Şimdi Ara

Gaming pcmi satıyorum teklif yapabilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Gaming pcmi satıyorum teklif yapabilirsiniz
    Iyi aksamlar , kendi topladığım pcmi evlenicegim icin satma kararı aldım fiyat teklifi yapabilirsiniz istanbul ici elden satış yapabilirim.

-Sistem özellikleri -
    Anakart : Asus x370 rog crosshair vi hero
    Islemci : Amd ryzen 7 1800x
    Ekran kartı : Msi gtx 1060 6 gb
    Ram : Gskill tridentz rgb 2x16 3000 mhz
    Ssd : Samsung 750 evo 250 gb
    Sıvı soğutucu : Cooler master seidon 120v v3plus
    Psu : Corsair vs650 80 plus
    Kasa : Aerocool p7-c1 project 7
    Monitör : Aoc 24 " 1ms 75 hz
    Hdd: Toshiba 3.5 " sata 3.0 7200 rpm 500 gb
    Istege bağlı klavye ve mouseida satabilirim sete dahil olarak.
    Steelseries rival 600 mouse , Razer Cynosa chroma klavye. Su anki toplanma fiyati 10800 felan. Teklif yapabilirsiniz .
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 7999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 😂😂😂 10800₺ 😂😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erenzengin kullanıcısına yanıt
    Keske okumayi bilsen piyasa degeri su an toplamaya kalktığında 10.800 ayrıca "teklif" yapabilirsiniz yazıyor.

• www.vatanbilgisayar.com
    ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO AMD X370 AM4 Ryzen™ DDR4 3200+(O.C.) MHz Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-crosshair-vi-hero-am4-x370-amd-ryzen-ddr4-2666mhz-anakart.html

AMD Ryzen 7 1800X 3.6GHz/4.0GHz 16MB Cache Soket AM4 İşlemci
    www.hepsiburada.com
    AMD Ryzen 7 1800X 3.6GHz/4.0GHz 16MB Cache Soket AM4 İşlemci Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-7-1800x-3-6ghz-4-0ghz-16mb-cache-soket-am4-islemci-p-HBV000003WJ13?magaza=Ebrar
    Bilgisayar

Diğer bileşenlere uğraşmayacağım. 10800tl nasıl buldunuz merak ettim..

• Tek tek en ucuz siteden bakmadım fiyatlara ama senin için baktım şu an.

Ram:
    SSd: Satışını bulamadım 220 tl sayıyorum 0ının muadiline.
    Sıvı soğutucu :https://www.hepsiburada.com/cooler-master-seidon-120v-ver-3-su-sogutma-cpu-sogutucusu-120mm-radyator-rl-s12v-22pr-r1-p-HBV0000018JXZ
    Psu :
    www.hepsiburada.com
    Corsair Builder VS650 650W 80+ Power Supply (CP-9020098-EU) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/corsair-builder-vs650-650w-80-power-supply-cp-9020098-eu-p-BD305034

Kasa:
    www.hepsiburada.com
    Aerocool Project 7 P7-C1 Usb 3.0 Fan Kontrolcülü Ledli Beyaz Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/aerocool-project-7-p7-c1-usb-3-0-fan-kontrolculu-ledli-beyaz-oyuncu-kasasi-ae-p7c1-wh-p-HBV000001ZE2W

Monitör :
    www.hepsiburada.com
    AOC G2460VQ6 24" 75 Hz 1ms (Analog+HDMI+Display) FreeSync Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/aoc-g2460vq6-24-75-hz-1ms-analog-hdmi-display-freesync-full-hd-oyuncu-monitoru-pm-bd805569

Hdd :

