Şimdi Ara

Silinebilir (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.320
Cevap
15
Favori
98.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hardline oynuyoruz . Katılmak isteyen DH üyelerine kapımız açık.

www.twitch.tv/dabbath
    www.twitch.tv/altugq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunaydin arkadaslar herkese iyi pazarlar.

İki fifa caylagi emirle ben oyunda profesyonelligimizi konusturduk

Aksam fifa ve destiny ile Game Run weekend i kapatiyoruz.

• Hiçbir etkinliğe katılamadım yea. Bu düğünler beni bitirdi

• Arkadaşlar selamlar.

İki arkadaşımız daha aramıza katıldı.

Efrâsiyab / 25 / Efrasiyabb / Mahmut
    Tkncn / 24 / Tkncn / Tekin

Hoşgeldiniz beyler. Umarım katılımınız devamlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 26 Nisan 2015; 16:34:58 >
  • GAME RUN WEEKEND'den enstanteler.

• Selam beyler
    Game Run Weekend bitti mi? Yoksa bugün de devam mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tkncn

Selam beyler

hoşgeldin dostum. akşama fifa ve destiny var ama katılıma göre de şekillendirebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

Orijinalden alıntı: Tkncn

Selam beyler

hoşgeldin dostum. akşama fifa ve destiny var ama katılıma göre de şekillendirebiliriz.

Hoşbulduk. Destiny i oynamayalı baya oluyo. Dlc yi yüklemedim bile. Siz takılın ozmn ben bf yardırıyım

• Beyler aramızda Destiny devam edenler kimler? Ben hunharca Destiny'ye devam ediyorum şu aralar. Level dayandı 31'e :) Vault of Glass, Nightfall veya hatta takım halinde Crucible falan yardırmak isteyenlerle konsey kurabiliriz
  • Günaydın arkadaşlar; hayırlı haftalar

• Günaydın arkadaşlar. Hayırlı haftalar hepinize.

Project Cars için çıkış tarihi nedense hala 12 Mayıs olarak görünüyor.Bir şey mi kaçırdım ben? 8 Mayıs değil mi çıkış tarihi ? Direksiyonu aldık Drive Club'da denedik ama DC'de direksiyon kullanmanın en ufak bir esprisi yok. PCars gibi sağlam simülasyonda daha iyi deneyeceğim inşallah.

Yarın Broken Age : The Complete Adventure oyunu çıkıyor. Aşağıdaki resimden de görüleceği üzere böyle herşey ne kadar da güzel lay lay lom hayat bayram olsa yihuu tadında bir oyun.

Silinebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Günaydın arkadaşlar. Hayırlı haftalar hepinize.

Project Cars için çıkış tarihi nedense hala 12 Mayıs olarak görünüyor.Bir şey mi kaçırdım ben? 8 Mayıs değil mi çıkış tarihi ? Direksiyonu aldık Drive Club'da denedik ama DC'de direksiyon kullanmanın en ufak bir esprisi yok. PCars gibi sağlam simülasyonda daha iyi deneyeceğim inşallah.

Yarın Broken Age : The Complete Adventure oyunu çıkıyor. Aşağıdaki resimden de görüleceği üzere böyle herşey ne kadar da güzel lay lay lom hayat bayram olsa yihuu tadında bir oyun.

Silinebilir

Abi PC için USA çıkışı 12 Mayıs. Asya bölgesi çıkışı 7 Mayıs, Avrupa da 8 Mayıs.

Günaydınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Nisan 2015; 9:05:12 >

• Günaydın iyi haftalar,

20 dk evden geç çıkmanın bedeli işe 1.5 saat geç gitmek :(
    Pazartesi trafiğinden nefret ediyorum.
  • @RASKOL efendi ...hem 22:30'da uyuyup hem de nasıl geç çıkarsın evden yhaa ?
  • Mad Max (Mel Gibson) serisini hiç izlemesem de oyunun videosu, seriyi izlemem gerektiğini gösteriyor ve oyun başarılı olacak gibi görünüyor.
  • Oyunun iyi olacağından pek şüphem yok. Trailera bakılırsa dövüş dinamikleri biraz Batman oyun motorunu andırıyor. Ama farkı da var. Adamın duruşunda ise nedense Uncharted'daki karakterimiz Nathan Drake havası sezinledim Tabi bunlar benim bakış açım. Biri çıkıp "ya ne alakası var la" derse bişey diyemem. Bu oyunun sanki güzel bir multiplayerı da olur ha ?
  • Dostlar herkese selamlar, aranıza yeni katılan çaylaklardnaım Sistemin nasıl işlediğini bilmediğim için sorma gereği duydum... Turnuva vs. etkinlikler burdan mı duyuruluyor, yoksa ps üzerinden yazışarak mı haberdar oluyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efrâsiyab

Dostlar herkese selamlar, aranıza yeni katılan çaylaklardnaım Sistemin nasıl işlediğini bilmediğim için sorma gereği duydum... Turnuva vs. etkinlikler burdan mı duyuruluyor, yoksa ps üzerinden yazışarak mı haberdar oluyoruz ?

Buradan haber veriyoruz.İcabında pm bile atabiliriz. Whatsapp grubu da mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

@RASKOL efendi ...hem 22:30'da uyuyup hem de nasıl geç çıkarsın evden yhaa ?

Yok be gece 1 de eve geldim zaten. Ondan bu geç kalma.
    Panpa sana görev veriyorum hergün beni aksam 10 da arayıp uyandırsana oyunlara geleyim:)
  • Silinebilir

ESO hakkında ufak ufak paylaşımlara başlayalım.Eğer hala değişmediyse 12 kişilik zindanlar falan olacak oyunda.Ciddi manada Tank,DPS,Helaer sınıfları oluşturmak gerekecek vs..

Oyunda, klasik TES serisinden aşina olduğumuz dokuz ırk bizleri bekliyor. Dokuz ırkımız ise üç fraksiyona bölünmüş durumdalar:

Daggerfall Covenant: Breton, Orc, Redguard
    Aldmeri Dominion: High Elf, Wood Elf, Khajiit
    Ebonheart Pact: Argonian, Dark Elf, Nord

Silinebilir

Sınıflar

Dragonknight
    Sorcerer
    Nightblade
    Templar

Skill ağaçları çok ayrıntılı. Takım için ya da kendiniz için en iyi buildi kurabilirsiniz ancak dediğim üzere iş raidlere geldiğinde takım için en faydalı neyse onu seçmek gerekecek.

• 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.