Şimdi Ara

GAMZE ÖZÇELİK OLAYI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gizli dediğimiz küçük kameralar çıktıktan sonra da, mahremiyetin adı bile değişti, teknoloji hayatımızın her devresine müdahale eder oldu, herkesin elinde bir telefon; nerdeyse ilkokul sınıflarına kadar girdi, japonların her yerde fotograf makinalarını kullandıgı gibi
    bizlerde telefonları aynı, hatta daha fazlasıyla kullanmaya başladık, hatta bu kullanımı yapılan pis işlerde de görmeye başladık

Çoğunuz duymuşsunuz dur, Gamze Özçelik’ le ilgi haberi,
    Burada magazin tarafını ise hiç ele almayacağım.

Ortada bir olay var, tabiri caizse; aslında bu forumda pek de duymak istemeyeceğimiz bir tabir olan kalleşlik var diyeceğim

Dün arkadaşlarımdan birisi bana geldi ve bana Gamze Özçelik’ in çekilen video görüntüsünü seyredip seyretmeyeceği sordu, insanoğlunun bazen en büyük zaafı, bazen de en büyük özelliği olan merak.

Görüntüleri seyrettim, keşke seyretmeseydim dedim ama seyretmesem de olaya hep farklı yönüyle bakacaktım. Bu görüntülerin bu şekilde elden ele de dolaşmasına üzüldüm.

Bu olay her an herkesin başına gelebilecek bir olay, kimi nerede ne zaman bulacağı belli olmayan bir kalleşlik

kim garanti verebilir ki yarın bir gün bizlerinde yakınlarının başına bu tür olayların gelmeyeceğine

Bu olay çok vahim bir olay ve ders alınması gereken bir olay, belki paranoya diyebileceksiniz ama, bir kız kardeşimizin okuldan ve çevresinden bir erkek arkadaşının da bir çaya, kahveye, kolaya ilaç katarak bu tür bir eylemi gerçekleştirmeyeceğini nereden bilebiliriz.

Kurtlar vadisini seyredenler hatırlar; elif bir mağazaya
    giriyor elbise çeşitlerine bakmak için asansöre biniyor asansördeki şahıs elif'i bayıltım sanki karısı bayılmış tezgahı yaparak oradan alıp götürüyordu

Bu ve benzeri olaylar ne yazik ki kabullenmesek de oluyor
    bugün ona, yarında bize olabileceğini aklımızdan hiçbir zaman çıkarmamalıyız

Çok kalleşçe bir durum, genç bir kız kardeşimizin bu başına gelen olay, önce bayıltılıyor sonrada bu kalleşçe davranış yapılıyor...başka bir kalleşlik ise, iyi şeyler için üretilen teknolojinin bu tür pis bir eylemde kullanılması ve en az onun kadar pis davranış ise bu görüntüleri Bluetooth aracılığıyla herkesin telefonuna yayma durumu

yapan şerefsiz bu işi yapmış sonrada kaydetmiş, ama herkesin bu görüntüleri görmesi mi gerekir, bu görüntüleri bluetooth aracılığıyla dagıtan kişiye sormak gerekiyor, o görüntülerdeki kız kardeşin veya bir yakının olsaydı aynı şekilde dağıtırmıydın ?

Ben Gamze’yi de bir kız kardeşimiz olarak görüyor ona geçmiş olsun dileklerimi ve de bu işi yapan ve bu görüntüleri dağıtan kişilere de ALLAH belalarını versin diyorum

Ayrıca Mehmet Ali Birand'ı da kınıyorum , ne zamandan beri tecavüz görüntüleriyle reklam yapılmaya başlandı, çok ayıp, çok ayıp, sırf reyting yapmak için bu tür rencide edici sorular sorulmaz

Cem yılmazın da söylediği gibi, gerçekten eğitim şart bu tür davranışların kötülüğünü anlatacak, ağaç yaşken eğilir atasözü doğrultusunda ister aile yapısında olsun , ister okul yapısında olsun bur tür eğitim verilmeli
    başkada çaremiz yok, yoksa biribirine güvenmeyen, birbirinin boş anını yakalamaya çalışan bir nesile dogru gideriz.....

tekrar, her ne kadar yaşam tarzını benimsemesem de, bu olaylardan dolayı Gamze kardeşimize geçmiş olsun diyorum
    İNŞALLAH bu tür olaylar kimsenin başına gelmez.

• Burası bu konuyu tartışma veya yorumlama alanı değil...

İkidir siliyorum mesajını bu son olsun, bir daha aynı konuyu açarsan ceza alacaksın...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.