Şimdi Ara

Gamescom 2010 - PES 2011 İlk İzlenim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
19.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gny*

Bu kadar olmaz ama ayıptır. Nerdeyse fuarda oynayan en kötü oyuncuların videosu üzerinden yorum yapılıyor.
    Dün koyduğunuz video rezil ötesi. O kadar kötü oynayan kişileri daha önce görmedim. YouTube'da sayısız video var bir tane böyle rezilini görmedim.
    Siz niye gidip en kötü oynayan kişilerin videosunu bize "oyun bu işte" diye tanıtıyorsunuz?

Hadi dün neyse, ilk izlenim videosunda da aynı rezil oynayan kişilerin videosu arka planda? Bu mu tarafsızlığınız? Koca fuarda tek bu video mu vardı?
    Sizlerden tarafsız olmanızı beklerdim.

Yabancı kaynaklar olmasa inanacağız neredeyse...

Ayrıca Pes2011 Türkçe haberinden 5 dk sonra bu videonun da gelmesi düşündürücü.

siz kendinizi kandiriyorsunuz pes yine ayni anlayin artik !?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 24 Ağustos 2010; 13:53:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Bu kadar olmaz ama ayıptır. Nerdeyse fuarda oynayan en kötü oyuncuların videosu üzerinden yorum yapılıyor.
    Dün koyduğunuz video rezil ötesi. O kadar kötü oynayan kişileri daha önce görmedim. YouTube'da sayısız video var bir tane böyle rezilini görmedim.
    Siz niye gidip en kötü oynayan kişilerin videosunu bize "oyun bu işte" diye tanıtıyorsunuz?

Hadi dün neyse, ilk izlenim videosunda da aynı rezil oynayan kişilerin videosu arka planda? Bu mu tarafsızlığınız? Koca fuarda tek bu video mu vardı?

Aynıysa aynı, alıp oynayacak kişi benim, sizi ne ilgilendirir Pes ve Pes severleri?
    Ben bu oyunun gameplayina bayılıyorum, varsın olmasın animasyondu, carttı, curttu. Varsa bu gameplayi verebilen başka bir oyun ona geçelim?

• PES'i orda kralı da oynasa o adamlar orda farklı koşmayacak, kamburları düzelmeyecek oynayan iyi oynamış kötü oynamış ne farkeder? adam insan gibi koşamıyor işte 3 yıldır yapacak birşey yok
  • quote:

quote:

quote:

Aynıysa aynı, alıp oynayacak kişi benim, sizi ne ilgilendirir Pes ve Pes severleri?
    Ben bu oyunun gameplayina bayılıyorum, varsın olmasın animasyondu, carttı, curttu. Varsa bu gameplayi verebilen başka bir oyun ona geçelim?

o zaman niye her pes konusunda tartisma cikartiyorsunuz...

FORUMDA ONLARCA PES OYUNCUSU FIFA YA GECTI... 6-8 YILLIK PES OYUNCULARI BILE FIFA YA GECTI

PES KOTU COK EKSIGI VAR .. AMA SIZ AKSINI iddia EDIYORSUNUZ. BU YUZDENDE TARTISMA CIKIYOR.

ROBOT,DEVEKUSU,KALECILER APTAL SADECE DEMIYORUZ TUM DUNYA BUNU SOYLUYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 24 Ağustos 2010; 13:56:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

PES'i orda kralı da oynasa o adamlar orda farklı koşmayacak, kamburları düzelmeyecek oynayan iyi oynamış kötü oynamış ne farkeder? adam insan gibi koşamıyor işte 3 yıldır yapacak birşey yok

