Şimdi Ara

Game Of Thrones Dizisine Başlasam mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben dizi pek aksiyon içerikli değil falan diye uzun süre başlamayı düşünmemiştim.Fakat sonra dizisizlikten birkaç bölüm izleyince çok büyük bir hata yaptığımı anladım.Şu an yeni bölümlerini iple çekiyorum.
  • he he he he başladım 3 sezonu 3 günde bitirdim gerçekten muhteşemdi 4 sezon çıkmadı hala 2014'ü bekliyicez artık heyecanla bekliyorum.
  • Altı üstü 30 bölüm zaten, başla birkaç güne biter.
  • başla her şey var dizide bir yerlerini beğenirsin
  • Once kitabi oku sonra basla bence.Dizideki karakterleri nen azindan bilmis olursun,obur turlu tektar tekrar izlemen gerekir butun olaylari,farkli karakterleri vs. anlayabilip taniyabilmen icin..

Ha yok ben oyle seylere takilmam diyorsan direk diziden basla tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kitabı okuyup kitapta ki karakterleri dizide görünce bir başka oluyor önce kitap diyorum bu yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

Baslama bitince deli oluyosun 5 yil sonra basla

Bunu yazcaktım başlama dizi bitsin öyle başla.
  • kitabın türkçesini bulamadım ya bulsaydım alcaktımda türkçesi yok ingilizce kitabı okuyup ne yapıcam ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanCekSparrov

kitabın türkçesini bulamadım ya bulsaydım alcaktımda türkçesi yok ingilizce kitabı okuyup ne yapıcam ki ?

D&R online magazada indirimli olarak satiliyor.Hatta taksit de yapiliyor bildigim kadariyla.Serinin tum kitaplarini ( ve baska kitaplari) oradan aldim gayet uygundu fiyat.Ustelik her yere gondeeiyor adamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

quote:

Orijinalden alıntı: KaptanCekSparrov

kitabın türkçesini bulamadım ya bulsaydım alcaktımda türkçesi yok ingilizce kitabı okuyup ne yapıcam ki ?

D&R online magazada indirimli olarak satiliyor.Hatta taksit de yapiliyor bildigim kadariyla.Serinin tum kitaplarini ( ve baska kitaplari) oradan aldim gayet uygundu fiyat.Ustelik her yere gondeeiyor adamlar

teşekkürler bakarım

• Kitaplarını okumayı düşünüyorum ben bile. O derece iyi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.