Şimdi Ara

gamesultan (G-cash) + playstore(Oyun) Satılır Yarı Fiyatına Btc Alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Playstore #Steam #Joygame #Game Sultan Para Aktarma #Paypal
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Arkadaşlar GameSultan G-cash + Playstoredeki Oyunlar + E-pinler , hangi ürünü aldıysanız fiyatının yarısına göre btc alırım
    İletişim için : Tıklayın + Paypal kabul edilir ancak Onaylı Hesap(kredi kartı onaylanmış) olması lazım yoksa ödeme yapılamaz hata verir
    Skrillde kabul edilir ancak 3d ye girer ödemenizi telefonunuza gelen sms ile dogrulama gerektirir
    btc si olan walletinden btc atacak kişinin kontrol amaçlı olarak karşı tarafın btc wallet inden ss isterim + kredi kartım var btc yi bilmiyorum ne yapmam gerek diye düşünmeyin iletişim kurun yardım ederim + banka hesabı eklensin diyenler konunun altına banka hesabı eklensin diye cevap atın 20 kişi istekde bulunursa banka hesabı eklenecektir !

Hediye olarak gönderdiğime bakmayın karşılıgında 25 dolar btc aldım

İlk Senci'ler Gelmesin Lütfen
    GameSultanda(Oyunlara E-pin Kod Satışı Yapan Bir Sitedir) Satılan Ürünler Sadece ilk 3 sayfa paylaşılmıştır daha birçok oyun mevcuttut :
    Metin2 , Fifa World
    Legend Online - Oasis Games , Facebook Oyun E-Pin , ****
    WolfTeam - Joygame (Türkçe) , Desert-Operations , Cengiz Han 2 , City of Steam
    Combat Arms , Point Blank , Atlantica , Battlestar Galactica Online , Combat Arms
    League Of Legends (Türkiye Serverı) , Top Eleven , Command & Conquer - Tiberium Alliances
    Steam Cüzdan Kodu , 4Story , Battlefield Play 4 Free , Conquer Online
    World of Warcraft Pre-Paid Card , A.I.War , Brick-Force , Damoria , Drakensang Online
    Dark Orbit , Aion , Battle Knight , Battlefield Heroes - EA Games , Dota 2
    BomBom , Airrivals , At Zarını Kur Şehrini , C-9 Continent of The Ninth Seal
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gentech -- 25 Şubat 2015; 13:04:34 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• aşağıdaki dilara temiz değilmi kanka olum sendemi kredi kartı dolandırıcısısın sakın alışvriş yapmayın arkadaşlar suça bulaşmış olursunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.