Şimdi Ara

Gaming ve Mimarlık için Laptoplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hem oyun oynamak hem de mimari programları sıkıntısız kullanmak için laptop aramaktayım . Gaming Laptoplara baktığımda ekran ayarlarındaki sRGB ve aRGB gibi değerler düşük ve inceleme yapanlar bu oranların grafik tasarım gibi işlerle uğraşanlara yetersiz olacağını söylüyor. Bu değerlerin yüksek ve oyun oynanabilecek seviyedeki laptop önerilerine açığım. Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bütçenizi yazmamışsınız,hem ekranı iyi olup hem de sistemi yüksek olunca fiyatlar uçuk bana göre

rgb vs mimarlık için değil. fotoğraf logo vb programlar için gerekli diye biliyorum

• kotü laptop kalmadı ..ekranı gorup almanda fayda var...ekran ınc onemli degil diyorsanız ogrencı ısenız okula getırıp gotureceksenız asus un 14 inc laptobu var gayet guzel. Gerci canlı gozle gormek kısmet olmadı ınternetten gordugum kadarı ile

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-zephyrus-g14-ga401ii-he003-amd-ryzen-7-4800hs-16gb-512gb-ssd-gtx1650ti-freedos-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000001NEH7

9 ayda bır teknolojı degısıyor zaten

• cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçe 8-8.5 k arasında. Aklımda iki laptop var. Asus tuf fx70 17.3 inç modeli. Bu model okulum için ekranının büyük olması dolayısıyla işime yarayacaktır. İşlemcisi i5 10300h, 8.4k fiyat. İkinci laptop Lenovo IdeaPad gaming 3, işlemci AMD 4600h ve öbüründen daha iyi. Fiyat 8k
    Ayrıca Asus tuf modellerinde ısınma problemi gibi birkaç şey okudum. Bu 17 inçlik modeli almak istiyorum ekranından ötürü. Isınma problemi hakkında bilginiz var mıdır? Siz olsaydınız hangisini alırdınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpidee -- 10 Mayıs 2021; 13:28:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • justpidee J kullanıcısına yanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mimarlık için laptop
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.