Şimdi Ara

Garaj Satışı Macbook Pro 2016 Touchbar'sız ve Daha Fazlası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar elimde ihtiyaç fazlası ürünler mevcut. Sırayla listeye ekliyorum. Fiyatlar uygun yazılmıştır. Takas düşünmüyorum. Malum sitelerden Get ile satış yaptım daha önce şehir dışı isteyen olursa oraya ekleyebilirim. Adana içi elden teslim edebilirim.

Elektronik ürünlere karşı ilgiliyim. Keyfine alım satım yaparım. Forumdan daha önce alışveriş yapmadım. Şu kişiyi referans gösteririm diyemeyeceğim. Malum sitelerden satışı gerçekleştiriyordum genelde ama artık çok zorlanmaya başladım. Gereksiz konuşanlar çok oluyor. Forum en azından aklı başında insan dolu en azından bu satışlarla referans kazanırım bundan sonraki satışlarım burdan devam eder. Satın almak isteyenlere benimde bir katkım olur. Ürünlerin hiçbirinin söylediğimden farklı çıkmayacağına sizi temin ederim. Adana içinden alacak arkadaşları ofisimde ağırlayıp kahve ikram edebilirim cihazları görebilirler. Ürünler illa satılsın demiyorum , o yüzden mantıksız fiyat teklifleriyle gelmeyin lütfen. Allah sıkışıklık vermesin , hepsini götürüp bir dükkana yığıp şu fiyatların sadece yüzde 15 - 20 eksiğine satabileceğimi biliyorum. Fiyatlar gerçekten mantıklı ben satış fiyatlarını zarar olarak görmüyorum. Kullandığım zamanlara veya anlık heveslerimin sonucuna sayıyorum.

Detaylı bilgi isteyen P.M ile ulaşabilir. Whatsapptan yazışır, Telefon ile konuşur görüşürüz.

Şimdiden hayrırlı olsun.

-- Macbook Pro 2016 Touchbarsız Space Gray : 5.150.00 TL
    Fatura tarihi 2 aylık ama kullanım 5 defayı geçmemiştir. şarj aletleri adaptörü hiç kullanılmadı.Çizik vuruk herhangi bir eksikliği yoktur.Faturası Adana Apple yetkili satıcısı Çizgi bilgisayardandır.

-- Macbook 1.1 Ghz Space Gray : 3.650. 00 TL
    Fatura tarihi Mayıs 2016 ' toplamda 2 ay kullanılmıştır. Yine herhangi bir eksik darbe çizik yoktur. Faturası Bimekstir.

-- Macbook Pro Retina Display 2015 Late. 13.3 in. = 4.650.00 TL
    Kendi kullandığım cihazdır. 5 ay garantisi kaldı. Mayıs 2015 tarihli Pupa'dan alınmadır. Ezik çizik vuruk yok gözüm gibi baktım. Touchbarlı 2016 model satın aldığım için satıyorum. 256 GB Ssd olan modeldir.Pil döngüsü 200 yoktur.

-- Apple Watch 42 Mm Sport Space Gray : 850.00 TL
    1.seri Sport modeli.Samsung Gear S3 Classic iphone ile uyumlu olduğundan boşa çıktı. Ezik çizik Vuruk yok. Tertemiz. Media marketten alınma.

-- Samsung S7 Edge Gümüş 32 GB : 2.650.00 TL
    Samsung Türkiye Garantili. Vatan bilgisayardan alınma. Alırken kasko hediye etmişlerdi. Adana içinde herhangi bir şey olursa ben bizzat ilgilenip kaskonun devre dışı kalmasını önlerim ( ikinci el satışlarda faturada adı geçmeyen kimseler kaskodan yararlanamıyor bildiğim kadarıyla). Etiketi sökülmedi arkasındaki. Sadece masa kenarına çarpıldığından sol alt köşede açık renk leke var. Ezik değil arkadaşlar gerçekten leke. Arzu eden inceleyebilir.

-- Samsung Gear S2 Platinum Serisi : 550.00 TL
    Nisan 2015 tarihli Online Portakal sitesinden alınma. 1350 Tl fatura fiyatı var Türkiye'de pek bulunmayan seri. Toplamda 2 ay kullanılmıştır. Elden çıkarmak istememiştim önce seri çok güzeldi belki ona benzer bir şeyler çıkmaz diye. Fakat Gear s3 classic aynı renkte çıktı ve satın aldım. O yüzden satışa çıkardım. Ezik çizik vuruk kesinlikle yoktur.

-- iphone 7 128 GB -- Simsiyah - Gümüş - Siyah ( 3 adet Adet fiyatı 3.650.00 TL.
    istedikleri fiyat 4000 TL idi. En ucuz satan yer araştırılıp fiyat alındı. Sonunda buna karar kıldılar.
    Ürünlerin satışında kar amacı güdülmemektedir. işyeri kredi kartı puanlarıyla nakite çevirilmek için alınmıştır. Jelatinleri açılmamıştır. Garantileri etkinleşmemiş oluyor bu sebepten. Fiyatı belirleyen ben değilim bu konuda anlayışınızı rica ediyorum.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzard -- 6 Şubat 2017; 18:42:31 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ulaştım. Geri dönüş beklemekteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevapladım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.