Şimdi Ara

Garanti Bankası'ndan Hesap Açma Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
8.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bir yerde işe başladım. Çalıştığım yerde maaşları Garanti Bankası'ndan ödediklerini söyledi. Yani Garanti Bankası'nda hesap açtırmam gerekiyormuş. Yıllık 75 TL gibi bir ücret alıyorlar. Hesap açtırdığım zaman yıllık 75 TL vermek istemediğimi söylesem onaylarlar mı? Bu arada banka kartı ile hesap numarası aynı şeyler mi? Örneğin bazen cebimdeki parayı banka kartına koymak istediğimde herhangi bir kesinti olur mu? Teşekkürler.

• Yapmak istediklerim:
    -İstediğim zaman hesaba para yatırıp-çekme
    -Havale,eft yapabilme
    -Başka hesaplardan bana para gelmesi

Sanırım hesap kartı ile banka kartı aynı terimler. "Banka hesap kartı" ?
  • tabi onaylarlar.Hatta kredi çekerken de faiz ödemek istemediğini söyleyince de onaylıyorlar
  • Banka işlerinden pek anlamam ama "Hatta kredi çekerken de faiz ödemek istemediğini söyleyince de onaylıyorlar" bu cümlenizde sanırım alay ettiniz. Benim demek istediğim faiz değildi. Sadece yıllık hesap işletim ücretini vermek istemiyorum ve bunu nasıl dile getiririm diye sormak istedim forumda.
  • Maaş kartlarında hesap işletim ücreti alınmıyor diye biliyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada yaşım henüz genç sanırım bonus genç gibi kartlar varmış bunları tavsiye eder misiniz?

https://www.bonus.com.tr/kredi-kartlari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vandalizm

Bu arada yaşım henüz genç sanırım bonus genç gibi kartlar varmış bunları tavsiye eder misiniz?

https://www.bonus.com.tr/kredi-kartlari

Bonus genç iyidir bende ondan alacağım ama sizce her şeyimizden para koparmaya çalışan bankaların sizce bir talep ile böyle bir şeyi kabul etmesi mümkün mü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bonus Genç kredi kartıymış. Sanırım benim aradığım şey Paracard Bonus
  • Bir Garanti şubesine gidip Paracard Bonus başvurusu yapmam daha mantıklı gibi. Tabii yıllık kesilecek olan 75 TL'yi vermeyeceğimi de belirteceğim onlara
  • genelde firmalar maaş hesabı için anlaştıkları bankalar ile hesap işletim ücretlerinin hatta havale ve eft ücretlerinin alınmaması konusunda anlaşıyorlar. biz de firma olarak bu şekilde anlaştık. banka sonuçta bir sürü maaş müşterisinden faydalanmış oluyor.

ancak sizin maaş alacağınız firma böyle bir anlaşma yapmadıysa 2 adet otomatik fatura talimatı vererek hesap işletim ücretinden kurtulursunuz.
  • " 2 adet otomatik fatura talimatı vererek "

Bu ne anlama geliyor? Tam anlayamadım da
  • ATM Kullanımı
    ATM Paylaşım Sistemi
    Bakiye Sorma: 0,50 TL
    Nakit Çekme: 400 TL ve altı işlemler için 5 TL, 400 TL üzeri işlemler için tutarın %1,25'i

Sanırım Garanti'nin ATM'lerinden yapmayınca üstteki ücretleri mi alıyor?

http://www.paracardbonus.com.tr/destek/kullanim-ucretleri
  • alt tarafı hesap açıcaksın kendine.

gideceksin bankaya sıranı alacaksın.sıran gelince sonra diyeceksin ki xxx'de işe başladım maaşlarını sizin aracılığınızla ödüyorlarmış bende o yüzden vadesiz hesap açtırmaya geldim.

sonra sorarsın orda bizim firmanın sizle anlaşması var mı yıllık ücret ödeyecek miyim diye.zaten anlaşmaları varsa hayır der. evet derse evinize gelen 2 tane faturayı telefon su elektrik internet faturası vs o hesaptan otomatik ödemeye verirsen yıllık ücret almazlar.

hesabı açtırırken internet içinde şifre falan almayı unutma sonra tekrar gitmek zorunda kalmazsın. hesabın açılınca hesap kartını 2 haftaya falan gönderirler.
  • işyerinin maaşları ödedeğişi şubeye gidip o şubede maaş hesabı açtıracaksın . kafana göre gidip başka şubede açma. vadesiz hesaplarda hesap işletim ücreti yok . sana banka kartı yanında birde kredi kartı verirler o kartın yıllık aidatı var . aidat işlediğinde müş.hiz. aradığında sana 1 yıllık üyelikten çıkmama taahütü karşılığında o aidatı iade ediyorlar . hesabı açtırırken internet bankacılığı başvurusuda yap. telefonuna indir garati cep i bonus flash ı . rahatsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.