Şimdi Ara

GAMING - YAYINCI - RENDER KOMPLE SETUP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Severek kullandigim bilgisayarimi yurtdisina cikacagim icin satiyorum.

Gunumuz ve cok uzun sure tum gaming - yayin - render islerinizi sorunsuz bir sekilde halledebileceginiz cok ust seviye bir sistem.

Parcalarinin bir cogunun garantileri devam etmektedir. Kutulari ve Faturalari oldugu gibi duruyor.

Cok ozenerek elimden geldigince sinifinin en kaliteli parcalarini topladim.

Kendim son derece titiz kullandim. Gereken tum bakimlari zamaninda ve en kaliteli sekilde yapilmistir. Hicbir bilgisayarci, tamirci eli degmemistir.

Ciddi alicilar icin gereken tum Benchmark testleri ve istegine gore yapilacak test sonuclari paylasilir. Isteyen kisi iletisime gecip daha detayli sorup ogrenmek istedigi herseyi sorabilir.

​Fiyat olarak 27.500 TL Dusunuyorum.

​Islemci ; Intel i9-9900K Sekiz Core 16 Thread Çekirdek 3.6 GHz İşlemci

Anakart ; MSI MEG Z390 GODLIKE 4600MHz(OC) DDR4 Soket 1151 RGB WiFi M.2 EATX Anakart

Ekran Karti ; MSI GEFORCE RTX 2080 TI GAMING X TRIO 11GB GDDR6 352bit NVIDIA Ekran Kartı

Sivi Sogutma ; THERMALTAKE Water 3.0 360 ARGB Sync 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu

Ram ; XPG SPECTRIX D40 2x8 GB DDR4 3000 MHz Bellek RGB 16 GB RAM

SSD ; Samsung 250GB 960 EVO NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3200MB / Yazma Hızı 1500MB)

Kasa ; THERMALTAKE Core P5 TG V2 Black Edition USB 3.0 Uzay Montaj Mid Tower Kasa

PSU ; 750Watt 80+ Gold Sertifikali Moduler PSU

Monitor ; Asus PG258Q, 240hz 1ms E-Spor Gaming Monitör, 24.5", 1920x1080, Gaming / LED / G-Sync

Klavye ; SteelSeries Apex Pro Mekanik Gaming Klavye - Ayarlanabilir OmniPoint Switch -Oled Ekran - İngilizce Q

Mouse ; Steelseries Rival 650 RGB Kablosuz Gaming Mouse

Mikrofon ; Rode NT-USB Profesyonel Studyo Kalitesinde Mikrofon

Kamera ; Logitech C920 Full HD Webcam

Detayli olarak sormak istediginiz hersey icin telefon ile irtibata gecebilirsiniz.
    Whatsapp uzerinden iletisime gecmenizi tercih ederim.
    Get ile satis kesinlikle dusunmuyorum sebebi gayet acik.
    Takas veya Parca satisi falan dusunmuyorum. Bos isler icin lutfen rahatsiz etmeyin.
    Ciddi alici arkadaslar ile herturlu anlasiriz.
    Herkese iyi gunler.GAMING - YAYINCI - RENDER KOMPLE SETUPGAMING - YAYINCI - RENDER KOMPLE SETUPGAMING - YAYINCI - RENDER KOMPLE SETUPGAMING - YAYINCI - RENDER KOMPLE SETUPGAMING - YAYINCI - RENDER KOMPLE SETUPGAMING - YAYINCI - RENDER KOMPLE SETUPhttps://store.donanimhaber.com/a8/fb/dd/a8fbddd32239710759758c6be3eff67d.jpeg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesaBEAST -- 8 Ocak 2021; 20:37:47 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam fiyat yok

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.