Şimdi Ara

Gankerın Fendi Funcom'u Yendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Res. Point'te ard arda yapılan 50+ gank olayından sonra,ss alıp Funcom'a mesaj atayım dedim.

Ben:Bazı kişiler tarafından res pointte sürekli öldürülüyorum,bu konu hakkında elimde ss var.
    GM:Merhaba!Ben gm vs vs.PvP serverlarında böyle bir kural yok.
    Ben:E peki ne yapacağım bu durumda?
    GM:Instanceler mevcuttur.Instance değiştirin.
    Ben:Her zaman instanceler açık durumda olmuyor.Bu durumda ne yapacağız peki?
    GM:Açıkçası bir fikrim yok.Oyundan çıkabilirsiniz,ya da arkadaş edinip onları öldürmeyi deneyebilirsiniz.
    Ben:Beta oyununa 14€ ödediğim Funcom'un destek hattı bu durum hakkında bilgi sahibi değil öyle mi?Sanırım bu neden guild kasalarını bile genişletecek kadar paranız olmadığını açıklıyor.Bir daha bu oyuna para yatırmayacağım.
    GM:Your petiton is closed.Fun in Hyboria.

Bana burda ahkam kesen Gm müsvetteleri,ben ranger ile bina tepelerinden milleti kesince uyarı vermesini biliyor.

Şimdi ilk iş,bir Assassin açıp,25 lvl civarı Underhalls girişlerini tutmak.1000 kills yapmadan da çıkmaya niyetim yok.

• Haklısın Hocam Bende Gelirdimde Yeni Adam Açıp Kasmaya Üşeniyorum

edit : yeni konu açılmışken bi quest sorusu sorucam şimdi the thief diye görev var birini kesmem lazım 2. mi 3.mü ne kata çıkıcam da yol yok bi tane climbing point buldum ağaçlardan köşede climbing point yazıyorda tam nerde olduğunu bulamadım görevi yapan varsa söliyebilirmi nasıl çıkıcaz hani climbing pointiniz yetmio dese neyse..

Gankerın Fendi Funcom'u Yendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdomOfH3aven -- 25 Ağustos 2008; 17:33:06 >
  • Seni çok iyi anlıyorum dostum, aynısını bizim guildten birileride yaşadı. Serverımızda SCUM isminde bir guild var ve adamlar 30-40 level altını dahi reskill ediyorlar. Hiç mi hiç şerefleri yok yani. PvP'nin de bir adabı var. Bu guilde neredeyse herkes düşman. Hatta adamlar kendi alliance grubunu bile kesiyor

Sana tavsiyem az daha sabretmen. PvP patch geldiğinde aynı Ultima Online gibi olacak. Hatta Guild forumlarımızda Eskisaz isimli arkadaş detaylı bir biçimde anlatmış olayı.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Oyundaki her karakter üç durumdan birinde olabilir:

Innocent , Criminal , Fugitive

En başta, varsayılan biçimde, herkes Innocent. Şu an bildiğiniz, oynadığınız oyun anlayışından pek farkı yok.

Şayet bir Innocent başka bir Innocenta dalarsa, durumu Criminal olarak 5 dakika müddetle değişiyor. Eğer dalınan Innocent kişi kendini savunursa ama Criminal statüsü almıyor. Eğer başka bir Criminal ile gruba girerseniz, siz de gruptayken ve gruptan çıktıktan 5 dakika sonrasına kadar Criminal olarak işaretleniyorsunuz.

Buraya kadarı basit, Innocenta dalan Criminal oluyor, ona dalanın statüsü kesinlikle değişmiyor.

Sorun şu ki, Criminal oldukça ve Innocent kestikçe hanenize Murder Pointler ekleniyor. Bu pointler belli bir değeri aştığı vakit, Fugitive statüsüne geliyorsunuz.

NOT: Ne kadar Murder Point kazandığınızı, kurbanınızla sizin level farkınız belirliyor; ör 15 tane kendi lvlınız kesip anca Fugitive olurken 1 adet sizden 20 lvl düşük birini kesmek bu duruma erişmeniz için yeterli olabilir.

Fugitive olmanın çok temel sakıncaları var.

Bunlardan en önemlisi, Fugitiveken biri (hangi statüde olursa) sizi keserse itemlarınızdan 1 adedini ve üzerinizdki paranın bir miktarını sizi kesen şahıs aynen mob gibi loot layabiliyor ve lootladığı item, equipped yada değil, terichen 'değerli bir item' oluyor.

