Şimdi Ara

ganimet yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 71 lvlim 1300 kupam var hiç ganimet bulamıyorum ya :( inşaatçılar boşta kalıyor en fazla 100bin ganimetliler çıkıyor neden böle oldu dil ingilizce çin türkçe filan hepsini deniyorum rakip ararken 100bin gidiyor zaten :(

• Ligine göre ganimet gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kupalarda insan bayilir zaten senin th ne gore ganimeti kisar ben th 10 olmama ragmen bazen cok rahatlar geliyor senin seviyende olsam 71 lvl ve th en fazla 7 ya da 8 ise dunyalari goturmen lazim ve en fazla insaat sen de 2 milyondur ben de hersey 7 m 8m ona ragmen isci sikintisi yasiyorum 6 tane olsa o bile dolar inanmiyorsan koyume bak ve siklikla saldirdiginda onemli bazen bana da 200 kere arasam kog gelmiyor o zaman birak biraz ara ver 1 saat sonra gir fark edecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genellikle Hafta sonları ve aksam 5 den sonra sıkıntılı oluyor. Onun haricinde genel olarak iyi. Kupa inip yukselmeyide denemeni öneririm

• Arkadaslar 105 levelim 1975 kupam var 10. Seviye koye yeni gectim ama hic ganimet denk gelmiyor sizce kupa araligim kac olmali ?

• Bende 86 levelım 1600 kupa civarındayım bazen tek seferde 200 bin altın gidiyor köy bulamıyorum delırıcem 9.köy binası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 30 Temmuz 2014; 16:08:15 >
  • 10 a gecinde asil ganimetsizligi o zaman gorun. 250k 300k aramaya verince o gunleri arayacaksiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KLAN SAVAŞI NASIL OLUYOR
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kaxas35 kullanıcısına yanıt
    Kristal 1-2 oneririm klanimdaki adamlar 1m ganimet paylaşıyor sans tabiki ama kristal 3te bile var boyle ganimetler alabilene.

• Sör Aragorn kullanıcısına yanıt
    Suan kristal 3 e ciktim ama hala ganimet kasilacak duzey yok biraz daha yukari bakim bari hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.