Bana görede o odunsu oyun PES2010 ve öncesi, PES2011'den ve Fifa'dan daha iyi koşu hissi veriyordu. PES2011'e Mo-cap geldi geleli Fifa serisi gibi buz pateni hissi vermeye başladı. Fifa'cılar diyor ya Fifa yağ gibi akıyor, aynen öyle yağ gibi akıyor ama gerçek futbol sahada yağ gibi akmaz.
  • şuna pc de konuşun kaç kere dedik be fifacıların sanırım kafalarına demir topluyolar.. Bir FİFA 10 PC 'ye bakın birde PES 10 PC'ye.. Ne geçen sene kötüsü şunu konsollar diye ayırın diye kaç kere diyeceğiz!!. Bu sene için bir şey söyliyemem eğer FIFA 11 Bu sefer adam gibi bir oyun çıkaracaksa PC'ye bende fifacıyım :)))).
  • Galiba PES serisinde PES6 kral kalmaya devam edecek..
  • inceleme ve puanlar gelsin öyle konuşmakta fayda var şimdi ne desek havada kalıyor metacritic ortalaması 8 üstü geleceğine adım gibi eminim
  • Erdinç abi ,bence genede harika bir video yapmışsınız siz olmasanız ne yapardık demeye başladım artık :D:D.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

FORUMDA ONLARCA PES OYUNCUSU FIFA YA GECTI... 6-8 YILLIK PES OYUNCULARI BILE FIFA YA GECTI

PES KOTU COK EKSIGI VAR .. AMA SIZ AKSINI iddia EDIYORSUNUZ. BU YUZDENDE TARTISMA CIKIYOR.

Millet geçiyorsa ben ne yapayım? Sürü psikolojisi en sevmediğim şeydir.
    50 kere dedim 51 kere diyorum bu gameplayi verebilen başka oyun varsa söyleyin, yoksa susun. Pesciler animasyon için, koşu için oynamıyor bu oyunu.
    Kafanıza sokun artık bu düşünceyi. Bize yaşattığı gerçek maç hissini, şut hissini istiyoruz biz Pes'ten. Bunu da gayet iyi yapıyor, gerisi faso fiso.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gny* -- 24 Ağustos 2010; 14:05:13 >

• Zaten PES serisi sürekli aynı olarak çıkıyor karşımıza. Bu senede hiç bir gelişme falan görmedim. Zevkler ve renkler tabiiki tartışılmaz ama. Her gittiğim kafelerde bu oyunun oynanmasının sebebi;

*Oynayış çok hızlı ve arcade tarzında olduğu için 4-5 kişiyi aynı anda çalımlayıp aceleyle gol atma isteği.

Grafikler ise bence FİFA ile karşılaştırılamaz. Oyuncular yakından gösterildiğinde çok yapmacık duruyorlar. Fizik efektleri yok denecek kadar az. Seyirciler sürekli stadı full doldurup karton gibiler. Statlara özenme yok. Arkadaşların belirttiği gibi oyuncuların koşmaları falan gerçekten robot gibi sanki belirli eksenlerde hareket eden hata payı yok denecek kadar az olan Radyo Kontorollu adam yönetiyormuşuz gibi bir his uyandırıyor.

Dediğim gibi gidin PS3 kafeleri şöyle bir dolaşın FİFA oynayanlara çok ender rastlarsınız. Bunun sebebi PES'in daha kolay ve basit bir arcade yapısında olması. Ama son zamanlarda PES'den fifa'ya geçenlerede rastlamıyor ediğilim. Fanatik PES hastası o

• videodaki sunumu yapan kişi fifa2011 t-shirt ünü giymeyi unutmuş
  • bende fifa09 dan beri fifa oynuyorum ve severkte oynuyorum ama takım tutar gibi tek bir oyunu oynama gereği hissetmiyorum fifanın eksiklerinide biliyorum pesin eksiklerinide biliyorum pesi yerden yere vurmak fifayı daha iyi bir oyun haline getirmeyeceği gibi tam terside aynı şekilde geçerlidir ayrıca sevgili misafir dostum pes2011 başlığına gelip bir bak incelemelere bi göz gezdir bence bu oyunda değişiklik yok oyun aynı demek büyük bir hata betayı deneyen arkadaşlar oyunun simülasyon olma yolunda büyük bir adım attığını gördüler oyunun şu anki haliyle bi dünya eksiği var doğrudur ama gelişme aşamasındaki bu oyunun çok büyük yol katettiği cesur adımlar attığı ortada, gelmiş geçmiş en iyi pes oyunu olarak gelme ihtimali çok yüksektir üstünde gerçekten çalışılmış bir oyun geliyor oyunun betasını denedim videolardan yorum yapmadığımıda ayrıca belirtmek isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 24 Ağustos 2010; 14:29:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidbaba

