Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2730. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27282729273027312732
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir umut 7. bölümde sızsa keşke,10 gün beklemek yeni sezonu beklemek gibi gelir şimdi

6. bölüm spoiler

Viserion'nun düşüşü çok üzdü NK'in bineği haline gelmesi daha da üzdü. Son bölüm herhangi bir aksiyon beklemiyorum dragon pit görüşmesi ve merakla beklenen karşılaşmalar ağırlıklı olacaktır Brienne-Jaime veya Cercei-Tyrion gibi

7 sezon sızan senaryosunu defalarca okumuş biri olarak önerim siz siz olun sakın 8. sezonla ilgili sızan hiçbirşeyi okumayın, bölümde neler olacağını bilmek kadar kötü bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeqqqqq -- 16 Ağustos 2017; 13:14:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

setfilmdeki boyut ne kadar arkadaşlar 700 mb diyorda bende

bende boyut yazmıyor saat dakika veriyor nasıl boyut görebildin hocam

• Akuçan mı oldu lan ejderha, ananı avradını nasıl öldürülecek bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavilcwaikikiposeti

quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

setfilmdeki boyut ne kadar arkadaşlar 700 mb diyorda bende

bende boyut yazmıyor saat dakika veriyor nasıl boyut görebildin hocam

hocam chromeda sıkıntı yapıyor idm bende.parçalara ayırıyor indirmeyi.operadan baktım 727 mb gösteriyor.kalite sanki düşürülmüş gibi.torrent daha iyi gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Mega ya yükledim 1080p 1.92 olanı link isteyen PM atsın, yandex ve mail.ru yada atacağım her ihtimale karşı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 16 Ağustos 2017; 13:20:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeqqqqq

Bir umut 7. bölümde sızsa keşke,10 gün beklemek yeni sezonu beklemek gibi gelir şimdi

6. bölüm spoiler

Viserion'nun düşüşü çok üzdü NK'in bineği haline gelmesi daha da üzdü. Son bölüm herhangi bir aksiyon beklemiyorum dragon pit görüşmesi ve merakla beklenen karşılaşmalar ağırlıklı olacaktır Brienne-Jaime veya Cercei-Tyrion gibi

7 sezon sızan senaryosunu defalarca okumuş biri olarak önerim siz siz olun sakın 8. sezonla ilgili sızan hiçbirşeyi okumayın, bölümde neler olacağını bilmek kadar kötü bir şey yok

bende bu sezonun tüm sızıntılarına baktım sonraki sezona bakmam son bölümün tek olayı
    bran ve samwell in jon un babasını ve annesini öğrenmesi ve branin jonun piç değil yasal varis olduğunu lyanna ve rhaegar ın evliliğini görmesi olacak. birde jon ve dany sevişmesi yaşanacak gemide .

• nefesler tutuldu son dualar edildi gözler şimdi eşekherifde
  • bölümü indirdik,akşama doğru alt yazı gelir heralde

• Günde 0 saat uyku, dört bir yanı hain dolu, hakkını ödeyemeyiz Reis. Yoruldun biliyoruz ama bu dava sensiz olmaz Reis...

Game of Thrones (2011 - 2019)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 16 Ağustos 2017; 13:27:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PomPom

nefesler tutuldu son dualar edildi gözler şimdi eşekherifde

Saat 10'da başlamış ve şu an %10'da olduğu gözüküyor
    https://www.planetdp.org/title/game-of-thrones-dp16274

edit:%30 oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragramir -- 16 Ağustos 2017; 13:25:10 >

• Resmen kendimden gectim izlerken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Game of Thrones (2011 - 2019)
  • Sızan bölüm 720p mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tru****

6. bölüm

İzledim de adamlar orada mahsur kalmış akgezenler armut mu topluyor ok falan neden atmıyorlar

Dayanamadım açtım bütün heyecanı kaçtı şuan

bilgi için jinjin teşekkür ederim hocam.

• Reddit'de bölümün geç düşmesi sebebiyle İspanya'yla felaket derecede dalga geçiyorlar
    https://www.reddit.com/r/freefolk/comments/6tzo9o/if_spain_were_a_got_character/
    https://www.reddit.com/r/freefolk/comments/6tzqka/indian_leakers_vs_spain_old_post_deleted/

Bu arada söylemeyi unuttum 6. bölüm spoiler:

Herif gitti ejderhaya tek attı ya la vay anasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeqqqqq -- 16 Ağustos 2017; 13:28:52 >

• E.w.i.f.K kullanıcısına yanıt
    1080p 1.92gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.w.i.f.K

Sızan bölüm 720p mi?

1080 bile var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt_Vader

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt_Vader

setfilmizle yanlış yazmışım
    ama torrentler geldi,onları öneririm

hocam setfilmizlede yapamadım idm nasıl yaptın çıkıyor mu sende direk

videonun sol alt yerinde kaynağın seçeneği var netu yazıyor.onu vidplay yaparsan idm videoyu buluyor.

hocam ama mb vermiyor saat dakika veriyor sorun olur mu birde ts

sanmıyorum bende de aynı şekilde gösteriyordu

• Ne diyeceğimi bilemiyorum.
  • Haydaaaa

Nefret ediyorum bu sızmalardan! Şimdi izlesen bi dert izlemesen bi dert. İzlesem 12 gün bekleyeceğim izlemesem bu merakla dengem bozulacak. Off offf
  • 
Sayfa: önceki 27282729273027312732
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.