< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Gaming ve Mimarlık için Laptoplar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bütçenizi yazmamışsınız,hem ekranı iyi olup hem de sistemi yüksek olunca fiyatlar uçuk bana göre
rgb vs mimarlık için değil. fotoğraf logo vb programlar için gerekli diye biliyorum
-
kotü laptop kalmadı ..ekranı gorup almanda fayda var...ekran ınc onemli degil diyorsanız ogrencı ısenız okula getırıp gotureceksenız asus un 14 inc laptobu var gayet guzel. Gerci canlı gozle gormek kısmet olmadı ınternetten gordugum kadarı ile
9 ayda bır teknolojı degısıyor zaten
-
Hocam bütçe 8-8.5 k arasında. Aklımda iki laptop var. Asus tuf fx70 17.3 inç modeli. Bu model okulum için ekranının büyük olması dolayısıyla işime yarayacaktır. İşlemcisi i5 10300h, 8.4k fiyat. İkinci laptop Lenovo IdeaPad gaming 3, işlemci AMD 4600h ve öbüründen daha iyi. Fiyat 8k
Ayrıca Asus tuf modellerinde ısınma problemi gibi birkaç şey okudum. Bu 17 inçlik modeli almak istiyorum ekranından ötürü. Isınma problemi hakkında bilginiz var mıdır? Siz olsaydınız hangisini alırdınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpidee -- 10 Mayıs 2021; 13:28:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet ısınma problemı var dıyorlar. lenovo tercih edın 16 ram ise
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X