Bildirim
Gaming headset tavsiyesi.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.amazon.com/Razer-Kraken-Chroma-Gaming-Headset/dp/B00MTWV0RO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1457956375&sr=8-1&keywords=razer+chroma+headset
bunu önerebilirim türkiyede satış fiyatı çok yüksek o yüzden amazondan link verdim -
tavsiye için teşekkürler ama razer istemiyorum başka bir kulaklık öneriniz varsa önerilere açığm.
önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
7.1 driverlı razerin ürünü dışımda 7.1 kulaklık duymadım. Sanal 7.1 bazı oyunlarda istemediğiniz sorunlar çıkarabilir bu kriter yerine driver boyutuna ve ohm değerine bakarak alın. Yalıtım bass ve ses derinliği konusunda arkası açık olup olmadığına bakın. Padleri terletiyor mu oda önemli. Buna ek olarak geçenlerde hyper x cloud 2 + division 70$ a aldığını iddia edenler vardı. Bu kulaklık çok iyi zaten onuda bir araştırın. Kaliteli mikrofon bulmamız zor ama mikrofon ağzınıza ne kadar yakınsa genel olarak o kadar rahat ses aldığından kalitesi artar.
quote:
Orijinalden alıntı: 0netw0
7.1 driverlı razerin ürünü dışımda 7.1 kulaklık duymadım. Sanal 7.1 bazı oyunlarda istemediğiniz sorunlar çıkarabilir bu kriter yerine driver boyutuna ve ohm değerine bakarak alın. Yalıtım bass ve ses derinliği konusunda arkası açık olup olmadığına bakın. Padleri terletiyor mu oda önemli. Buna ek olarak geçenlerde hyper x cloud 2 + division 70$ a aldığını iddia edenler vardı. Bu kulaklık çok iyi zaten onuda bir araştırın. Kaliteli mikrofon bulmamız zor ama mikrofon ağzınıza ne kadar yakınsa genel olarak o kadar rahat ses aldığından kalitesi artar.
Logitech g633 de 7.1 driver mevcut fakat fiyatı yüksek birde ben razer gerçekten o fiyatını hakedecek kadar kaliteli olduğunu düşünmüyorum mesela bir arkadaşım alalı daha 1.5 sene olmasına rağmen ani ses kesmeleri cızırtı gibi sorunları mevcut o yüzden ben razer düşünmüyorum o yüzden bu arada sadece razer iyidir felan düşüncesinede girmeyelim razerın sadece adı var o yüzden razer düşünmüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Onlar sanal 7.1 sistemler iki kulağınızın dibinde gerçek bir 7.1 sistem kurmanız yalandan başka birşey değil. Oyunlarda kulaklık modu ile oynamanız daha etkili olacaktır.
Yanidünyada sadece razer kraken mi gerçek 7.1? -
Hem evet hem hayır. Evet çünkü bir birinden bağımsız driver sayısı 7.1 e uyuyor ama aynı zamanda hayır zira 7.1 sistem etrafınızı çevreleyen belli aralıklı bir ses düzeni gerekiyor. Kulağınızın dibine 10 tane hoparlör koymakla bu işler bitmiyor. Peki kutuda yazan 7.1 olayları ney derseniz. Sanal olarak sesleri arttırıp kısarak yapılan bir olgu. Belli başlı sesleri baskın yapıp diğerlerini azaltarak o hissiyata yakın birşeyler yakılıyorsunuz. Ama sanal olduğu için seste %100 doğruluk beklemek doğru olmaz bundan dolayı rakabetçi oyunlarda ideal değildir. Bu sanallaştırmaya ek olarak oyunlarda hali hazırda olan HeadSet modları var. Bunu aktif ederek Grafik Motoru ile bütünleşik bir şekilde %100 doğru ses almanız mümkün. Unutmayın 2 kulağınız var o kadar yakında hiç bir teknoloji size gerçek 7.1'i veremez. Altta vereceğim linkte iyi performans alıyorsa kulaklığınız 7.1 diye satılanlar ile aynı işlevi yapmaktadır. Paranızı çöpe atmayın kaliteli uzun ömürlü bir kulaklık alın. ( Gaming headsetlerin tek artısı iyi kötü tümleşik mikrofonları oluyor. Masa mikrofonu gibi her türlü darbeyi karşı tarafa iletmediği için daha işlevsel [ tabi ses kalitesi ve kablo kalitesini düşürdüğü için bozulmak riskinide arttırdığından tercih edilmemeli ] ).
https://www.youtube.com/watch?v=IUDTlvagjJA
-
teşekkürler detaylı ve açıklayıcı yazdığınız için ve ben galiba tercihimi yaptım:
corsair void wireless 7.1 surround headset hem tasarım olarak hemde kalite olarak beyendim o yüzden Corsair.
Tekrar teşekkürler herşey için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X