Şimdi Ara

Garanti haklarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlgili başka bir bölüm aklıma gelmediğinden buraya açtım, geçen pazar günü ayın 17'sinde bilgisayarın kendini resetleme sorunu olduğu için tamamı vatandan toplanan parçaları teknik servise verdim, ki bu reset problemi yüzünden 2. garantiye gidişi.

Neredeyse bir hafta oldu ve hala hiçbir ses yok. Yarın gidip kontrol edeceğim. Artık sıkmaya başladı bu durum.

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=48592385&p=1

Şu konuda yazdığı üzere aynı sorunun 1 yıl içerisinde 2. kez tekrarlanmasi sebebiyle değişim isteyebilir miyim? Veya 10 Günü aşması durumunda benzer özelliklere sahip başka ürün isteyebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam reset sorunu nasıl bir sorun biraz acarmisiniz keşke garantiye gondermeden burda sorunu belirtseydiniz bi çaresine bakardik belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belirtmiştim ama kimse ilgilenmedi hocam Oyundayken birden resetledi kendini, ondan sonra ekran kartı yük altına girdiği anda reset atmaya başladı sürekli. Ilk sefer de aynı problem olduğunda ramlerde problem var diyip değiştirmişlerdi, 2 ay felan sorunsuz kullandım. Sonra tekrar etti aynı problem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşbank vs Garanti
    2 yıl önce açıldı
    Garanti Bankası
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.