Galiba PES serisinde PES6 kral kalmaya devam edecek..

katılıyorum bu fikrine. PES 6'nın orjinaline sahibim ve gözüm gibi bakıyorum.. yakın zamanda çok değerli olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

quote:

Orijinalden alıntı: saidbaba

Galiba PES serisinde PES6 kral kalmaya devam edecek..

katılıyorum bu fikrine. PES 6'nın orjinaline sahibim ve gözüm gibi bakıyorum.. yakın zamanda çok değerli olacak

PES16'ya kadar devam hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Millet geçiyorsa ben ne yapayım? Sürü psikolojisi en sevmediğim şeydir.
    50 kere dedim 51 kere diyorum bu gameplayi verebilen başka oyun varsa söyleyin, yoksa susun. Pesciler animasyon için, koşu için oynamıyor bu oyunu.
    Kafanıza sokun artık bu düşünceyi. Bize yaşattığı gerçek maç hissini, şut hissini istiyoruz biz Pes'ten. Bunu da gayet iyi yapıyor, gerisi faso fiso.

+ Kaç Milyon yazsam bilemedim.Pes2010 u 3-4 ay oynadıktan sonra hem lagdan hemde oyundan sıkıldığın için Fifa10 online oynamaya başladım.Ama sanki tüm maçlarımı deplasmanda oynuyor gibiydim .Pes2011 betaya katılmak için bir sürü psn kaydettim.Pes2011 betayı bile oynadıktan sonra kendimi ev sahibi takım olarak hissettim sonunda.Şutları ve pasları ben atıyor, golleri kendim atıyordum, bunu hissediyordum.Fifada belli kalıplarla gol atıp yemekten maç boyunca pas çeviren kişilerden bıkmıştım çünkü.Attığım garanti gol olabilecek şutun filelerle buluşmasını beklerken kalecinin hep aynı şekilde tokatlayıp aynı yerden auta çıkışını milyonuncu kez izlemekten sıkıldım çünkü.Anlıyorsunuz değil mi???Bence cevabınız hayır.

• pozisyon zenginliği,oyuncu boyutlandırmaları,şut çekme hissi pesi pes yapan en önemli etkenler şimdi bunun üstüne daha özgür ve daha gerçekçi bir oynanış ekleniyor yani pes2011 in artıları da var hemde çok önemli artıları
  • oyuncu boyutlandırması ve saha boyutlandırması en iyi şekilde şuan world cup 2010 da var animasyon kalitesi olarakta hız konusundada

Konsolda Pes FIFA nın yanına yaklaşamaz :)
  • wc oynadım hatta euro2008,fifa09,10 da oynadım oyuncu boyutlandırması hiçbir zaman pesin yanına yaklaşamadı
  • Gny* ve Gs_Emre

Sizin gibiler olmasa KONAMI ne yapardı bilemiyorum. Siz PES oynamaya devam edin. En azından rekabet, biraz olsun devam eder

Erdinç abinin PES i oynadığı zaman çok büyük hayal kırıklığına uğradığı belli oluyor. Ses tonundan bile anlayabiliriz. Oyuncular hantal olduktan sonra, oyun yavaş olduktan sonra, animasyonlar yetersiz olduktan sonra nasıl olur da herkesin oyundan zevk almasını beklersiniz? Hard Mega Pro PES oyuncularının gameplayi yayınlanınca oyunun motoru mu değişecek, animasyonlar mı düzelecek, oyunun hantallığı ortadan mı kalkacak? Hayır. Bu sene yine hüsran olacak PES severler için.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.