Şimdi Ara

gaming mouse öneri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kendi mousemu satıp gaming mouse almak istiyorum tabi ki ciddi anlamda pahalı olmayan bi şey 50 liralık vs. teknosada logitech g300 48 lira yanında da önerdiğiniz bir mouse padi almak istiyorum ne önerirsiniz ucuz yollu. bir de şu anhttp://www.teknosa.com/urunler/125191239/logitech-m185-blue-mouse?gclid=CNP-446et8oCFcMSwwodQ1oDXg bu mouseu kullanıyorum arasında fark olur mu? şimdiden teşekkürler

• ya da g300s aralarında çok fark var mı?
  • Bu tamamen senin seçimine kalmış. CS-GO teknik olarak yüksek DPI isteyen bi oyun değil. 800 DPI yeterli. Fakat konfor olarak beğeniyorsan al. Öneri olarak Steelseries'in modellerine bakabilirsin, yılbaşına şeysine mouse+mousepad gibi kampanyalar vardı çok uyguna.
  • hocam pek anlamadım kendi mousemu mu kullanayım yoksa ikisinden birini mi alayım?
  • Değiştir, g300'ü aldığın zaman logitech'in programını kurarsın DPI'nı ayarlarsın kendine göre. Etkisini görürsün zaten oynadıkça.
  • sadecetalay S kullanıcısına yanıt
    çok fazla masraf yapmak istemiyorsan g300'ü al derim. g300s ile g300 arasında hiç fark yok g300s makyajlı hali. ama 48 lira olan teşhir ürünü alırken dikkat et derim.
  • g300 kullanıyorum 2 yıldır memnunum tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.