Şimdi Ara

Gameforge'un ilgisizliği..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün 100 Aion coins satın aldım, karakterime appearance change ticket'ı almak için. Kredi kartı ile almak istediğinizde direkt Moneybooker'a yönlendiriyor, ödedim parayı ve yarım saat sonra falan Moneybooker'dan "ödemeniz başarıyla Gameforge'a gönderilmiştir" tarzında İngilizce bir mail geldi ancak gelin görün ki ben 1 gündür coinlerimin gelmesini bekliyorum, benden başka çoğu insan da bekliyormuş. Ne kadar mail attıysam hiçbirine geri dönüş yapılmadı. Bir oyun şirketi olduğunu ve yine azıcık bir itibarının olduğunu bilmesem dolandırıldığımı düşüneceğim. Keşke oyun P2P bir şekilde NCsoft'da kalsaymış. En azından parayla satın aldığımız itemlar saniyesinde geliyordu. Eğer tüm bu şeyler oyun Gameforge'a yeni geçtiği için vb. ise o zaman niye ilk günden shop açmışlar merak ediyorum. Başa çıkamıyorlarsa keşke hiç bulaşmasalardı bu işe...

• Gameforce browser oyunlarında bile başarısız kaldıkı Aion ...ben çok gitmez diyorum..
  • aionu çok seviyorum ama gameforgenin elinde oldugu için oynamak istemiyorum kesin yakında hile vb. türü şeyler cıkar
  • Hocam yanlış yapmışsınız , az daha bekleseydiniz keşke . Daha yerine oturmadı hiç bir şey .. Neyse ben geleceğine eminim..

Hile konusunda ise , teknik destek hala NcSoft tarafından sağlanıyor.
  • başlarda oldugundan cok eksikleri ve yalnişlari var.

site önceden hazirlanmaliydi son günde bole hazirlık benzeri şeyler cok yalniş oldu.
    baist bi oyun değil onu biliolar onun için sağlam bir site yapıp bu kadar çökme olmaması gerekdi.

ilerde hile ler cikabilir diyon sanki ncsoft da yokdu . okadar cok hileli adam vardiki.adamın hile kulandiğini biliyoz. adama şikayet ederiz diyoz.
    adam sende bul sende kullan diyer okadar. Hileler zaten cikacak .

+ lar sayacak olursam
    gold pack oyun içinden satila bilmesi ilk başta saçma geldi bana ama sonradan oyun parası kazanmak için adamlar bunu kullanınca doğru bir proje. 99 coin alına 1 gold pacet oyundaki fiyati ideal olan 30-35m arası gideri oluyo ve her zaman satilir alicisi cok olacak doğru bir düşünce.

10-30 coin arası satılan instance sıfırlama scroll ları başta zaten oyunda olanlar olur dedim Divine fortess bile satilinca iş yapacak ve para kazanacakları bir düşünce.oyunda group varsa ap itemi bu şekilde hızlı kasabilirsin.

işe yarar petler var satişda.
    Not: Slot patlerıne dikkat edin Aynı slot sayısına sahip olan petler cakişir.(örnek olarak 12 slot pet varsa 2. 12 slot olan petle cakişir.)

Adamlar Bu oyunda yeni ve cok eksikleri var ama bir tarafdan bakinca bu gidişin sorumlusu Ncsoft gibi geliyo balindan atmiş ne yaparsa yapınız gibi tavrı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ducklaw41 -- 2 Mart 2012; 0:24:04 >

• adamlar resmen batırmışlar ...
    çok güzel çalışan bir sistemi alıp berbat bi hale getir diye birine para versen ancak bunu yapardı herhalde..
    Aç gözlülüklerinden dolayı her karakter için ayrı ayrı üyelik istiyorlar sattıkları şeylerin oyunculara mutlaka faydası olacaktır ama olmadan da çok güzel bir şekilde oyun oynanabiliyordu. insanlar oyunu oynarken vakit yetiştiremezken instanceler için şimdi sadece belli bir kaç instance ye zorlamak durumundalar
    Onun dışında yaptıkları sitenin beş para etmez olduğu da daha ilk günlerinden belli oldu.
    Ödemenizi yapıyorsunuz ve hiç bişey alamıyorsunuz 5-6 tane mail atmama rağmen en ufak bir geri dönüş bile olmadı buda ne kadar ilgili olduklarının kanıtı.
  • Mesela benim 2 ay alıcağım var 15 gün alıcağı olanlara yıgınla coin vermişler bana 1 tağne vermediler mail attım geri döüş bile olmadı hani küfretseler deselerki kaaardeşimmm keyfe keder iş yapıyoruz deseler anlıcam ama fecede bir ton kelam yazıpta kaba tabirle bir b.. yapmamaları cok enteresan....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben karakteri 30 yaptım accountum hala onaylanmadı. Websiteye giriş yapamıyorum, pw hatırlat diyorum böle bi id yok diyor gel görki aynı acc ile oyundayım.....
  • gülermisin ağlarmısın adamların en iyi yönettiği oyun metin 2 ben hayatta pc me sokmam ve bu tarz bir firmaya bu kadar kapsamlı bir oyunu teslim ediyorşar bu arada iphone uygulamasıda silindi ncsoftun özür mesajı geldi daha neler çıkıcak acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNRuLLy

