< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Garanti BBVA Kripto’da hesap açın, size özel 10 USDT hediye kazanın (3. sayfa)
-
-
hoşgeldin maili geldi şimdi ama içinde kazanım ile ilgili birşey yazmyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Garanti bbva hesabımızla giriş yaparsak ödül alamıyor muyuz acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben öyle giriş yaptım sorun yok hocam. Burada amaç kripto hesabı açmak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
Acizim, aciz olanı istemem.
Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem.
İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim. -
aynı durumdayız banada mail geldi 10 usdt bilgisi yok
_____________________________ -
Ben de hemen hemen herkes gibi yatar yatmaz çekmeyi düşündüm de, peki tutsak bir faydası olur mu ?
Nasılsa ücretsiz geldi yani 0 maliyetle başlandı. İleri zamanda bir değerlenme olur mu yani tutulmalı mı ?
Şöyle cümle sonuna "Yatırım tavsiyesi değildir" ekleyip bilgi verecek var mıdır
Hocam onu bende düşündüm lakin biraz baktığım zaman 1 sene önce USDT 34,40 TL :) bugün 42,24 TL
Yani 1 sene önce örnek garanti 10 USDT verseydi 344 lira vermiş olacaktı. Onu bir sene bekletip bugün bozsaydık 422 TL :) 1 senede 78 TL kazanç
Tamamen ölü yatırım gibi gibi duruyor :)
YTD..
Hediye 10 USDT geldiği zaman, 15 USDT daha alıp, 25 USDT olarak bozduracağım. 400 lira kazanç
maalesef 10 USDT sistem tarafından bozulmuyor. + en düşük 600 liralık işlem yapabiliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 13 Kasım 2025; 14:12:53 >_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
Anlaşıldı hocam. O zaman hesaba gelir gelmez çekip nakite cevirmek en mantıklısı.
Tesekkurler
Garanti bankası müşterisi miydiniz? Görüntülü görüşme ile mi kayıt oldunuz kriptoya? Bbva müşterisi olarak kayıt yaptık sadece hoşgeldin maili geldi 12 saat oldu hediye maili yok.
Ben garanti müşterisiyim. Garanti kripto uygulamasını indirip "garanti müşterisiyim"diye girip kripto hesabı açtım.
Hediye henüz kimseye gelmedi.
_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
Garanti BBVA Kripto'ya hoş geldin. Aramıza katıldığın için çok mutluyuz. Kazandığın 10 USDT ödül, kampanya koşullarına uygun şekilde en geç 26 Kasım 2025 tarihinde hesabına tanımlanacak.
İLK KRİPTO VARLIĞIN BİZDEN KAMPANYASI
Kampanya Koşulları
1.Kampanya 12 Kasım 2025 saat 00:01’de başlayıp 19 Kasım 2025 saat 23:59’da sona erecektir.
2. Kampanyanın kapsamı ve amacı, kimlik doğrulama adımını tamamlayarak Garanti BBVA Kripto’da başarılı şekilde hesap oluşturan yeni müşterilerin mobil uygulamayı keşfedebilmelerini sağlamak ve mobil uygulama içerisindeki genel deneyimlerini geliştirmek amacıyla tanıtım mahiyetindeki 10 USDT ödülün dağıtılmasıdır.
3. Kampanya tarihleri arasında kimlik doğrulama adımlarını tamamlayarak Garanti BBVA Kripto’da başarılı şekilde hesap oluşturmuş yeni müşterilerin Garanti BBVA Kripto hesabına 26 Kasım 2025 saat 23:59’a kadar 10 USDT ödül yansıtılacaktır.
4. Her katılımcı kampanyadan sadece bir defa faydalanabilir.
5. Kampanya, şirketimiz ve şirketimizin bağlı olduğu grup içerisindeki herhangi bir şirketin çalışanları için geçerli değildir.
6. Teknik aksaklıklar ve ticari veya idari nedenler de dahil olmak üzere, Garanti BBVA Kripto’nun makul kontrolünü aşan herhangi bir sebeple kampanyanın planlandığı sürdürülmesi mümkün olmaz ise Garanti BBVA Kripto kendi takdiri ile kampanyayı askıya alabilir, değiştirebilir veya sona erdirebilir. Bu değişiklik ya da iptal internet sitemizin Duyurular sayfası üzerinden ilan edilir. Bu değişiklik ya da iptal, kampanyaya katılan müşterilere kazanılmış hak teşkil etmez.
7. Garanti BBVA Kripto, kampanya süresince kötü niyetli, suiistimal eden veya hileli teşebbüslerde bulunduğunu tespit ettiği müşterileri kendi takdirine bağlı olarak kampanyada çıkarabilir ve dağıtılan ödülü geri alabilir. Bu tarz teşebbüslerde bulunan müşterilerin hesapları Garanti BBVA Kripto’nun takdirine bağlı olarak kısıtlanabilir.
8. İşbu kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez.
9. Kampanyadan doğabilecek her türlü uyuşmazlıkta Garanti BBVA Kripto’nun kayıtları kesin delil teşkil eder.
Ödül Bilgileri
10 USDT değerindeki ödül, Garanti BBVA Kripto’nun takdirine bağlı olarak en geç 26 Kasım 2025 saat 23:59’a kadar kampanya şartlarını sağlayanların Garanti BBVA Kripto hesabına yansıtılacaktır.
Saygılarımızla,
Bana en son gelen mail bu..26 kasıma kadar gelecek diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
USDT dolara endeksli, diğerleri gibi kafasına göre takılmıyor. Cebindeki parayla gidip döviz bürosundan dolar alıp saklamakla benzer. Aklına yatıyorsa yapabilirsin yatmıyorsa yapmazsın.
Alıntı
metni:Garanti BBVA Kripto'ya hoş geldin. Aramıza katıldığın için çok mutluyuz. Kazandığın 10 USDT ödül, kampanya koşullarına uygun şekilde en geç 26 Kasım 2025 tarihinde hesabına tanımlanacak. Bana bu şekilde mesaj gelmedi
_____________________________ The World is Yours -
Mail olarak atıyorlar hocam mail adresiniz güncel mi? Spam kutusuna baktınız mı?
Sms olarak gelmiyor.
bana mail geldi ama 10 dolar ile ilgili birşey yazmıyor malesef.
Mail bana sadece hoş geldiniz diye geldi 10 dolar kazandınız falan demiyor, limit falan mı doldu ne oldu anlamadım bedavaya üye olduk herhalde üstelik sms de gelmişti.
Edit: Az önce geldi 10 USDT maili de ayrı olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muskes1903 -- 13 Kasım 2025; 18:6:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mail de geldi de kazandınız vs. gibi birşey yok. genel bildilendirme var.
_____________________________ The World is Yours -
26 kasım tarihine kadar bekleyeceğiz hocam.
Bugün Garanti BBVA Kripto Müşteri hizmetlerini (444 0 365) aradım. Israrla üstüne basa basa kazandınız mesajının gelmediğini, sadece hesabınız açıldı bildiriminin geldiğini belirttim. "Herhangi bir problem görünmüyor. Hesabınız başarılı şekilde oluşturululmuş. Belirlenen tarihte tarafınıza 10 usdt yatırılacaktır." denildi. Bilgilerinize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altan2144 -- 13 Kasım 2025; 18:4:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aradan bir süre geçtikten sonra mail geldi ama kimlik doğrulama yapmadım ama ben. Garanti Bankasında hesabım vardı o nedenle istemedi heralde. Her halükarda 26 kasımı bekliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ The World is Yours
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı
iOS
Android