Şimdi Ara

Game of Thrones Kitap Serisi ve Öneriler !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Game of thrones dizisinin 3. Sezonunu bitirdikten sonra iyice merak sardım ve Game of thronesin Kitap serisine başlama kararı aldım fakat sıralamasını tam bilmiyorum yardımcı olurmusunuz ?
    Araştırmalarıma göre ;

1. Taht Oyunları
    2. Kralların Çarpışması Kısım I
    3. Kralların Çarpışması Kısım II
    4. Kılıçların Fırtınası Kısım I
    5. Kılıçların Fırtınası Kısım II

Sıralaması dogrumudur ve devamı varmıdır ?

İkincisi ise bu kitapların inglizcesi veya almancası farklımı ? arastırdıgımda farklı basım tarihleri , farklı isimler ve daha cok kitap sayısı cıktı?

Bi sorum daha olucak Game of thrones Serisini almaya kararlıyım ama Yüzüklerin Efendisinide cok öneren oldu , ikisi arasında kaldım diyebilirim sizce ilk hangisine başlamalıyım?

Yardımlarınız için simiden teşekkür ederim .

• Sıralama şu şekilde:

Taht Oyunları

Kralların Çarpışması: Kısım I
    Kralların Çarpışması: Kısım II
    ---------------------------------
    Kılıçların Fırtınası: Kısım I
    Kılıçların Fırtınası: Kısım II
    Kargaların Ziyafeti: Kısım I
    Kargaların Ziyafeti: Kısım II
    Ejderhaların Dansı: Kısım I
    Ejderhaların Dansı: Kısım II
  • Saol , birşey daha sorcam ben dizisini izledimde ilk kitaptan başlasam sıkılma gibi bi durum olurmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuyan biri alıntılayabilir mi soru soracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Granes

Okuyan biri alıntılayabilir mi soru soracağım.

evet ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaslaslas

quote:

evet ?

Hocam bir seriye başlamayı düşünüyorum.Önerir misiniz başlamamı ? Sürükleyici mi ?

• quote:

quote:

quote:

evet ?

Hocam bir seriye başlamayı düşünüyorum.Önerir misiniz başlamamı ? Sürükleyici mi ?

kesinlikle başla.kendi olayımı anlatayım.

22 yaşıma kadar okuduğum kitap sayısı üçtü. sonra bu diziye başladım.baktım bi yıla yakın bekletiyor. madem öyle kitaba başlayayım dedim. hepsini okudum birden . sıfır sıkılma . bi ilk kitap neredeyse tamamen aynı ilk sezonla.orda bazı bölümleri atladım. o gazla iki yılda kütüphane yapmış bulunmaktayım.

başla bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet ?

22 yaşıma kadar okuduğum kitap sayısı üçtü. sonra bu diziye başladım.baktım bi yıla yakın bekletiyor. madem öyle kitaba başlayayım dedim. hepsini okudum birden . sıfır sıkılma . bi ilk kitap neredeyse tamamen aynı ilk sezonla.orda bazı bölümleri atladım. o gazla iki yılda kütüphane yapmış bulunmaktayım.

başla bence

Öneriniz için teşekkür ederim hocam biraz daha araştırayım belki başlarım.Bir de ilk kitabı sarar mı ? Çünkü bazı serilerin ilk kitabı ya da bir kitabı sıkıcı oluyor da.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet ?

başla bence

Öneriniz için teşekkür ederim hocam biraz daha araştırayım belki başlarım.Bir de ilk kitabı sarar mı ? Çünkü bazı serilerin ilk kitabı ya da bir kitabı sıkıcı oluyor da.

işte diziyi izlediysen biraz sıkabilir çok benzer olduğu için. ama diziyi izlemediysen izlemeni de öneririm kitapla birlikte süper gidiyor. oyuncular kitaptaki tanımlara çok uyuyor .(3.sezonda bi kaç fire verdi tabi :)) aynı zamanda dizideki ortamlarda güzel canlandırılmış. kitapla iyi gider. başlıcaksan ikisine birden yumul

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet ?

başla bence

işte diziyi izlediysen biraz sıkabilir çok benzer olduğu için. ama diziyi izlemediysen izlemeni de öneririm kitapla birlikte süper gidiyor. oyuncular kitaptaki tanımlara çok uyuyor .(3.sezonda bi kaç fire verdi tabi :)) aynı zamanda dizideki ortamlarda güzel canlandırılmış. kitapla iyi gider. başlıcaksan ikisine birden yumul

Öneriniz için teşekkürler hocam ben araştırmaya devam edeceğim. Belki başlarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: biemre

İyi Akşamlar ,

Game of thrones dizisinin 3. Sezonunu bitirdikten sonra iyice merak sardım ve Game of thronesin Kitap serisine başlama kararı aldım fakat sıralamasını tam bilmiyorum yardımcı olurmusunuz ?
    Araştırmalarıma göre ;

1. Taht Oyunları
    2. Kralların Çarpışması Kısım I
    3. Kralların Çarpışması Kısım II
    4. Kılıçların Fırtınası Kısım I
    5. Kılıçların Fırtınası Kısım II

Sıralaması dogrumudur ve devamı varmıdır ?

İkincisi ise bu kitapların inglizcesi veya almancası farklımı ? arastırdıgımda farklı basım tarihleri , farklı isimler ve daha cok kitap sayısı cıktı?

Bi sorum daha olucak Game of thrones Serisini almaya kararlıyım ama Yüzüklerin Efendisinide cok öneren oldu , ikisi arasında kaldım diyebilirim sizce ilk hangisine başlamalıyım?

Yardımlarınız için simiden teşekkür ederim .

Serinin gerçek adı. Buz ve Ateşin Şarkısı "a song of ice and fire"

Kitapların arkasına baktığında, serinin kaçıncı bölümü olduğunu görebilirsin.

•  Game of Thrones Kitap Serisi ve Öneriler !

Yeni kitap çıkıyor. Bir roman değil. Ansiklopedi gibi. Günümüz Westeros'un öncesini anlatıyormuş.
  • ozanzeno O kullanıcısına yanıt
    Hocam R.R. Martin Dayınız falan mı? Bu 100. cevabınız aynı şey hakkında
  • quote:

Orijinalden alıntı: phosimi

Hocam R.R. Martin Dayınız falan mı? Bu 100. cevabınız aynı şey hakkında

Keşke öyle olsa. Hayranıyım.
  • Kitap 15 Eylülde çıkıyormuş. Yayınevi duyuru yapmış. Satın almak isteyenler için linkte vermişler.http://www.arkadas.com.tr/kitap/buz-ve-atesin-dunyasi/9786055069513
     Game of Thrones Kitap Serisi ve Öneriler !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.