Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3094. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.500.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30923093309430953096
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes uzun uzun yazmış. Hiç uzatmıyorum.
    10 numara bölümdü.Keyifliydi.
    Eksik anlaşılmayan birşeyler varsa da ilerki bölümlerde anlatılır.
    Bu bölüme hepsini sığdırsaydı anlatım temposu bozulurdu.
    Imdb puanını yüksek bulanlar gidip diğer sezon bölümlerine bakabilir. 9.8, 9.7, 9.9 puanlı bölümler dolu.
    bölüm puanı 9.3.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 30 Nisan 2019; 12:18:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sukaplumbaası S kullanıcısına yanıt
    Dizi artık genç oğlan sarı kızı tavlayacak mı seviyesinde olduğu için cerseiyi harcarlar.Ki bence kitapta da harcanırdı fakat dizide şu anki durumuyla kazanmasına 1.01 oran verilmeliyken,arya kale duvarından mancınıkla içeri atılır,cerseiyi öldürür çıkar senaryosu yaşanabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Buton çalışmıyor kusura bakmayın.

Cersei konusunda sana katılmıyorum,önceki bölümün birinde "Bırakalım birbirlerini yesinler geri kalanları da biz yok ederiz"babında birşey söylüyordu ve dediğini yapıp karlı görünüyor, ya ölüler kazansaydı ne olacaktı? Karşısına 3 ejderha ve iki kat artmış bir ordu bulacaktı, bence bu tam bir geri zekalılık

• Sauron ve ya Melkorun amacı Dünya yı yok etmek değil kendi doğalarına uygun medeniyeti kurmak.

Night King in amacı ne ben anlamadım şahsen.

İnsanlığı yok etmek mi. O zaman niye felçli bir veledin peşindesin. Bunun nedeni ne. Biri yazmış unutmak istiyor. Ne alaka mk.. Onu da anlamadım.

Sorun illa Bran mı kontrol edebildiğin zombi ordun var dothraklaerı 10 saniyede emiklediler.

Söyle tutup getirsinler. Valryian çeliği kaynayan bir savaş alanına niye giriyorsun. Gerizekalı olmadığını biliyoruz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son zamanlarda pasif olarak bildiğimiz theonun pasif olmasının başka bir sebebi varmış adam westeros evreninden bunaldığı için boş zamanlarında pakistan'da garsonluk yapıyormuş meğersem.https://i.hizliresim.com/V9q9dR.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BéTo -- 30 Nisan 2019; 12:41:15 >

Cercei yık geç artık geriye kalan 3 5 çapulcuyuda

• Herşeyi anlarımda bu kadar malca bir defans zorlasalar yapamazlardı.Atlıların ölüme koşması ayrı komedi zaten.Resmen mok yoluna gitti koca grup.Hala anlamadığım nokta bunlarda çoluk çocuk yaşlı haricinde nerdeyse kimse kalmadı bunlar hangi orduyla savaşacaklar bir türlü hala bulamadım.Ellerinde tek 2 ejderha var ama karşı taraftada ejderhalar için defans birimi var.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • Starklar kurtarıyor

Game of Thrones (2011 - 2019)

Benim tek sıkıntım 1.000 yıllık planı olan Night King nasıl böyle basit bir şekilde ölüyor, Arya arkadan nasıl geldi de zıpladı,bu kadar basit bir şekilde nasıl öldü NK?

Şunu da anlamadım veya kaçırdım, 2 dragondan birisi öldü mü? Yoksa ikisi de yaşıyor mu?

Orijinalden alıntı: MrBlackEagle

Arkadaşlar ben bölümü beğendim. Dizi izliyoruz, film değil. incik boncuk aramayalım bence.

Benim tek sıkıntım 1.000 yıllık planı olan Night King nasıl böyle basit bir şekilde ölüyor, Arya arkadan nasıl geldi de zıpladı,bu kadar basit bir şekilde nasıl öldü NK?

