Şimdi Ara

Gaming Laptop Önerisi 2021 15bine kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
10.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi günler dilerim hem üniversite için hem oyun için rainbow six siege,GTA5 ve yeni çıkan oyunlardan far cry 6,dying light 2 tarzı oyunlar oynayabileceğim geceleri AYRIYETEN  film dizi izleyecegim için ekran kalitesi iyi, malzeme kalitesi de üzmeyen bir şey arıyorum. Bütçe maksimum 15.000 civarı almışken iyisinden alıp uzun süre kullanmak istiyorum ve mümkünse şu 2 yılda çıkacak oyunları fazla pcyi yormadan oynabileceğim bir şey arıyorum.Bilgisayarlar hakkında fazla bilgim olmadıgı için öneri üzerine bu platformdakilere danışmak istedim.

Çevremdeki arkadaslar bu laptobu önerdi

https://www.casper.com.tr/laptop-oyun-bilgisayari/excalibur-g900 bakıp yorumlarsanız sevinirim İYİ GÜNLER  

• Arkadaş laptop tavsiyesi istemiş burada lüzumsuz lüzumsuz konsol ve desktop PC önerilerinde bulunulmuş  Arkadaş kendi parasıyla laptop almaya karar kılmış, sizden laptop tavsiyesi dışında bir şey istememiş...

Genel olarak sizi memnun edecek bir laptop arıyorsanız benim size tavsiyem fason üretim(Monster, Casper, Gamegaraj) bir laptop almanız yerine genel olarak kronik sorunlu olmayan bilindik bir markaya yönelmeniz yönünde. Özellikle araştırdığım laptoplardan Monster markasının RTX 3000 serisi ekran kartlı laptoplarının hepsinin ısınma sorunu mevcut. Kendi Youtube kanallarından yaptıkları testlerde bile ortalamanın altında sonuçlar aldıklarını görebilirsiniz.

Şu anda özellikle TR piyasasındaki fiyatlar özellikle şark kurnazları tarafından belirlendiğinden çoğu cihaz saçma fiyatlara satılıyor. Lenovo Legion 5 2021, Legion 5 Pro 2021, Asus Strix G15, Asus Strix G17, Asus Zephyrus 15 laptoplarına göz atabilirsiniz. Kabul edilebilir fiyatlara bulabilirseniz satın alınabilir, genel olarak güzel laptoplar. Asus Strix' lerin Türkiye' ye gelen RTX 3060 ekran kartlı modellerinin panel renk doğruluğu piyasadaki giriş-orta seviye laptoplarla aynı ama sizin kullanımınızda pek bir fark yaratacağını düşünmüyorum.

Bunların dışında Intel 11. nesil işlemcili laptopların incelemelerini de takip edebilirsiniz. Bu sıralar yeni cihazların incelemelerini takip etmediğimden bu söylediklerimin dışında size alternatif sunamıyorum ne yazık ki. Buradaki çoğu arkadaş da piyasadaki modellerin hepsini incelemesini bulsa bile muhtemelen hepsini araştırmakla uğraşmayacağından size paranız için en iyi seçeneği sunamayabilir, bu nedenle de vaktinizi ayırıp hoşunuza giden modelleri tek tek araştırmanız gerekiyor. Özellikle piyasadaki ürün çeşitliliği ve tarafsız inceleme kıtlığı sonucu bu iş biraz yorucu olabiliyor...

DİPNOT: Bir laptopun performans testlerini görmeden, tarafsız incelemelerini izlemeden/okumadan kesinlikle satın almayın; sonrasında hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Yukarıda belirttiği gibi Monster RTX 3000 laptoplar ne kadar iyi görünüyor olsa da pratikte çuvallıyorlar ne yazık ki.

