Garanti inrernet şubesine girebilmek için sms ile şifre göndermeye başldıktan sonra.BendeCepşifrematik i kullandığım N70 telefonuma ykledim.Bankacılık işlemleri için telefondan şifre üretip kolayca sisteme giriş yapabiliyorum.Ancak benim 2nci telefonumdada bu uygulamayı yüklemek istediğimde.Aynı versiyon cepşifrematikten yalnızca birtanesini aktif edebilirsiniz diye uyarı çıkyor 2nci telefonumda.2telefonda birden kullanamıyorum anlaşılan.Ya ben 1nci telefonumu kaybetseydim,şimdi ne yapacaktım?2 telefonu olanlar ne yapacak bu durumda? en iyisi bu cepşifrematikten kurtulmakmı?nasıl silerim?nasıl iptal ederim?nasıl önceki gibi garantibankasının bana internetşubesine girişte sms ile şifre atmasını sağlayabilirim?
müşteri hizmetlerini ara her konuda yardımcı olurlar
Müşteri hizmetlerini aramak istemiyorum.Burada herkesin başına gelebilecek bir konuda bilgisi fikri olan varsa paylaşalım diye yazdım.
Cep şifrematik nasıl iptal edilir bilen varsa anlatırsa çok sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: nothingalex
müşteri hizmetlerini arıyıp iptal ettiriyorsun.Ben telefon değişikliği yaptım aradım durumu anlattım cep şifrematiği iptal ettiler.tekrardan yeni telefonuma yükledim.Yani telefonun çalındığında direk müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettiriyorsun.