tr/Destek/Kullanim-Ucretleri paracard web den bahsediyorum bu arada....
  • kesiliyor kardes hatta gecen ay kesildi benden 34 tl civari 6 ayda bi aliyorlar.ama paypal ve fatura oderken siraya girmek istemiyorsan garantinin internet hizmetleri vazgecilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 16 Şubat 2012; 13:55:41 >
  • paracard web için para kesilmez arkadaşlar. normal vadesiz hesabınızın işletim ücreti kesilir, unibank extragenç gibi öğrenci hesaplarında 1yıllık falan almıyorlar galiba.
  • nasıl yani hesap ücreti tam olarak açıklama yapar mısın lütfen
  • aynı gun ıcınde parayı yatırıp ınternetten alısverısınızı yapıp paranızı cekersenız yanı para ıcınde bır gun kalmazsa kesıntı kesmezler,,, yada ıkıtane fatura

bende paracardweb (sanal kart)la paypala uye olup ebaydan bırseskartı almak ıstıyorum
  • Merhaba,

Bugün Paracard Web'e başvurdum. Bugüne kadar internetten alışveriş yapmadım. Öğrenmek istediğim bazı hususlar var.

1. Paracard Web sanal bir kart ama bu kart somut olarak var mı? Banka bu kartı evime gönderecek mi?
    2. Paracard Web için internet alışverişinde kullanmak maksadıyla şifre oluşturmam gerekiyor mu?

Ekleme: Müşteri Hizmetleri ile görüştüm. Birinci soruyu hayır ikinci soruyu evet diye düzeltiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sera! -- 20 Aralık 2012; 22:53:54 >
  • Garanti bankası hesabım üzerinden sanal kart oluşturdum. Bu mastercard mı oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.