Size fikir vermesi adına fiyatına göre iyi/idare eder olarak gördüğüm laptopların linklerini ekliyorum:

https://www.amazon.co.jp/-/en/Gaming-Laptop-FA706QR-Webcam-Eclipse/dp/B08XBPCBYF/

https://www.amazon.co.uk/HP-15-en1007na-pixels-GeForce-Windows/dp/B08W9GRCFC/

• O kadar parayi ps5 e verip alabilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dediğim gibi sadece oyunda değil film,dizi,müzik,ders gibi şeylerde kullanacagım için konsol tercih edemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleimer -- 29 Mayıs 2021; 17:11:59 >
  • o paraya masaüstü toplanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaş laptop tavsiyesi istemiş burada lüzumsuz lüzumsuz konsol ve desktop PC önerilerinde bulunulmuş  Arkadaş kendi parasıyla laptop almaya karar kılmış, sizden laptop tavsiyesi dışında bir şey istememiş...

Genel olarak sizi memnun edecek bir laptop arıyorsanız benim size tavsiyem fason üretim(Monster, Casper, Gamegaraj) bir laptop almanız yerine genel olarak kronik sorunlu olmayan bilindik bir markaya yönelmeniz yönünde. Özellikle araştırdığım laptoplardan Monster markasının RTX 3000 serisi ekran kartlı laptoplarının hepsinin ısınma sorunu mevcut. Kendi Youtube kanallarından yaptıkları testlerde bile ortalamanın altında sonuçlar aldıklarını görebilirsiniz.

Şu anda özellikle TR piyasasındaki fiyatlar özellikle şark kurnazları tarafından belirlendiğinden çoğu cihaz saçma fiyatlara satılıyor. Lenovo Legion 5 2021, Legion 5 Pro 2021, Asus Strix G15, Asus Strix G17, Asus Zephyrus 15 laptoplarına göz atabilirsiniz. Kabul edilebilir fiyatlara bulabilirseniz satın alınabilir, genel olarak güzel laptoplar. Asus Strix' lerin Türkiye' ye gelen RTX 3060 ekran kartlı modellerinin panel renk doğruluğu piyasadaki giriş-orta seviye laptoplarla aynı ama sizin kullanımınızda pek bir fark yaratacağını düşünmüyorum.

Bunların dışında Intel 11. nesil işlemcili laptopların incelemelerini de takip edebilirsiniz. Bu sıralar yeni cihazların incelemelerini takip etmediğimden bu söylediklerimin dışında size alternatif sunamıyorum ne yazık ki. Buradaki çoğu arkadaş da piyasadaki modellerin hepsini incelemesini bulsa bile muhtemelen hepsini araştırmakla uğraşmayacağından size paranız için en iyi seçeneği sunamayabilir, bu nedenle de vaktinizi ayırıp hoşunuza giden modelleri tek tek araştırmanız gerekiyor. Özellikle piyasadaki ürün çeşitliliği ve tarafsız inceleme kıtlığı sonucu bu iş biraz yorucu olabiliyor...

DİPNOT: Bir laptopun performans testlerini görmeden, tarafsız incelemelerini izlemeden/okumadan kesinlikle satın almayın; sonrasında hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Yukarıda belirttiği gibi Monster RTX 3000 laptoplar ne kadar iyi görünüyor olsa da pratikte çuvallıyorlar ne yazık ki.

Size fikir vermesi adına fiyatına göre iyi/idare eder olarak gördüğüm laptopların linklerini ekliyorum:

https://www.amazon.co.jp/-/en/Gaming-Laptop-FA706QR-Webcam-Eclipse/dp/B08XBPCBYF/

https://www.amazon.co.uk/HP-15-en1007na-pixels-GeForce-Windows/dp/B08W9GRCFC/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaveMartha -- 29 Mayıs 2021; 17:39:1 >

• SaveMartha S kullanıcısına yanıt
    Çok tesekkur ederim soylediginiz laptoplara bakip inceleyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleimer -- 29 Mayıs 2021; 16:36:0 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • legion 5 duz 3060

• quote:

Orijinalden alıntı: Aleimer

Benim linke koydugum nasil sizce alinir mi?

hocam casper i anca bedava verseler alirim, sonra da satarim. Ayrica kasaya bakin, 2021 de rezalet

MSI Alpha 15 A4DEK-018XTR Ryzen 7 4800H 8GB 512GB SSD 6GB Radeon RX5600M 15.6 Dos Notebook
    https://www.sinerji.gen.tr/msi-alpha-15-a4dek-018xtr-ryzen-7-4800h-8gb-512gb-ssd-6gb-radeon-rx5600m-156-dos-notebook-p-38068

Bu laptop da fiyatına göre iyi şu anda. 3060 laptoplar çok pahalı şimdilik.

