Şimdi Ara

Garanti Paracard Hk. Sorularım Var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, geçen hafta X şirketinde işe başlamak için Garanti Banka kartı lazım olmuştu. Başvurdum vs. derken kart bugün elime geçti. Fakat gelen kartın üstünde 'MasterCard' ın logosu var. Kredi Kartı mı gönderdiler bana acaba? Bu konuyu nasıl aydınlatabiliriz? Birde iş mevzusu olmadı o yüzden ne olursa olsun götürüp kartı iptal ettirmek istiyorum. Bunu yapma için herhangi bir Garanti Şubesine gidip ne tarz bir işlem yapmam gerekir? Şimdiden teşekkürler.

• güncel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: carleone_16

Merhaba arkadaşlar, geçen hafta X şirketinde işe başlamak için Garanti Banka kartı lazım olmuştu. Başvurdum vs. derken kart bugün elime geçti. Fakat gelen kartın üstünde 'MasterCard' ın logosu var. Kredi Kartı mı gönderdiler bana acaba? Bu konuyu nasıl aydınlatabiliriz? Birde iş mevzusu olmadı o yüzden ne olursa olsun götürüp kartı iptal ettirmek istiyorum. Bunu yapma için herhangi bir Garanti Şubesine gidip ne tarz bir işlem yapmam gerekir? Şimdiden teşekkürler.

Garantinin paracardlarinda master card yada visa yazar diger banka kartlarinda maestro veya visa electron yazar sorun yok kart ustunde paracard yaziyorsa banka kartidir kredi karti degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benimde garanti maaş kartımda master kart yazıyor sorun yok dostum kredi kartı değil için rahat olsun
  • Çok teşekkürler arkadaşlar. Kartım aynen aşağıdaki resimdeki gibi. Bir sorum daha olacak. Kartı çıkartmaya gittiğimde Çalışacagım şirket bilgilerini, adres-telefon vs, istemişlerdi. Fakat orada çalışma işi yattı ve kartı çıkartmış bulundum. Bu saatten sonra kartı iptal etsem mi daha iyi, yoksa ileride başka bir işe girdiğimde bu kartı kullanırsam banka hesabının kayıtlı oldugu şirketin farklı olması bir sorun teşkil eder mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rovaniemi -- 18 Şubat 2015; 12:42:29 >
  • quote:

Çok teşekkürler arkadaşlar. Kartım aynen aşağıdaki resimdeki gibi. Bir sorum daha olacak. Kartı çıkartmaya gittiğimde Çalışacagım şirket bilgilerini, adres-telefon vs, istemişlerdi. Fakat orada çalışma işi yattı ve kartı çıkartmış bulundum. Bu saatten sonra kartı iptal etsem mi daha iyi, yoksa ileride başka bir işe girdiğimde bu kartı kullanırsam banka hesabının kayıtlı oldugu şirketin farklı olması bir sorun teşkil eder mi?

hesabın ve kartın dursun ilerde bir işe girersen maaş hesabı olarak verirsin bende öyle yapmıştım sana bir zararı yok zaten işe girersen hesabını direk maaş hesabı olarak iş yeri bankaya bildiriyor hesabın kartın dursun derim ilerde lazım olur içinde para bırakma ki hesap işletim ücreti kesilmesin maaş hesabında kesilmiyor zaten

• Teşekkürler hocam. Peki bir şey daha soracagım. Bu aylık kesintiler birikip faiz de işe dahil edilip ileride başımı ağrıtma ihtimali var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garanti Bonus Kart Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Teşekkürler hocam. Peki bir şey daha soracagım. Bu aylık kesintiler birikip faiz de işe dahil edilip ileride başımı ağrıtma ihtimali var mı?

hayır hocam hesapta olmayan paraya hesap işlem ücreti alamazlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.