İkinci dezavantaj ise Fugitiveken kesildiğinizde 2 misli PvP XP kaybediyorsunuz. (ne olduğuna değincem)

Gördüğünüz gibi, bu sistemle Fugitive olmak pek akıl karı değil, çünkü siz birini kestiğinzde sıradan PvP XP elde ederken, dozunu aşmanız halinde biri tarafından öldürülürseniz kaybınız çok daha fazla oluyor.

Peki, o zaman Fugitive olmak istemiyorsak buna nasıl dikkat edeceğiz?

Söylediğim gibi Murder Pointler bir değeri aştığı vakit Fugitive oluyorsunuz, ama bu durum kalıcı değil; çünkü:

1) Zaman geçtikçe
    2) Player tarafından öldürüldükçe
    3) Mob kestikçe (biliyorum çok saçma) Murder Pointleriniz azalıyor.

Fugitive olmanın ek dezavantajlarını, Criminalolmanın tehlikelerini, Innocentken diğerleri üstünden nasıl avanta sağlayabilecğimizi ekleyelim, toparlayalım, maddeleyelim:

Innocent

Varsayılan karakter hali
    Öldürülünce standart (1x) PvP XP verir/kaybeder
    Öldürülmesi halinde öldüren kişiye 5 dakika müddetle Criminal statüsü verir, zaten criminal olan birinin 5 dakikasını baştan başlatır; Murder Point verir
    Lootlanamaz

Criminal

Innocent birine saldırmak veyahut başka bir Criminal ile gruba girme halinde kazanılır.
    Öldürüldüğünde standart (1x) PvP XP verir/kaybeder
    Öldürülmesi halinde Criminal statüsü yada Murder Point vermez
    Lootlanamaz

Fugitive

Murder Pointleri belli bir değeri aşmış kişilerin durumudur.
    Öldürüldüğünde 2 misli PvP XP verir/kaybeder
    Öldürülmesi halinde Criminal statüsü yada Murder Point vermez
    Şehirlerde Guard lara düşman gözükür
    Trader v.b. kullanamaz
    Lootlanabilir. 1 adet elindekiler kapsamında 'değerli' bir item ve belli miktar para düşürür

Anatolian Hun Empire
    Eskisaz'dan alıntı.

• @Elharess

Bende ordayım zaten.Hatta eski hun empire memberı oluyorum.

SCUM öyleydi evet,şimdi C.L.A.N. ve Band of the Gray Clover'da başladı.

@Kingdom

Orda sırtını dön oraya öyle U ya basarak dene.Sürekli dön en sonunda tutuyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bizim müttefik olduğumuz CLAN'dan mı bahsediyorsun acaba? Çünkü sırf CLAN'ı kötülemek için aynı isimde bir çakma CLAN daha vardı serverda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elharess

Bizim müttefik olduğumuz CLAN'dan mı bahsediyorsun acaba? Çünkü sırf CLAN'ı kötülemek için aynı isimde bir çakma CLAN daha vardı serverda.

O kadar güçlü bir çakma C.L.A.N. sanmıyorum.

Aynı isimde açılabiliyor mu hem guild?
  • Yok bizim müttefik C.L.A.N. çakma olanı ise C.L.A.N (sonda nokta yok)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elharess

Yok bizim müttefik C.L.A.N. çakma olanı ise C.L.A.N (sonda nokta yok)

Tengri denen şahısta onlarla birlikte olduğuna göre sizim müttefik evet.
  • Sonu noktasız CLAN dan biri saldırdı dün bana. Adam level 58 guardian. İki barbar zor kestik. Ben 63 diğer barbar 59. Guardian acayip dengesiz bir class olmuş. Tıklayınca elite sembolü çıksa tam olacak aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULYSES -- 4 Eylül 2008; 17:05:47 >
  • Bende pvp serverda bir char açtım işim gücüm gank olacak artık öyle 80 lvl olmamada gerek yok Funcom bu yüksek lvl farklı olmaksızın gank yapanlara bir ceza veya caydırıcı önlem almıyorsa bende gider kendi lvl'imden 20-30 aşağısı ne görürsem acımadan keserim herkez pve işe yaramaz diyor ama bence rahat kasmak görev yapmak ve dostlarınla takılmak için pve diyorum ama gank için pvp diyorum ve her iki yapıdada oynamak çok daha zevkli kasmak ve diğer şeyler için artık pve serverdaki charımla uğraşacak pvpde ise sadece herkezi sinir etmek için gank ile uğraşacağım amaç exp değil artık gank olacak çünkü pvp'nin afedersiniz çivisi çıkmış herkezin işi gücü gank yapmak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.