Şunu da anlamadım veya kaçırdım, 2 dragondan birisi öldü mü? Yoksa ikisi de yaşıyor mu?
    Yaşıyorlar. Rhaegal 4. bölüm trailerında var.

bu night kingin yeni doğan erkek bebekleri alıp ayinle akgezene dönüştürme sebebi nedir arkadaşlar ? bu ak gezenler büyüyüp,gelişebiliyor mu ? eğer akgezene dönüştüğü halde kalıyorlarsa bu bebekleri toplamanın amacı nedir ?

ayinle ak gezen yapılan bebekler büyüyüp yeni night king mi olacaklar ? evet night king öldü ve ordusuda gitti ama bu yaptıkları ayin sayesinde kendisinden bağımsız yeni akgezen liderleri çıkar mı ?

ejderhaların dansı bu mu gerçekten ? 3 ejderha bulutların üstüne çıktığında dedim ki aha şimdi başlıyor ejderhaların dansı dedim.ejderhaların hareketleriyle ateş/buz püskürtmeleriyle görsel bir şölen yaşarız dedim yok.birbirini ısırmaya çalışan 3 ejderha gördüm.

bran wargladığında night kingi ejderhasıyla beraber kalenin arka tarafından gittiği görülüyor.yani dümdüz güneye iniyor.aha dedim güneydede kendine ordu yaratacak oda olmadı.bir kaç sahne sonra geri dönmüş jon ve khalesinin ejderhalarıyla kapışıyor.
    ne olduda geri dönüyor bu adam geriye ?

arya tamam iyi bir suikastçide night king i öldürmek onun harcı mıydı ? hele meyve bıçağıyla.tamam fantastik kurgu ama kendi içindeki mantığıyla bakınca aşırı mantıksız bir ölüm biçimi.

kardeşim bu night king ejderha ateşine maruz kaldıya 20 saniye kadar falan.adam hafiften sıratarak khalesi ile dalga bile geçti.
    sen bu adama ejderha ateşiyle bile ölmez diyorsan gidipte valyrian çeliğinden yapılma çakı ile öldürtürsen işte ben sıçarım böyle işe.
    bıçağı yer yemezde tuzla buz olmasın be abi.bi ahh falan desin aryayı atsın köşeye bıçağı çıkarsın.ölmesin yani.

sen senelerce en uzun gece,winter is coming dersen insan bir beklentiye giriyor.

şimdi geriye ne kaldı ? cersie ile vs atmak.

artık o kadar belli ki sonu cersei yenilecek jon veya khalesi ölecek biri tahta geçecek the end.

sam denen vasıfsız şişko ne işe yaradıda inadına ölmüyor ? kütüphanelere gitti,kitaplar çaldı hiçbir faydası dokunmadı.

adam akıllı karakter ölümü yoktu.son sahnede hep kurtarılmalar,kaçmalar falan geçiniz geçiniz.

şu kalan son 3 bölümden tek temennim akgezenler hakkında bilgi verirler ve o son sahnede ayinle akgezen yapılmış bebeklerin biraz büyüyüp yeni night king olduklarını görürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux07 -- 30 Nisan 2019; 13:18:32 >

• Karadeniz uşağı Bran stark yüzünden gitti adam, ben anlamadım anlayan varsa anlatsın, madem illa branin ölmesi lazım yolla ordunu geç kenardan buzlu kayfeni iç öldürsünler. Yok illa kendisinin öldürmesi gerekiyorsa elinin altında 100bin mahlukat var zaten, kaldır elini havaya ver bi komut paketleyip getirsinler. Sen gene buzlu kayfeni iç kenarda.

Ayrıca ulan hiçmi başka film izlemedi bu senaristler. Ulan strateji oyunu oynasaydınız az anasını satayım. Görmediğiniz düşmana süvarileri gönderip piç etmek neyin kafası yaw. Hiç kimse karşı çıkmadımı aq lan durun napıyoz böyle savaş sahnesi çekilmez diye. Herifler bir alevlendi sonra söndüler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SistemToplayanAdam2017 -- 30 Nisan 2019; 13:16:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • crux07 kullanıcısına yanıt
    Sorduğun soruların hiçbirisine cevap alamayacaksın dizi böyle bitecek. Dediklerinin açıklanması için başlı başına bir spin off dizi çekilmesi gerek. İnsanlar ile ormanın çocukları arasındaki savaşın ta en başına giderek anlatılması lazım.

Edit:
    Aksiyon ve Dram severler icin doyurucu ama hikayeye odaklananlar icin tirt bi bolumdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 30 Nisan 2019; 13:27:34 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.