Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (638. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.489.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pomocu

Geldi ama 0 seed işte

http://lumfile.com/gbsmvk6plqfk/Game.of.Thrones.S03E01.720p.HDTV.X264.DIMENSION.mkv.html

http://extabit.com/file/2cr33g1iibt2n

720p olarak indirebilirsiniz.Zevera.com dan aylık 20 TL ye premium paketi satın alabilirsiniz aşağıdaki sitelerden premium olarak çekebiliyorsunuz bu sayede

http://b1304.hizliresim.com/18/1/lnz2m.jpg

Günlük download sınırı da yok TB dahi çekseniz sıkıntı olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 1 Nisan 2013; 5:41:21 >

• simdi indirdim, hadi bakalim beklenen an geldi
  • ben şu anda 2. defa izliyorum hbo peşpeşe yayınladı.. khaleesi çok fena..
  • Sabah sabah GoT, TWD birde Vikings. Nasıl bir gündür bu.
  • nerden de erken kalktım altyazı bekliycez şimdi
  • Akşam Cypon'dan duyduğum şey yüzünden bekletim azaldı 3.sezondan umarım 3.sezonu batırmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Sabah sabah GoT, TWD birde Vikings. Nasıl bir gündür bu.

Mübarek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pomocu

quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: Viseinn

Jon Snow hakkında bişey öğrendim, doğrumudur? Açmamanızı şiddetle tavsiye ederim.

Ned'in kardeşi Rhager tarafından kaçırılınca, ona tecavüz edip Jon olmuş diye bişey duydum. Ned gibi sadık adam karısını aldatmaz bencede.

Teorilerden biride benim Jon'un babası olduğu.Ayrıca Lyanna'ya tecavüz felan etmedim.Rızası vardı.

Bu sadece teorimi ? kitaplarda ipucu falan mı geçiyor yoksa ? Benim bildiğim sizle akrabalığı olabilecek bir kişi var şuan dizide bize gösterilmeyen...

Teori.Fakat kanıt demeyeyim de bunun gerçek olduğunu ispatlar ipuçları var.

1.Ned Jon'a sen benim kanımdansın dedi fakat asla oğlumsun demedi.

2.1.kitapta Ned zindana atıldığında keşke jon'a herşeyi anlatabilseydi diye bir cümle geçiyor.

3.Rhaegar tacı karısı Elia Martell'e değil Robert'in nişanlısı Lyanna'ya takıyor.Daha sonra Lyanna ve Rhaegar kaçıyor ya da Rhaegar Lyanna'yı kaçırıyor.

4.Eddard gibi namuslu şerefli bir adamın karısını aldatacağına inanmıyorum.

Ağır Spoiler

Şimdi kitapta da yazan bir şey var.Lyanna Robert'i sevmiyor.Büyük bir ihtimalle Lyanna Robert ile evlenmemek için Rhaegar ile kaçıyor.O Lyanna Jon'a Catelyn Robb'a hamile.Zaten Catelyn ile aslında Brandon Stark nişanlı.Ned'in abisi o ölünce Cat ile Ned'i Kardeşiyle'de Jon arynn'ı evlendiriyorlar.Ned ilk geceden Cat'i hamile bırakıp Tower of Joy yani Lyanna'nın tutsak(ya da saklandığı) kuleye gidiyor.İsyan 1 yıl civarı sürüyor.Robert Rhaegar'ı öldürüyor.Ned ve 6 arkadaşı kuleye giriyor.7 kişiden içeriden sadece Ned ve Howland Redd(Jojen ve Myra Redd'in babası) çıkıyor.Sonra Ned elinde bir bebekle geri dönüyor.

Büyük ihtimal içeride olanlar şunlar.Ya bir şekilde Rhaegar'ın karısı Elia Martell öldürüyor Lyanna'yı ya da Lyanna olanları kimseye anlatmaması için Ned'e yemin etirip intihar ediyor.

• mamunda son sürat 720p iniyor bakalım.Sınava gidince laptobu kapatmıyımda hem ratio artsın hemde başkarları nasiplensin.
  • Torrente abanmış durumdayım..Game of Thrones S03E01 720p HDTV x264-EVOLVE akıyor..

Game of Thrones (2011 - 2019)
  • ingilizce alt yazı var mıdır? varsa nerden bulabilirim?
  • Beyler dizimag'de ingilizce altyazılı düşmüş.ben izliyorum şuan.

Theon'a pis sövdüm ama.Theon senin ananı bacını karını kızını emesen arkadaşını hürriyetini cürriyetini ilimini bilimini
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Akşam Cypon'dan duyduğum şey yüzünden bekletim azaldı 3.sezondan umarım 3.sezonu batırmazlar.

hadi ya o kadar kötü birşey mi? bir pm alabilir miyim ben de?
  • Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar. Ne de şeytan, bir günahı, Seni beklediğim kadar. #GameOfThrones

verilmiş olabilir güzel olmuş :D
  • Bir göz attım şimdi bölüme harbi özlemişiz.
    Akşama şölen var!...
  • Mesai başladı hadi bakalım
  • İzledim.Acayip sıkıcıydı.2.sezon gibi olursa mıçtık.
  • Türkçe altyazısı henüz hazır değil. Çıktığında ekleyeceğiz. Çevirinin %75'i tamamlandı.

hadi bakalım beklemeye devam.
  • Yahu kimse spoiler kullanmasını bilmiyor mu dikkat edin arkadaşlar.

Çok yavaş çekiyorum filmi çıldırıcam akşama anca iner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Game of Thrones (2011 - 2019)

Hafif küfürlü.Ama komik.

komikmiş

• 
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.