Bildirim
Silinebilir (300. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Gunaydin arkadaslar. Street fighter almayi dusunenlere uyari, sanirim bolge kilidi durumu varmis, TR den alin oyunu kesinlikle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Günaydın arkadaşlar eso ya son 7 gün kaldı bu arada.
quote:
Orijinalden alıntı: what_tha
Gunaydin arkadaslar. Street fighter almayi dusunenlere uyari, sanirim bolge kilidi durumu varmis, TR den alin oyunu kesinlikle.
Günaydın.
Nasıl anladınız ? biriyle maç yapmaya çalıştınız da olmadı mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Zala_
quote:
Günaydın.
Nasıl anladınız ? biriyle maç yapmaya çalıştınız da olmadı mı ?
Ana konusunda sorun yasayan biri var orda gordum. Belki kendi sorunudur ama bilemiyorum garantiye almak lazim.
Bu arada ESO için mail geldi. Hesap transferiniz tamam diyor ancak kodu kısıtlamalar dolayısıyla ancak 8 Haziran tarihinde göndereceklermiş. Hemen redeem edip indireceğim. Paylaşım konusu da o zaman netleşir. -
Kod eso hesabinami redeem edilecek yoksa psn hesabina mi bu onemli
quote:
Kod eso hesabinami redeem edilecek yoksa psn hesabina mi bu onemli
PSN hesabına download için redeem kod gönderecekler.
We will be sending your digital code for The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited on June 8th. We understand the desire to download the game on your console of choice earlier. Unfortunately, we are unable to offer a code to pre-load due to console limitations.
Upon logging into ESOTU on your console for the first time, you will be required to link your PlayStation™Network account/Xbox Live account to your ESOTU PC/Mac account in order to access your copied characters. For a complete list of what was included with the copy, or additional information about the copy, please visit help.elderscrollsonline.com.
Thank you for your continued support.
- The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited Team
-
Selam ahali.
god of war 3 remastered verisyonu icin onsiparisler basliyormus. Kutulu 119 lira fiyati olacakmis. Eso varken nolur bilmiyorum ama fiyat uygun. Hele ki psnden enparayla daha da uyguna gelir
Günaydın kitle...
Vahşilik adına yapılmış olan Hatred dün ya da önceki gün çıktı ve dün akşam biraz oynadım. Tamamen canilik,vahşi bir ortam yaratan masum insanları polisleri öldürmekten başka bir şey yapmadığın ama grafiksel anlamda çok beğendiğim bir oyun olmuş.
İçinizde yaşayan canavarı çıkarmak istiyorsanız deneyin derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamerBaki -- 3 Haziran 2015; 12:27:16 >
-
Adamın sol cebinde kara delik var :) -
Candy crush bile daha anlamlı kalıyor bu oyun bunun yanında. Sacma sapan bişi
Selam arkadaslar.
Hatred videosunu bir izleyeyim bakalım pc başına geçince.Merak ettim.
GOW remastered 119 çok pahalı bence.80-90 TL'ye çıkış olabilirdi.Listeye girsin kenarda dursun.
quote:
Selam arkadaslar.
Hatred videosunu bir izleyeyim bakalım pc başına geçince.Merak ettim.
GOW remastered 119 çok pahalı bence.80-90 TL'ye çıkış olabilirdi.Listeye girsin kenarda dursun.
Us psnde 40 dolardı yanılmıyosam neredeyse aynı fiyata geliyor işte
Planetside 2 23 haziranda ps4 e geliyor. Freetoplay olacak ve amerikan psnde cikisini yapacak. Detay:http://blog.us.playstation.com/2015/06/03/planetside-2-launches-on-ps4-june-23rd/
quote:
Planetside 2 23 haziranda ps4 e geliyor. Freetoplay olacak ve amerikan psnde cikisini yapacak. Detay:http://blog.us.playstation.com/2015/06/03/planetside-2-launches-on-ps4-june-23rd/
Düşünce iyi, ama diğer oyunların gölgesinde kalma ihtimali var
quote:
quote:
Düşünce iyi, ama diğer oyunların gölgesinde kalma ihtimali var
Kulvari farkli abi. Plus istemedigin icin plussiz adamlar deli gibi oynar bunu. Benim merak ettigim, oyunun kendi magazasinda diger oyunculara karsi avantaj saglayacak ucretli icerik olup olmayacagi. Umarm olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Emir'in yazdığına göre Uncharted Collection da geliyormuş. Alacak mıyım ? belki.. Oynamayanlar için kaçırılmaması gereken bir fırsat. -
1-2 oynamadim ben alirim muhtemelen.
