Şimdi Ara

GARANTİ BANKASI XBOX ONE KAMPANYASI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
7
Favori
12.051
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kod lazım olan varsa iletişime geçsin(ÜCRETSİZ VERİLECEK)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet_alp

    kinect de kalibre ayarı mevcut. Benim çocukda sıkıntı olmadı. Gerçi yaşına göre biraz büyük..

    Yeni kinect i henüz görmedim. Ama fiyatı nerede i
    yse konsola yakın. Nabizını bile ölçebildiğini parmak hareketlerini rahatlıkla algıladığından bahsediliyordu. Mesafe sınırıda oldukça genişlemiş...

    Kinect le oynamak gerçekten zevkli ama insanoğlu tembel olduğundan bu oyun çok yorucu deyip oturduğu yerden, kola ve cips eşliğinde (Burası abartı elbette) oyun oynanıyor..

    Mesela (Ben pes vs oynayamam) pes atarken kafanı hızla öne çarparak, bir kafa golü atmak fena olmazdı sanırım :) veya bir omuz hareketi ile faulümsü bişiler..

    Bende internetten indirdiğim starwars oyunu vardı oldukça zevkli bitirdim Hem 3D hemde bol harektli. Tabi bir süre sonra kollarda bacaklar ağrımaya başlıyor. Ama gerçek hareket olduğu için aynı zamanda spor. Tepkiler gecikmeye başlayınca ve biraz da zaman geçince konsol bunu anlıyor hadi tenefüse diyor..

    Şu ONE kırılırsa birtane de ben almayı düşünüyorum. ama şu anda bir oyuna 150TL civarı ücret vermek bilemiyorum. Bu kadar ücret ödeyince oyunun cılkını çıkarmak gerek :)


    Bir kaç video ekleyeyim Profosyenel değil eğlencelik bişiler işte..



    Konsolu satmadan önce bende bir süre kinect kullanmıştım.Özellikle bowling, plaj voleybolu gibi oyunlar zevkliydi.Daha sonra başka oyunlarda çıkmış.Birde kayak vardı oda fena değildi hassaslığı oldukça iyiydi. Ama aklımda hep bir motor oyunu yapsalar süper olur diyordum.Şu an var mı bilmiyorum doğrusu. Daha gelişmiş kinect one cihazını merak etmiyor değilim :) birde oculus rift ile oynansa :D




  • PR62029662072
  • PR77032200742

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinde kullanılmamış kod olan varsa verebilir mi arkadaşlar ? bende kod vardı fakat telefonu formatladım, ihtiyacım yoktu. kader ki bir arkadaşıma lazım oldu.
  • Kampanya 5 nisana kadardı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.