Şimdi Ara

Ganimet için ordu kampı nasıl olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar benim ordu kampım 190 kapasite TH7 yim askerlerim: Nasıl Olsun Ordu Kampım Ganimet kascam da :D

Büyücü: 3.Seviye

Okçu: 4. Seviye

Dev: 4.Seviye

Barbar: 4. Seviye

Balon: 3. seviye

Şifacı: 2. seviye

Ejder 1. Seviye

Duvar yıkıcı: 3. seviye

Goblin 3. seviye

Dalkavuk: 1. Seviye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cocsemih -- 2 Şubat 2015; 1:58:56 >

• Cocsemih C kullanıcısına yanıt
    Maliyetsiz ganimet toplayın , tavsiyemdir :) 85 Barbar , 100 Okçu bu şekilde dışarıdaki toplayici , ölü köylerden çok rahat ganimet kasabilirsiniz. Hem maliyetsiz hem de eğitim süresi kısa :) Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz, iyi forumlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarface1453

Maliyetsiz ganimet toplayın , tavsiyemdir :) 85 Barbar , 100 Okçu bu şekilde dışarıdaki toplayici , ölü köylerden çok rahat ganimet kasabilirsiniz. Hem maliyetsiz hem de eğitim süresi kısa :) Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz, iyi forumlar

Peki Büyüler Olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cocsemih

quote:

Peki Büyüler Olarak?

Yıldırım al
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyDarkness QQ

quote:

quote:

Peki Büyüler Olarak?

Yıldırım al

3 üde mi yıldırım olcak?
  • quote:

Büyü olarak 3 tane söler misin hangilerini kullanam :D öfke 2 yıldırım 4 iyileştirme 3 he
  • quote:

quote:

Büyü olarak 3 tane söler misin hangilerini kullanam :D öfke 2 yıldırım 4 iyileştirme 3 he

3de yıldırım depolara veya havanlara falan atarsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asker olmak mantıklı mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Kusura bakma hocam yeni gördüm yorumunu :)

Hocam ben 2 şifa 1 yıldırım yapıyorum , neden hepsi yıldırım değil derseniz ganimeti depolarda ve dop dolu olan köyler geliyor rahatlıkla onlari barbarlarimi öne salip ardından hemen okcularimi saliyorum. havan veya sihirbaz kulesinin menziline girince barbarlarima şifa büyüsünü atıyorum ve alabiliyorum. Yıldırım büyüsü ise klan kalesi tam ortada olur boşaltılmaz ve dolu olur. Klan kalesinin üstüne atarsınız veya savunmaya atabilirsiniz havan gibi :)

• quote:

Kusura bakma hocam yeni gördüm yorumunu :)

Hocam ben 2 şifa 1 yıldırım yapıyorum , neden hepsi yıldırım değil derseniz ganimeti depolarda ve dop dolu olan köyler geliyor rahatlıkla onlari barbarlarimi öne salip ardından hemen okcularimi saliyorum. havan veya sihirbaz kulesinin menziline girince barbarlarima şifa büyüsünü atıyorum ve alabiliyorum. Yıldırım büyüsü ise klan kalesi tam ortada olur boşaltılmaz ve dolu olur. Klan kalesinin üstüne atarsınız veya savunmaya atabilirsiniz havan gibi :)

Teşekkürler Hocam :) Peki Klan Savaşında Nasıl Olsun Ordu
    Hocam ejderiniz olsaydı ejder tavsiyesi verecektim, 17 Dev , 6 duvar kirici , gerisi full okçu.

Büyüler ; 2 şifa , 1 öfke

• quote:

Hocam ejderiniz olsaydı ejder tavsiyesi verecektim, 17 Dev , 6 duvar kirici , gerisi full okçu.

Hocam Sağolun Ejderi açıcam Ejderli yapsanız bide :D
    9 ejder , 5 okçu.

Büyüler : 3 Öfke

Ben teşekkür ederim :)

• 5 binici, 4 dev, 4 duvar kırıcı, 100 civarı okcu, 70 civarı barbar. Büyü kullanmıyorum. 1 saatte altın+iksir 3m kasılıyor. 3-4k civarı da kara iksir birikiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cthulhu Fhtagn -- 26 Ocak 2015; 7:21:28 >
  • Barbar okçu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cthulhu Fhtagn

5 binici, 4 dev, 4 duvar kırıcı, 100 civarı okcu, 70 civarı barbar. Büyü kullanmıyorum. 1 saatte altın+iksir 3m kasılıyor. 3-4k civarı da kara iksir birikiyor.

ben binicim açık demedim ki kardeş?
  • quote:

Hocam vallahi son sorum ordu kampım kapasitesi 190 oldu klan savaş için söler misin nası yapıyım bide 17x5=85 6x2=12 85+12=97 yani 80 tane okcu mu olcak hocam :D
    Hocam gene aynı ordu sadece dev'den bir tane daha baş :)

• quote:

Hocam gene aynı ordu sadece dev'den bir tane daha baş :)

Sence Ejderi mi açıyım domuz binicisini mi ? :D
    Tabiki ejder , seviyesiz binici iş görmez

• 14 dev 7 duvar kırıcı kalanlar okçu-barbar şeklinde ayarlayabilirsin. 3 tanede şifa büyüsü gerektiğinde kullanırsın.
    eğer favorin terkedilmiş köylerse 90 barbar 7 duvar kırıcı 81 okçu yapabilirsin. 3 tane yıldırım büyüsü de yapabilirsin kara iksir kasmak için kupan yeterliyse (+1500)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.