Alışverişlerinizi Money Visa'nızla yapın, istediğiniz bir ekstrenizi 1 ay sonra ödeyin.
Ekstrenizi atlatmak için ekstreniz kesildikten sonra, son ödeme tarihinizden 1 gün öncesine kadar minimum borcunuzu ödeyip "ATLAT" yazıp, bir boşluk bırakıp ekstresini atlatmak istediğiniz kartın son 6 hanesini yazıp 3340'a mesaj atmanız yeterli.
Buraya Kadar Herşey çok güzel, sonra kampanya şartlarında ne demiş bakalım :
Bu hizmet karşılığında atlatılan bakiye üzerinden 2,29% ücret alınacaktır. (KKDF ve BSMV hariç)
Eeee ? Bu nasıl kampanya ?
Bir kere, bu kampanyaya katılabilmek için minimum bakiyeyi ödemen gerkiyormuş. Kalan bakiyeye de % 2,29 ücret alacaklarmış.
Ben minimum bakiyeyi ödeyip kalanını bırakırsam, zaten kalanına % 2,12 faiz uygulanıyor. Kampanyaya katılırsam % 2,29 ödeyeceğim...
Yersen...
Bu resmen tüketiciy kandırmak, haksız kazanç elde etmek değil mi ?
Ben de anlamadım bu nasıl kampanya?
Garanti'nin saçma kampanyalarından birisi... Zaten borcu ödemesek te 2.29 faiz var ne anladım ben böyle işten...
Bunun adı kampanya adı altında tüketiciyi .....
gel garanti gel bizde keriziz ya
aklı olan bankalardan uzak durur bankaların kartını kampanyalarda kullanacaksın borcunu ay sonunda tam ödeyeceksin, bunlara zırnık koklatmayacaksın bunlar alışmış insanları sömürmeye nasılsa --riz çok bu memlekette birirleri atlatıverir taksiti sonra görür öbür ay extrede %2.29 call faizi anlar anya ile konyaya böyle atlayıp gidilmediğini