Şimdi Ara

Gameloft, yılbaşı indirimlerine başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

The Dark Knight Rises ve Most Wanted ı aldım.. nova3 ve fifa13 ü de alıyımmı diye düşünme aşamasındayım şu an oynaması kolaymıdır iphone da arkadaşlar bunları? eğer kontroller falan zorsa nova ve fifada hiç almıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tritone

2000tl telefona para ver sonra JB olayına girip 1.79tl hırsızlık yapıp cebinde kaldı diye sevin

Bi bitmediniz.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

gift kartımlar

The Dark Knight Rises ve Most Wanted ı aldım.. nova3 ve fifa13 ü de alıyımmı diye düşünme aşamasındayım şu an oynaması kolaymıdır iphone da arkadaşlar bunları? eğer kontroller falan zorsa nova ve fifada hiç almıyım

Fifa için cevap vereyim müthiş olmuş hakkaten yapmış adamlar
  • Bu oyunlarin ipad icin versiyonuda var mi eger ipad de de tam ekran gozukucekse 3 4 tane alicam ??

• Batman le iron man nasıl acaba ? Oynanışı ve senaryosu vs güzelse alayım ? Yer yok aldım oyunları pc de yatıyor :D akşam bi ayar çekicem :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Kdrncr

Batman le iron man nasıl acaba ? Oynanışı ve senaryosu vs güzelse alayım ? Yer yok aldım oyunları pc de yatıyor :D akşam bi ayar çekicem :D

oynamadım ama gördüğüm kadarıyla iron man güzel gözükmüyor.. batman alınabilir, ben aldım şahsen, daha oynamaya fırsat bulamadım ama iron man den iyidir diye düşünüyorum
  • quote:

Batman le iron man nasıl acaba ? Oynanışı ve senaryosu vs güzelse alayım ? Yer yok aldım oyunları pc de yatıyor :D akşam bi ayar çekicem :D

Batman'in müthiş grafikleri var
  • Wildblood mi batman mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mem01990

Bu oyunlarin ipad icin versiyonuda var mi eger ipad de de tam ekran gozukucekse 3 4 tane alicam ??

Cevapliyacak birisi yok mu ?? İpad yanimda olsa bakicam ama yokk malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

yılbAŞI Değilde jb geliyor :)

Keşke çıksa oyunlar umrumda değil..
  • quote:

Pc olayini anlamiyorum nasil yani abo bu oyunlar tel oyunu degil mi nasil telde oluye bir aydinlatsan sevinirim bilmiyorum bu konulari cok iyi 4s kullaniyorum bizde bilelim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

quote:

Jb yi yapip teli yavaslatmak yerine 2 tl vermek daha mantikli bence sonucta belli basli oyun bunlar.. Bizim arkadasta jb var her parali uygulamayi indirmiyor da.. Cok pahali olanlari

• Gtada bir indiri yapsa keske ah ah

• quote:

Orijinalden alıntı: erenaksahin

quote:

Pc olayini anlamiyorum nasil yani abo bu oyunlar tel oyunu degil mi nasil telde oluye bir aydinlatsan sevinirim bilmiyorum bu konulari cok iyi 4s kullaniyorum bizde bilelim ?

dediğinizden pek bir şey anlamadım ama anladığım kadarıyla yanıtlamaya çalışayım.Hoş cidden anlayamadım ama eğer oyunlar ve uyguamaların nasıl pcde olduğunu soruyorsanız itunesle indiriyorum uygulamaları. Yani itunesten satın alıyorum, iphone'umdan değil. Doğal olarak itunese iniyor uygulama, oyun vs. İstediğim zaman itunesten iphoneuma atabiliyorum.Aynı şekilde iphone'uma indirdiğim uygulamaları da satın alınanları aktar kısmından itunes e aktarıyorum. Bir nevi depo görevi uyguluyorum diyebilirim. (En azından nokta kullanırsanız daha iyi anlaşılır hocam.) Oyunları pcde oynayamazsınız yanlış anlaşılmasın. Umarım dediğiniz şeye cevap olmuştur. Daha açık yazmamı isterseniz detaylıca da yazabilirim...iyi akşamlar hocam

• wild blood iphone 5'e optimizemi?
  • Tesekkur ederim abicim anladim cok sagol.. Peki abicim pcdeki itunesten indirmenin bir avantaji mi var telden degil de pcden indirdiniz ? Yoksa bir nedeni yok mu ? Diger sorum yeni bir pc alacam indirdigim uygulamalari yenisine nasil depo edebilirim? Itunesi kurup giris yapinca oyunlar yeni pc me kayit olur degil mi ? Bir diger sorum ise 4a kullanicisiyim 5 e gecersem apple kimligi girisi yapinca yeni telime oyunlarim yuklenir mi yoksa para verip bastan mi indiririm ? Tesekkurler..

• quote:

Tesekkur ederim abicim anladim cok sagol.. Peki abicim pcdeki itunesten indirmenin bir avantaji mi var telden degil de pcden indirdiniz ? Yoksa bir nedeni yok mu ? Diger sorum yeni bir pc alacam indirdigim uygulamalari yenisine nasil depo edebilirim? Itunesi kurup giris yapinca oyunlar yeni pc me kayit olur degil mi ? Bir diger sorum ise 4a kullanicisiyim 5 e gecersem apple kimligi girisi yapinca yeni telime oyunlarim yuklenir mi yoksa para verip bastan mi indiririm ? Tesekkurler..