ELDER SCROLLS ONLINE
Arkadaşlar 3 ana pakt / koalisyon var . Bunlar : Aldmeri , Daggerfall ve Ebonheart.
ALDMERİ
Altmer
Altmer bir elf ırkıdır.Kendilerine High Elves denir. Bu ırkı seçerseniz Bosmer* ve Khajiit** ırkları ile müttefik olacaksınız demektir. Altmerlere melee atak olarak iyi değildir. Yani gideyim savaşlarda önden pta küte girişeyim olayı yok.Bu arkdaşlar daha çok büyü ile haşır neşirler. Tamriel'in en iyi büyücüleri diye bilinirler.
*Bosmer. bakınız bir alt başlık.
**Khajiit . bakınız. iki alt başlık.
Bosmer
Wood Elves.. Orman Elfleri. Ormanlarda yaşadıkları için bu isimle bilinirler. Bu ırkı seçerseniz Altmer ve Khajiit ırkları ile müttefik olursunuz. Elfler kısa boylu ve çok hızlıdır. İyi ok kullanırlar ve thief olarak da oynayabilirsiniz.
Khajiit
Kedigiller desek yanlış olmaz. Bu ırkı seçerseniz Altmer ve Bosmer ırkları ile müttefik olursunuz. Kedi gibi görünen Khajiitler çok hızlıdır ve gizlilik konusunda uzmanlaşmışlardır. Assassin veya Thief oalrak oynayabilirsiniz.
DAGGERFALL
Breton
Yarı insan yarı Elf...Bu ırkı seçerseniz Orc ve Redguard ırkları ile müttefik olursunuz.
Breton'lar fiziksel olarak güçlüdür ve insan gibi görünmelerine rağmen büyü olarak daha yeteneklidirler. Etkili büyüler yapabilirler.
Orc
Daggerfall kovenantının en güçlüleri desek yanlış olmaz.Bu ırkı seçerseniz Breton ve Redguard ırkı ile müttefik olursunuz. Toplumdan dışlanmış olan bu ırkın diğer elfler gibi büyüye karşı bağışıklığı yoktur. çok güçlü olmalarından ötürü direkt olarak savaşçı (tank) olarak oynayabilirsiniz. Demircilik yetenekleri iyidir.
Redguard
Daggerfall'un insan ırkı..bu ırkı seçtiğinizde Breton ve Orc ırkları ile müttefik olursunuz.Bu melez arkadaşların en iyi olduğu alan kılıç ve kalkandır. Savunma yönleri iyidir.
EBONHEART
Nord
Favori ırkım. Ne özelliği var çok mu süper bir ırk ? Hayır :) Ama Skyrim'i oynarken hep Nord olarak oynadım ve trailerdaki arkadaşın da Nord olması benim seçimimde önemli rol oynadı.Şahsen büyü vs gibi işleri sevmem. Nord'ların ana vatanı Skyrim'dir. Tamriele gelen ilk insan ırkıdır. kaslı vücutları vardır ve genelde sarı saçlıdırlar. Fiziksel özellikleri çok iyidir. Sadece Orclar onlardan daha iridir. Kuvvetlilerdir ve melee atak olarak sağlamdırlar. Bu ırkı seçerseniz Dunmer ve Argonian ırkları ile müttefik olursunuz. Soğuk onlara işlemez..
Dunmer
Karanlık elfler.. Kırmızı gözlü biri görürseniz bilin ki Dunmer'dır. Diğer Elfler ile aynı özelliklere sahip sayılırlar. Çok güçldürüler ve iyi birer büyücüdürler . Kalabalık svaşlarda hem melee hem büyü olarak sağlam girişebilirler. Hatta bazıları assassin olarak bile oynayabilir.
Argonian
Kertenkele kardeşler.. Çok hızlı hareket ederler. Melee atak olarak iyi değildir. Genelde vur-kaç şeklinde gerilla taktikleri kullanırlar. Sessizce yaklaşıp birden bire size vurup hızlıca kaçan biri görürseniz bilin ki Argonain'dır.Bu özellikleri sayesinde Assassin veya Thief olarak oynabilirsiniz. Hastalıklara karşı dirençlidirler.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X