Toplama yapmayı biliyorsan 9250 tl tutuyor en ucuzlarını arayıp bulduğunda klavye mouseı eklediğimdede yaklaşık 10.000 tutuyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam herkes istedigi urunu istedigi fiyata satmakta ozgurdur ancak sizin fiyatlandirma mantalitenizle bu urun ancak ilan kalabaligi yaratir baska birsey degil. Bu urunu siz hic s vermeden guncel tutun bu fiyat bandinda teklif bile alacaginizi sanmiyorum birakin satmayi. Miladi dolmus donanimla stokta olmayan urunlerin eski sifir fiyatlari baz alinarak yaptiginiz fiyatlandirma ancak sizi kandirir. Bu gecenlerde stokta olmadigindan 19.000 fiyati olan bir 1060 li laptobunu sahibindende 16.000 e koyup AMA SİFİRİ 19.000 diyen bir saticidan malesef farksiz. Hadi ben de bu yorumumla ilaninizi yukarda tutayim belki bir alici cikar

• chicheck C kullanıcısına yanıt
    Dostum yanlış anlama ama ssd ve anakart dışındaki tüm ürünler güncel olarak satışta , anakart zaten üst seviye 1600 1700den assagida satilcak bi anakart degil ssdyide 220den sayıyorum 0 ını zaten sanarsın fiyatları uçuktan hesapladım. Kusura bakmayin ama herkes pcde sadece ekran karti ve islemciyi pahali almıyor sadece kasa sogutucu ve ram bile 2000 tl benim neyden bahsediyorsunuz anlamadim sadece anakart islemci ekran kartını 3500den veriyorum mu diyim ne istiyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • chicheck C kullanıcısına yanıt
    Su an 1050 ti li düşük seviye bir pc toplamasi bile 5000 tl tutuyor ayrıca ben 8000 fiyat koymuşum hersey icinde klavye mouse dahil ki 0 bu ikisi monitör 3 aylık üzerine teklif yapabilirsiniz yazıyor. Gelipte bu pcyi 4000 5000i vericek halim yok bu özelliklere yakın bile toplanmıyor bu paralarla.

• Estagfurullah hocam herkes istedigi perspektiften bakmakta ozgur. Su an 980ti da var satista 4500 liraya vatanda mesela. Olay satista olmasindan ziyade guncelligi. Malumunuz oyun bilgisayarindan beklenen performanstir. Ekran karti ve islemci de performansta en onemli iki kalem. Butcesi olan daha iyi kasa sivi sogutma rgb faktorler vs alir hem performans hem gorselligi sonuna kadar yasar
    Kimisi performanstan kisar biraz gorsel olsun der o tarafa masraf yapar
    Kimisi sifir alicagina ayni fiyata gider daha performansli temiz bir aleti ikinci el alir gonlundeki anakarttan kasadan vazgecer

Kimisi de butcesi cok kisitlidir teknolojisi eskimis eskimeye yuz tutmus oyuncu kasalarini makul fiyatlara alir.

X570 anakartlar cikmis
    Rtx20 serileri bir bucuk yildir piyasada ustune superler vsler cikmis
    Ryzen 3xxx ler vs cikali kac ay olmus
    144hz monitor fiyatlari iyice asagilara inmis herkes ulasabiliyor olmus
    Kaldi ki tum bu ekipmanlarin ikinci elleri piyasada girla dolu.
    Sizin satmak istediginiz fiyatin altinda daha guncel bir suru alet malum sitelerde de burada da mevcut. Ikinci el piyasasina gozlerinizi kapayipta sifir fiyatlari uzerinden fiyatlandirma yapmissiniz.
    Son 4 ayda iki gaming masaustu 2 gaming laptop satmis biri olarak piyasaya asagi yukari vakif oldugumu dusunuyorum. Egerki x370 anakartiniz kasaniz vs bu kadar degerliyse parca parca satin derim ama bazi parcalarinizi satmaniz baya zaman alacaktir. Insanlarin 1080 1080ti ikinci el kasalara burun kivirdigi bir donemdeyiz neredeyse teknolojisi eskiyor diye vs.

Urun sizin vakit sizin perspektif sizin. Ben sadece fikrimi belirttim ilaninizida kirletmeyeyim bence size hayirli satislar.

• Teşekkür ediyorum dediğim gibi fiyatta kesin birşey yazmadım 7999 yazıyor tekliflere açıktır yazdım ama tabi ki 4000 5000 gibi bir rakama sistemden birşeyleri çıkarmadan herşey içinde hiçbir şekilde satmam ihtiyacımda yok bu rakamlara.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.