adamlar resmen batırmışlar ...
    çok güzel çalışan bir sistemi alıp berbat bi hale getir diye birine para versen ancak bunu yapardı herhalde..
    Aç gözlülüklerinden dolayı her karakter için ayrı ayrı üyelik istiyorlar sattıkları şeylerin oyunculara mutlaka faydası olacaktır ama olmadan da çok güzel bir şekilde oyun oynanabiliyordu. insanlar oyunu oynarken vakit yetiştiremezken instanceler için şimdi sadece belli bir kaç instance ye zorlamak durumundalar
    Onun dışında yaptıkları sitenin beş para etmez olduğu da daha ilk günlerinden belli oldu.
    Ödemenizi yapıyorsunuz ve hiç bişey alamıyorsunuz 5-6 tane mail atmama rağmen en ufak bir geri dönüş bile olmadı buda ne kadar ilgili olduklarının kanıtı.

Şimdi yine kontrol ettim, hala gelmemiş. Maillerime yaptıkları tek geri dönüş bot gibi bir şey tarafından oldu, otomatik mesaj yani. Moneybookers'dan, Gameforge'a ödeme yaptığımı gösteren sayfayı SS halinde gönderdim dün ve hala tık yok. Bunun bence dolandırıcılıktan bir farkı yoktur. Aion NCsoft bünyesindeyken aldığımız şeyler saniyesinde geliyordu ancak bunda daha kaç gün, kaç hafta bekleyeceğimizi hatta gelip gelmeyeceğini bile merak ediyoruz. Ayıp. Daha önce de dediğim gibi eğer başa çıkamayacaklarsa Aion gibi bir oyunu bünyelerine alıp, ilk günden de shop açmasalardı. Gönderdiğimiz maillere cevap verme tenezzülü bile göstermiyorlar, ".. sebepten dolayı aldığınız coinler .. gün kadar gecikecek" gibi bir mesaja bile razıyım oysa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 2 Mart 2012; 16:08:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

quote:

Orijinalden alıntı: uNRuLLy

adamlar resmen batırmışlar ...

Şimdi yine kontrol ettim, hala gelmemiş. Maillerime yaptıkları tek geri dönüş bot gibi bir şey tarafından oldu, otomatik mesaj yani. Moneybookers'dan, Gameforge'a ödeme yaptığımı gösteren sayfayı SS halinde gönderdim dün ve hala tık yok. Bunun bence dolandırıcılıktan bir farkı yoktur. Aion NCsoft bünyesindeyken aldığımız şeyler saniyesinde geliyordu ancak bunda daha kaç gün, kaç hafta bekleyeceğimizi hatta gelip gelmeyeceğini bile merak ediyoruz. Ayıp. Daha önce de dediğim gibi eğer başa çıkamayacaklarsa Aion gibi bir oyunu bünyelerine alıp, ilk günden de shop açmasalardı. Gönderdiğimiz maillere cevap verme tenezzülü bile göstermiyorlar, ".. sebepten dolayı aldığınız coinler .. gün kadar gecikecek" gibi bir mesaja bile razıyım oysa...

Aynen katılıyorum ncsoftta en saçma sapan maillere bile en azından kontrol edilecektir diye bi karşılık gelirken burda mailiniz kontrol ediliyor yada bakılacak gibi bişey bile yazmıyor. browser'da saçma sapan oyunlarla bir tutulan aionun düştüğü duruma gerçekten üzülüyorum bu şekilde devam ederse zaten çok büyük kayıpları olacaktır.

• Şimdi herkes Blade & Soul peşine düşecek ncsoft alacağını aldı oyundan yeni oyunu çıkarmadan önce eskisinden kurtuldu hemde rezil edeceğini bence çok iyi bildiği bir şirkete vererek böylece hem para kazandır hemde reklamını yapmış oldu.
    Hadi bakalım Blade & Soul füryası başlayacak gibi görünüyor. İnsanların 2 seneden fazladır harcadıkları emeğin ne önemi var önemli olan para kazanmak.
  • An itibariyle coinlerim gelmiş, keşke bu kadar gecikmeselerdi. Bir daha da coin satın alacağımı sanmam.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.