Sorularına sırasıyla cevap vereyim ilk soru:

+ pcdeki itunesten indirmenin bir avantaji mi var telden degil de pcden indirdiniz ? Yoksa bir nedeni yok mu ?
    - Ekstra bir avantajı yok. Sadece cihazımda yer kaplamasın, henüz oynamayacağım, sonra oynarım ve bi kenarda dursun oyunu silersem tekrardan indirmek zorunda kalmayayım vs gibi nedenlerle pcye indirilebilir.(Ücretini ödediğiniz bir uygulamayı silip yüklemek isterseniz de yeniden para vermezseniz.Ücretler bir seferliktir.)

-yeni bir pc alacam indirdigim uygulamalari yenisine nasil depo edebilirim?
    + sanırım begelerimdeki itunes klasörünü kopyalayıp yeni pcne itunesi kurduktan sonra yapıştırıp değiştirmen yeterli olacaktır. emin olmak lazım ekstra bir şey var mı bimiyorum

-Itunesi kurup giris yapinca oyunlar yeni pc me kayit olur degil mi ?
    +uygulamalar sizin mail hesabınızla ilişkilidir. appstore kayıt oluduğunuz hesabınızla itunes kurulu her cihaza hesabınızdaki uygulamaları indirebilirsiniz. Uygulamalar kendiliğinden inmez yani pcye

-Bir diger sorum ise 4s kullanicisiyim 5 e gecersem apple kimligi girisi yapinca yeni telime oyunlarim yuklenir mi yoksa para verip bastan mi indiririm ?
    + cevabı yukarıda verdiğim gibi aynı hesabınızla tüm cihazlarınıza kurabilirsiniz yeniden ücret ödemeden.(ipad uygulaması ekstra ücret talep edebilir o bahsettiğim konu dışındadır)

• quote:

quote:

Tesekkur ederim abicim anladim cok sagol.. Peki abicim pcdeki itunesten indirmenin bir avantaji mi var telden degil de pcden indirdiniz ? Yoksa bir nedeni yok mu ? Diger sorum yeni bir pc alacam indirdigim uygulamalari yenisine nasil depo edebilirim? Itunesi kurup giris yapinca oyunlar yeni pc me kayit olur degil mi ? Bir diger sorum ise 4a kullanicisiyim 5 e gecersem apple kimligi girisi yapinca yeni telime oyunlarim yuklenir mi yoksa para verip bastan mi indiririm ? Tesekkurler..

Sorularına sırasıyla cevap vereyim ilk soru:

+ pcdeki itunesten indirmenin bir avantaji mi var telden degil de pcden indirdiniz ? Yoksa bir nedeni yok mu ?
    - Ekstra bir avantajı yok. Sadece cihazımda yer kaplamasın, henüz oynamayacağım, sonra oynarım ve bi kenarda dursun oyunu silersem tekrardan indirmek zorunda kalmayayım vs gibi nedenlerle pcye indirilebilir.(Ücretini ödediğiniz bir uygulamayı silip yüklemek isterseniz de yeniden para vermezseniz.Ücretler bir seferliktir.)

-yeni bir pc alacam indirdigim uygulamalari yenisine nasil depo edebilirim?
    + sanırım begelerimdeki itunes klasörünü kopyalayıp yeni pcne itunesi kurduktan sonra yapıştırıp değiştirmen yeterli olacaktır. emin olmak lazım ekstra bir şey var mı bimiyorum

-Itunesi kurup giris yapinca oyunlar yeni pc me kayit olur degil mi ?
    +uygulamalar sizin mail hesabınızla ilişkilidir. appstore kayıt oluduğunuz hesabınızla itunes kurulu her cihaza hesabınızdaki uygulamaları indirebilirsiniz. Uygulamalar kendiliğinden inmez yani pcye

-Bir diger sorum ise 4s kullanicisiyim 5 e gecersem apple kimligi girisi yapinca yeni telime oyunlarim yuklenir mi yoksa para verip bastan mi indiririm ?
    + cevabı yukarıda verdiğim gibi aynı hesabınızla tüm cihazlarınıza kurabilirsiniz yeniden ücret ödemeden.(ipad uygulaması ekstra ücret talep edebilir o bahsettiğim konu dışındadır)

Yeni cihaza gecince pcye iphone a vs. otomatik kayit olur mu veya ben kaydit emrini verince kayit olur mu dememin nedeni icloud bulut uygulamasi idi . 5 gblik ucretsiz depo .. Yani ben yeni cihaza gecince oyunlarim otomatik olarak yeni telime yuklenecek mi bunu anlamak istemistim

• icloud kullanmadığım için net bilgi veremeyeceğim maalesef. ama iclouda yedeklediğiniz uygulamalar yeni cihazda kurulmaya başlayacaktır diye düşünüyorum. Bir yerlerde okumuştum ama net bilgim yok maalesef
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

quote:

Jb yi yapip teli yavaslatmak yerine 2 tl vermek daha mantikli bence sonucta belli basli oyun bunlar.. Bizim arkadasta jb var her parali uygulamayi indirmiyor da.. Cok pahali olanlari

Ya hocam zaten çoğu uygulama ve oyunları ücretli ya da ücretsiz satın aldım zaten. Ben JB yi bedava oyun oynamak için yapmayacağım. Mağaza da olmayan bir kaç uygulama için istiyorum sadece..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.