Şimdi Ara

Silinebilir (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.320
Cevap
15
Favori
98.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cok haklisin abi. Genelgecer oyunlari bu aralar cok fazla gorduk. Bide bikac studyo haric oyun yapimcilari "oyun" degil trend neyse onu yapmaya meyilli. Sirf para icin yapilan oyunlar canimi sıkıyor. Endüstri şişmesin, duy bizi ey şanlı oyun sektörü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın,

Bir arkadaş benim PS4 e 389 Tl değer biçti satayım mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raskol

Günaydın,

Kardeşim bence satmalısın. O arkadaşın belli ki ulvi bir görev için sana o kadar para önermiş. Vardır bir bildiği . Ne de olsa arkadaşın değil mi? Çiğ tavuk bile yemelisin bence. Ver gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

quote:

Günaydın,

Kardeşim bence satmalısın. O arkadaşın belli ki ulvi bir görev için sana o kadar para önermiş. Vardır bir bildiği . Ne de olsa arkadaşın değil mi? Çiğ tavuk bile yemelisin bence. Ver gitsin

Arkadaş için çiğ tavuk yenir de PS4 ü 389 TL ye almaya çalışan arkadaş horoz misali bize çökmeye çalışmasa

• quote:

Arkadaş için çiğ tavuk yenir de PS4 ü 389 TL ye almaya çalışan arkadaş horoz misali bize çökmeye çalışmasa

Biraz ayıp etmiş ama o kadar da değil. Sen nasılsa oynamıyorsun değil mi ? bence sat gitsin. boşa duracağına
  • Günaydın arkadaşlar.

Mortal Kombat'ın bilmemne edition versiyonu Aral'da 450'den 405 tl'ye inmiş. Kaçırmamak lazım. Dijital olarak almak isterseniz endo psn bile 160 TL civarıymış. Meraklısı için kötü haberler..

PC için GTA V dün mü ne çıktı sanırım.Steam arkadaş listeme baktım herkes GTA V oynuyordu neredeyse. Steam'de 160-180 TL mi neydi oyun ama Nuveem sitesinden 75 liraya almışlar. Dijital oyunculuğun önü kesilemez :D

Son olarak da Project Cars... sen nesin öyle ya !

• Selamlar herkese ,

quote:

The Escapists PS4 İçin de Duyuruldu

Team 17'nin hapishanedeki bir karakterin rollerini bize sunduğu The Escapists daha önce PC ve Xbox One için çıkmıştı. Bağımsız oyun The Escapists, PS4 için de duyuruldu. Oyunun PS4 sürümü için henüz bir çıkış tarihi paylaşılmış değil. Gelecekteki haberler için gözünüz bizde olsun. Oyundan ilk kez haberdar olduysanız aşağıdaki OynuYorum videosunu izleyebilirsiniz.

Var mı daha önce bu retroyu PCde deneyen ?

quote:

Humble Bundle'da EA Oyunlarına Büyük Fırsat

Bugüne kadar pek çok güzel fırsatla karşımıza çıkan Humble Bundle'da bu kez de Origin oyunlarında büyük fırsatlar var!

Bu kampanyayla birlikte en az 1 dolar bağışlayarak Dragon Age: Origins, Peggle, Dead Space 2, Command & Conquer Generals ve Medal of Honor: Allied Assault, (Spearhead ve Breakthrough adlı ek paketleri de dahil olmak üzere) yapımlarına sahip olabilirsiniz.

Bu oyunlarla yetinmeyip ortalama üzeri bir ödeme yaparsanız (şu an için 4.46 dolar) Plants vs. Zombies Garden Warfare, Dragon Age 2, Bejeweled 3 ve Mass Effect 2'ye de sahip olabilirsiniz. İlerleyen günlerde bu oyunlar arasında yenilerinin ekleneceğini belirtelim.

• Gunaydin gencler. Hardlineda mermi yakiyoruz nerdeyse her aksam, arada devriyeye gelin hele

Bloodborne u satiyorum buarada, yarida birakmak kismetmis napalim.

• Günaydın Gamers !!!!
  • Günaydınlar Oyuncular

• Günaydın arkadaşlar.

Mailime gelen bilgi doğrultusunda PC'de oynadığım ELDER SCROLLS ONLINE karakterimi , itemlerimi vs 15 EURO karşılığında PS4'e aktarmış bulunmaktayım. PC için clienti zaten 60 TL civarında bir paraya almıştım.45 TL de şimdi verdim. 105 TL'ye geliyor oyun.

Silinebilir
  • Muhteşem bir 2015 yazı için bir neden

Thrustmaster T100 idareten de olsa şart.
  • Günaydın beyler. Project Cars'ın konsolda detay ayarlama ekranı olmasına çok kıllandım ben. Hepsi açıkken 60 FPS olmazsa hiç şaşırmayacağım.
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun şimdiden altuğ reis t100 için güzel bir inceleme bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Günaydın beyler. Project Cars'ın konsolda detay ayarlama ekranı olmasına çok kıllandım ben. Hepsi açıkken 60 FPS olmazsa hiç şaşırmayacağım.

Bu ayarların içinde neler var neler yok onların detayı lazım eger tüm ayarlar açıkken 60 fps olmazsa ne anladım bu işten

• quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

quote:

Günaydın beyler. Project Cars'ın konsolda detay ayarlama ekranı olmasına çok kıllandım ben. Hepsi açıkken 60 FPS olmazsa hiç şaşırmayacağım.

Bu ayarların içinde neler var neler yok onların detayı lazım eger tüm ayarlar açıkken 60 fps olmazsa ne anladım bu işten

Yağmur damlaları, güneş ışıkları, Post Processing (bu performansa direkt etki eden bir detay) açıp kapatmak varmış hacu.
  • Sayın Patronum,

Schedule bekliyoruz. Deneyelim en azından ortak oyunlara göre ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Muhteşem bir 2015 yazı için bir neden

Thrustmaster T100 idareten de olsa şart.

Slightly Mad kanadından gelen açıklamalar ile birlikte Project Cars’ın konsollar ve PC platformu üzerindeki FPS değerleri ve çözünürlük değerleri belli oldu. Oyunun geliştirici stüdyosunun yaptığı açıklamalara göre Project Cars, PlayStation 4 platformunda 1080p/60FPS değerlerinde oynanacakken, Xbox One üzerinde ise 900p/60FPS olacak. İşin ilginç tarafı ise oyunun PC bölümünde yaşanıyor çünkü Project Cars, PC platformunda 12K çözünürlüğe kadar destek verebilecek. Ayrıca bahsettiğimiz bu 12K çözünürlük, doğal 12K olacak. Yani herhangi bir çözünürlükten 12K çözünürlüğe yükseltilen grafikler olmayacak.

• Tünaydın beyler,
    Epeydir yoktum vizeler saolsun
    Bu aralar çok giremiyorum ama akşam fifa yapmak isteyen olursa varım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

quote:

Yağmur damlaları, güneş ışıkları, Post Processing (bu performansa direkt etki eden bir detay) açıp kapatmak varmış hacu.

Ohooooo ne anladık biz o 60 FPS'den o zaman

• 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.