Şimdi Ara

gameguard failed hatası :@:@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oynadım server core serveri multi skilss bir server clienti interlude (c6) nerede olursam olayım map ı açtığımda game guard failed pls restart lineage2 hatsını alıyorum ve ok tıkliyip oyun kapanıyor bu hata nedir bir çözümü varmı sinir oldum

(not :oyunu 4kez sildim yükledim serveri ise 15 i bulmuştur heralde )

• Dostum hosta şunları ekle

216.107.250.194 update.nprotect.net
    216.107.250.194 nprotect.lineage2.com

ve clientini tekrardan kur başka bişey yok çözüm olarak
  • çok teşekkür ediyorum bunları yptıktan sonra tekrar mı kurucam clienti onu anlamadım şu an oyun kuruşuyr işe yariycak sanırım ty
  • eğer arkadasın dedıgıde olmazsa system den gameguardı sil ve l2launcher (ncsoft) la full check e bas game guardı download etsin yeter bide öyle dene
  • ewt rakkasın dediğini yapamadm bu l2 launcher ney daha önce hiç duymadım setup dosyasındanmı bahsediyorsun serverin dosyalı içinde öle bir şey yok system diye winrarlı bir dosya geliyor takaslıyorsun launcher diye bir şey göremedim yhni hata oyunda deil serverda çünkü asassinsde fln böyle bir sorunla karşılaşmadım sadece bve ilk defa corede oldu işin garibi 2-3 ay önce oynuyordum (format attım pc ye bu süre içinde) serveri çk sewiyorum fantazik bir server yhni >.< kısacası l2launcheri nerde bulabilirm nerden indirebilrim yada bnde var farkında delim?
  • http://img151.imageshack.us/img151/8021/34389028.png

Lineage 2 nin sıfır client lerinde mutlaka olur yanı setupla kendın yukluyosan olması lazım resımdeki gibi birşey official serverın updaterı dıyım ben sana rsımdeki gracia nın o yuzden rengı kahverengı sendekı mavı renklı olması lazım programfiles/linaegeII(örnek) dosyasının ıcınde
    yoksada canın saolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xJorfan -- 27 Nisan 2009; 21:39:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xJorfan

http://img151.imageshack.us/img151/8021/34389028.png

Lineage 2 nin sıfır client lerinde mutlaka olur yanı setupla kendın yukluyosan olması lazım resımdeki gibi birşey official serverın updaterı dıyım ben sana rsımdeki gracia nın o yuzden rengı kahverengı sendekı mavı renklı olması lazım programfiles/linaegeII(örnek) dosyasının ıcınde
    yoksada canın saolsun

yok yh yok öle birş şey :S

serveri oynaytamayacam yni

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WtFast Error Hatası
    9 yıl önce açıldı
    Discord Update Failed Hatası
    4 yıl önce açıldı
    nProtect Gameguard Hatası
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oynarsın nıe oynayamıcan baska cozum yolları ara :D
  • salla assasine dwm gmlerde ingilizce yok ama
  • no pk farm in pk xD
  • brigand sana sesleniyozzzz

nese yhaw konu sağçak xD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.