Şimdi Ara

Silinebilir (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.320
Cevap
15
Favori
98.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: winterice

Gunaydin herkese.Vakit oglen olmus gerci :) oynayacak oyun bulamiyorum. En son bloodborne'un suyunu cikardim. Witcher 3 bekliyorum. En az 1 ay goturur :)

Dostum sen epey kopmuşsun ortamdan Whstapp var mı ?
  • Selamlar ,

Ben hariç herkes P.Cars alıyor sanırım.
  • selamlar bende almıyorum can :)
  • Can yalnız değilsin bende almıyorum :)
    Oldum olası araba yarışlarını beceremiyorum.
  • Günaydın arkadaşlar.

Silimlir , binim gibi piricik kirs ilmiyin vir mi ?
  • Procek icin onyukleme acilmamis hala, cok ayip ediyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar ,

Hisiyin ibi ni diyi bi Bilikbiy?

PC kullanıcıları Steam'in Dead Island indirimine bakabilir. Gayet uygun olmuş.

http://store.steampowered.com/sale/dead_island/

• Hüseyin abi bende ps4 var, pc var. İkisini de oynamam ama gelir burda yalandan indirim haberi paylaşırım. Söyle bakalım ben kimim
  • Araba yarışı çok az oynadığım için drive club'a devam :)
  • Selam arkadaşlar,
    Dün project cars ı aldım oyun tam beklediğim gibi
    Olmuş ve Club çe uzuuunnn zaman oynanır
    + sesler müthiş
    + Araç ve pist tutuş oyun hissiyatı Sürüş fiziği çok başarılı dün ufaktan deneme Amaçlı carrier açtım gokart ile başladım daha önce Semi-Pro veya Pro karting tecrübesi olan varmı bilmem ama benim biraz tecrübem var yol tutuş viraj alma fren Noktası o kadar gerçek ki çok beğendim
    + yapay zeka başarılı yarış Oyunları'nda en sevmediğim şey Saçma sapan çarpmalar bu oyunda öyle bir şey yok siz nasıl tepki verirseniz ona göre Direniş gösteriyor cpu mesela bir virajda Adam'ı sıkıştırıp yoldan çıkartmaya zorlarsanız size sonuna kadar direniyor bu daha önceden de yarış Oyunları'nda tabii vardı ama bunu ayıran özellik diğer oyunlarda ya siz ya rakip Spin atıp yarışı noktalardı bunda öyle birşey yok
    + hasar fiziksel hasar lastik aşınması motor Ekipmanları arızası inanılmaz gerçekçi
    Kötü yanları
    Araç darlığı bir gta ve forma kadar maalesef geniş araç yelpazesine sahip değil oyun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BaARBAaR

Selam arkadaşlar,

silimlir birbiris ibi.. bin piricik kirs ilmicim
  • Selamlar eso bekleyen heycanlı gamer dostlar!
    http://www.elderscrollsturk.com/viki/

Şöyle bir site buldum türkçe. Baya bişey açıklamışlar gibi isterseniz biraz inceleyin.
  • Beyler bi sıkıntıdan dolayı ps4 ümü sıfırlamak zorunda kaldım ve haliyle herşey silindi. Sorum şu; eski plus oyunlarımı getirebilirmiyim? Örneğin abe oddworld oyununu psn de arattırıp bulduğumda, bu ürün satın alnımaz diyor. Bu oyunları yeniden geri yükleme şansım varmı yoksa yalanımı oldu:) ps4 sıfırlama sebebimde, sesli grup kur dediğimde imleç Öylece dönüp belli bir zamandan sonra kod hatası alıyorum. Ayrıca spotify de girdiğim zsman, müziklere tıkladığmda tepki vermiyor. Anlayacağınız sıfırlamak bi işe yaramadı. Yardımmm istiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın arkadaşlar. Dün işe gelemediğim için foruma da bakamadım

Eski plus oyunlarını tabii ki tekrar indirebilirsin. Kütüphane'ye gir ,orada bugüne kadar indirdiğin bütün oyunları göreceksin. İndir dediğin anda inririlenler sekmesine atar. Parti kurarken imlecin dönmesi ağ hatası ile ilgili olabilir. Ağ ayarlarını kurcalayarak çözebilirdin veya son update'i kaldırıp tekrar kurabilirdin. Neyse, iş işten geçmiş. Hala parti kurarken imlec dönüyor ise dediğim gibi nat type,dmz,port açma , dns konularını konuşmamız gerekebilir.
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Günaydın hocam. Aynı sorun hala devam ediyor. Ayrıca spotify ye girdiğim zaman müziklere tıkladığımda müzik çalmıyor. Store da yada online oyunlarda sıkıntı yok. Bütün işlemleri yapabiliyorum. Port açtım, dmz yi aktif ettim. Dns yi değiştirdim yine yemedi :)
    Nat type olayını bilmiyorum. Son update i kaldırma diye birşey olduğunu bilseydim denerdim aslında. O bi çözüm olabilir. Nasıl fw yi kaldırcağmı söylersen akşam denerim hocam:)
  • Günaydın arkadaşlar ,

teeebesyuzzz
    Hava tam evde olmalık ds4 elinde koltukta uyuklamalık vallahi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle bir güzel söyledin ki abi işten çıkıp gidesim geldi :)
  • procek kars cidden harika olmuş, grafik yönü eleştiriye açık ancak geri kalan herşey efsane olmuş. bence kesinlikle alınmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurwerty

Selamlar eso bekleyen heycanlı gamer dostlar!
    http://www.elderscrollsturk.com/viki/

Şöyle bir site buldum türkçe. Baya bişey açıklamışlar gibi isterseniz biraz inceleyin.

çok saol iyi oldu hiç oynamamış birisi olarak :)
  • Procek kars cidden on numara olmuş. çok iyi bir sim oyun. gt5-gt6 boşluğunu fazlasıyla dolduruyor. Neslin ilerlemesi ile beraber daha iyi ayrıntılar sunmuşlar. Yakında bizim turnuvamıza da start verelim

@Saner,aksam eve gidip bir kurcalayayım. söylerim
  • 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.