Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.030
Cevap
75
Favori
256.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Black Ops Steam de ön siparişe eklendi yine 59$ Rusya'da durumlar nasıl varmı bir hareket
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

bc2 vietnamı beklemedeyiz

insallah moh gibi 3-4 silahla idare edilen bir oyun olmaz olursa o da alinmaz =)
  • konuya bodoslama dalıcam ama settlers 7 keyı mevcut mu hocam?havale ıle sızden alabılıyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

konuya bodoslama dalıcam ama settlers 7 keyı mevcut mu hocam?havale ıle sızden alabılıyor muyum?

Merhaba. Settlers 7 Mevcuttur.
    Paypal veya Banka havalesi ile sitemiz üzerinden alabilirsiniz:http://www.gamekeystore.net/store/the-settlers-7/the-settlers-7-paths-to-a-kingdom-retail-cd-key
    Site üzerinden sipariş ettikten sonra banka hespalarımızdan birine 27 TL gönderdikten sonra keyiniz eposta adresinize gönderilecektir.
    Banka hesaplarımız:http://www.gamekeystore.net/store/banka-hesaplarimiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Black Ops Steam de ön siparişe eklendi yine 59$ Rusya'da durumlar nasıl varmı bir hareket

Black OPS rusyadan yine 35 TL olacak.. Fakat belli olmayan şeyler oyun rusçamı olacak çoklu dilmi olacak o belli değil daha..
  • @nucLear
    cok hızlı ve guvenılır bır alısverıs oldu
    tesekkurler hocam..yenı key alacaklara şimdiden hayırlı ugurlu olsun.
  •  Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live

ARKADAŞLAR BEKLENEN OYUN PES 2011 SATIŞTA...

FİYAT
    HAVALE & EFT : 49.99 TL.http://www.gamekeystore.net/store/pro-evolution-soccer-2011
    GİTTİGİDİYOR ÜZERİNDEN KREDİ KARTI: 54.90 TLhttp://urun.gittigidiyor.com/PES-2011-Pro-Evolution-Soccer-2011-Orjinal-CDKEY_W0QQidZZ31992252

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 25 Ekim 2010; 22:39:09 >

• Black ops rus steam keyi belirginleşince alıcam
  • BC2 Vietnam ne kadar olacak? Ea 15$ satışa sunacak. İnşallah size uygun bir şey yaparsınız.
    Black Ops'u da almak isterdim ama kaldırmıcak sanırım sistem. Çıksın da bi.
    Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

BC2 Vietnam ne kadar olacak? Ea 15$ satışa sunacak. İnşallah size uygun bir şey yaparsınız.
    Hayırlı satışlar.

BC2 Vietnam sadece Multiplayer olacağı için EA dışında satılmayabilir. Hatta Kutulu bile satılmayabilir. Eğer sadece Digital Download olarak satılırsa sadece EA satabilir. Bekleyip göreceğiz :)

Şuanda yakında gelecek merakla beklenen oyunlar,

1. Call Of Duty: Black Ops - 09.11.2010
    2. Assassins Creed - Brotherhood - 19.11.2010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 26 Ekim 2010; 2:50:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Black ops rus steam keyi belirginleşince alıcam

Sanırım belirginleşmeden kastınız İngilizce nin 35 lira olması. Sanırım benim için pek farketmeyecek İngilizce tercih ederim diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

quote:

BC2 Vietnam ne kadar olacak? Ea 15$ satışa sunacak. İnşallah size uygun bir şey yaparsınız.
    Hayırlı satışlar.

BC2 Vietnam sadece Multiplayer olacağı için EA dışında satılmayabilir. Hatta Kutulu bile satılmayabilir. Eğer sadece Digital Download olarak satılırsa sadece EA satabilir. Bekleyip göreceğiz :)

2. Assassins Creed - Brotherhood - 19.10.2010

oyun çıkış tarihi Kasım'ın 16 sı bi yanlıslık olması ordakı tarihi geçtik millet heyecan yapar şimdi cıkdımı lan oyun diye

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

quote:

Hayırlı satışlar.

2. Assassins Creed - Brotherhood - 19.10.2010

oyun çıkış tarihi Kasım'ın 16 sı bi yanlıslık olması ordakı tarihi geçtik millet heyecan yapar şimdi cıkdımı lan oyun diye

16 Kasım değil dostum 19 Kasım. Ben Ayı yanlış yazmışım. kafa dalgın biraz :) Düzelttim.www.ubisoft.com da yazan 19 Kasım..

• PES 2011 Text keyler geldi arkadaşlar.. Fiyat 35 TL dir. Tek farkı resim olarak değil sadece key gönderilecektir.
    Herhangi bir problem veya sorun olursa birebir değişim garantilidir.
  • quote:

PES 2011 Text keyler geldi arkadaşlar.. Fiyat 35 TL dir. Tek farkı resim olarak değil sadece key gönderilecektir.

Nuclear kardeşim oyunu Rusça aldığımız zaman dil paketi felan yüklenmiyor mu ? nasıl anlayacağız mesela yazıları oyuna nasıl gireceğimizi felan

mw2 kutulu aldığım için dil sorunu felan yoktuda şimdi olacak sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecy

quote:

PES 2011 Text keyler geldi arkadaşlar.. Fiyat 35 TL dir. Tek farkı resim olarak değil sadece key gönderilecektir.

Nuclear kardeşim oyunu Rusça aldığımız zaman dil paketi felan yüklenmiyor mu ? nasıl anlayacağız mesela yazıları oyuna nasıl gireceğimizi felan

mw2 kutulu aldığım için dil sorunu felan yoktuda şimdi olacak sanırım

Hocam Merhaba. PES 2011 de rusça ingilizce türkçe ayrımı yok. Siz oyunu istediğiniz yerden indirin. Türkçe olarak yükleyiniz mesela. Oyun PC de çalışır durumda olsun. Alacağınız key online moda girerken işinize yarayacak. Key sayesinde online multiplayer maçlar yapabileceksiniz. Oyunun dili her ne olursa olsun farketmez :)

•  Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live

Sid Meier's Civilization 5 Steam İNGİLİZCE CD-KEY Satışta..

Dil: İNGİLİZCE
    Platform: STEAM

Yeni fiyat: 35 TL
  • Site üzerinden bad company 2 siparişi verdim soner kardeş parayi yarin yatirinca bildirim yapicam.

Siparişiniz başarıyla tamamlandı! Ürünleriniz 2 ile 5 iş günü içerisinde kargoya teslim edilecektir diye bi yazi çikti kargo istememiştim.Ama keyin resmini e-postaya gönderilirse sevinirim bu işlerde acemiyim kusura bakmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehriyet -- 27 Ekim 2010; 23:23:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehriyet

Site üzerinden bad company 2 siparişi verdim soner kardeş parayi yarin yatirinca bildirim yapicam.

Siparişiniz başarıyla tamamlandı! Ürünleriniz 2 ile 5 iş günü içerisinde kargoya teslim edilecektir diye bi yazi çikti kargo istememiştim.Ama keyin resmini e-postaya gönderilirse sevinirim bu işlerde acemiyim kusura bakmayin.

Kargo gönderimi yok zaten hocam. Sitenin taslağı o şekilde olduğu için öyle çıkmış.:) Siz ödemeden sonra ödeme bildirimi yapın. Üyelikte kullandığınız mail adresine keyiniz gönderilecektir. İlginiz için teşekkürler. Tekrar görüşmek üzere...

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.