Şimdi Ara

Garanti Kripto 5000 Lira Ödüllü İlk İşlem Kampanyası! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
9
Favori
5.971
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bunlara güvenilmez 250bini sıfırlar bunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • btc try açık olmadığı için usdc aldım, usdc yi alırken de tek seferde 250 bin olması için mecbur piyasa fiyatı seçtim ordan işlem 500 LT ücret aldı, işlem ücreti almasın diye usdc try yi limitten sattım 500 TL işlem ücreti almış ama kur farkı çok olduğundan 1319 TL zarar olmak üzere toplam 2300 TL zarar oluştu. BTC TRY açık olasydı hepsini limitten al sat yapardım umarım 5000 TL m yatar onu da Nisan sonuna kadar çekemiyoruz.

Yapılan işleme komisyon dahil mi belli değil 250bin tllik işlem yaptıysan 249500tllik almış olabilirsin yani 5000tllik yerine 100bin'e 2000tl lik bonus yatabilir.

Bu kullanıcı, profil detaylarına sadece yöneticilerin erişebilmesine izin verdi, bu nedenle görüntüleyemiyorsunuz.

FIFA Online 4 [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.