• Forum1th kullanıcısına yanıt
    Su an almiyacam zaten sadece fikir almak istedim 1 bucuk ay civari sonra alacam

• quote:

Orijinalden alıntı: Aleimer

Su an almiyacam zaten sadece fikir almak istedim 1 bucuk ay civari sonra alacam

Monster belirli kasalar dışında önerilmiyor.

Casper hiç önerilmiyor. Bu iki markadan uzak dururdum ben olsam.

Onun dışında Lenovo geçen sene baya iyiydi. MSI gf serisi de alınmaz.

• SaveMartha S kullanıcısına yanıt
    trendyol.com
    ACER Nitro 5 Intel Core I7 10750h 32gb 1 Tb Ssd Rtx 3060 Freedos 144 Hz 15.6" Fhd Ips Nh.qb2ey.003 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/acer/nitro-5-intel-core-i7-10750h-32gb-1-tb-ssd-rtx-3060-freedos-144-hz-15-6-fhd-ips-nh-qb2ey-003-p-97407693?boutiqueId=566971&merchantId=107007

Bu laptobu buldum naisl sizce

• Aleimer kullanıcısına yanıt

Testlerini araştırın hocam size önceden de söylediğim gibi, bunun dışında özelliklerine göre gereksiz düzeyde pahalı.

8GB ramlisi rahatlıkla 13.000 TL' lere bulunabiliyor, üzerine ram de eklerseniz yine bundan 1000 TL' ye yakın daha ucuza geliyor:

Acer Nitro 5 AN515-45 15.6 inch Gaming Laptop (AMD Ryzen 7 5800H, 8GB RAM, 512GB SSD, NVIDIA RTX 3060, Full HD 144Hz Display, Windows 10, Black): Amazon.co.uk: Computers & Accessories

Anlamadığım şey şu ki zaten 1-1.5 aya alacakmışsınız, şimdi neden bu konuyu açtınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleimer -- 30 Mayıs 2021; 14:11:43 >
  • Attığınız laptopun 16 GB ramli varyantını da buldum, sizin attığınızdan 2000 TL kadar daha ucuz. www.amazon.com.tr/Acer-AN517-52-75N1-i7-10xxx-GeForce-Windows/dp/B095JZ559J

Trendyol, Gittigidiyor, N11, Vatan Bilgisayar, Ebrar Bilgisayar, İncehesap, İtopya gibi yerlerden makul fiyatlara laptop bulamazsınız. Makul fiyatlar arıyorsanız Amazon.com, Amazon.co.uk, Amazon.de, Amazon.co.jp, Amazon.com.tr, Hepsiburada, Newegg.com sitelerden şaşmamalısınız. Aslında Amazon.com.tr' de de hep şişik fiyatlar oluyor ama Amazon.de' nin sattığı ürünler bazen sadece Amazon.com.tr üzerinden alınabiliyor bu nedenle onu da yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Forum1th

Monster belirli kasalar dışında önerilmiyor.

Casper hiç önerilmiyor. Bu iki markadan uzak dururdum ben olsam.

Onun dışında Lenovo geçen sene baya iyiydi. MSI gf serisi de alınmaz.

Alıntıları Göster

Nasıl GF serisi alınmaz? Kafandan yazıyorsun bir sebep olmadan?

1.5 ay'a laptop alınacaksa şimdiden yazmanın anlamı yok. 1.5 ay uzun zaman neler değişiyor. F/P gidilecekse Ryzen'li 6 çekirdekli Asus Acer'larla birlikte GTX 1660Ti laptoplara bakacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLIFE -- 31 Mayıs 2021; 21:26:49 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.