Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2594. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.495.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25922593259425952596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölümü nerden izleyebilirim dostlar? Bulamadım da
  • 7.02

Greyjoyların ordu çok çabuk mağlup oldu. Koskoca ittifak fıs çıktı. Bir de "biz yaparız, ederiz" havalarındalardı Euron'da muhtemelen özel bir şeyler var, sezon sonunda kadar izleriz gaddarlıklarını.

Dizide neredeyse en önemli konumda olan Bran'i hiç görmedik. Umarım ileriki bölümlerde ağırlık verirler.
  • Ben de anlamadım.

Spoiler içerir.

Khalesini ana ordusu dotraki artı lekesizler.

Martell in grubu(rahmetli obreyn).

İhtiyar kadının grubu.

Bunlardan hangileri telef oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yalnız o değilde missandei harika değil mi dostlarım
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    Ne yapsın adam katliam yapıyolar. Herkes ele geçirilmiş bence şimdi kaçtı ama daha sonra kardeşini kurtaracak. Yanlış hatırlamıyosam daha önce theonu kurtarmaya çalışıp kaçmışlardı. Sonra tekrar gelip kurtarmışlardı. Aynı şekil olabilir.

• Yeni bölümü izlemeye site kalmamış. Google sonuç bile vermiyor. Dijitürk'ün işleri mi bunlar

Edit: Link paylaşan arkadaşlara teşekkürler torrentçi arkadaştan aldım bölümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lelouch Lamparogue -- 25 Temmuz 2017; 1:2:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lelouch Lamparogue

Yeni bölümü izlemeye site kalmamış. Google sonuç bile vermiyor. Dijitürk'ün işleri mi bunlar

ekside birkac sayfa karistirin siteler var. torrent daha kolay. en temizi.

• euron yıktı geçti. Khaalesi kaybedersen çok pis bozuşuruz ya 😅 Çok seviyorum şu kızı. Jon Snow khaalesinin yanına gideceğini sigara içerlerken görmüştük maalesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Theon ben senin ta

bir ölmedi gitti sevimsiz, kafası kesik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN291 -- 24 Temmuz 2017; 23:27:56 >
  • bilgiyi arayan sisman arkadasin seruveni daha ilgi cekici olmasi lazim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLOWDIVE

melisandre'den sonra missande'nin de ölüyü diriltme yeteneği varmış.
    Ekşi de gördüm yarıldım

• 0702 anlamadığım nokta.

Şimdi kimler telef oldu.

Obreyn martell(rahmetli) eşinin grubu.

Lekesiz dotraki grubu.

İhtiyar kadının grubu.

• Ne kadar abaza insanlarmışsınız be misanndei misanndei gına getirdiniz.
    Cinsel açlığın afrikası diye boşa demiyorlar ortadoğuya.
  • Wheatley kullanıcısına yanıt
    Hatırladığım kadarıyla yara ve theon alleria sand'i dorne'a götürüp ordusunu kings landing'e çıkaracaktı. Ancak yolda saldırıya uğradılar. Yani dorne ve reach orduları orada değildi.

Bu esnada lekesizler ve dothraki casterly rock'a saldırı için ayrı bir şekilde hareket edecekti. Yani sanırım bunlara da birşey olmadı.

• Ya normaldi bölüm de dizide bildiğin Bealishi harcayacaklar matmazel.Ulan bu kadar zeki kurnaz adama
    Stannis vol2 çekecekler.2 bölümde itin ötüne sokup gebertecekler.Varys ve Tyrionda da aynı halt.Valla Sansa Jon Dany Bron(ya da bran) umarım hepsi ölür şu dizi sonunda.Tywin ramsay oberyn gibi efsane karakterlerden bu karakterlere kaldık ya yazık yani.Hadi belki Jonu da çıkar ona o kadar laf etmeyeyim
    Euronu da Victarionla birleştirip sunmuşlar.İyi olmuş bu sene.Geçen sene baya kötüydü.Zaten cersei-euron ikilisini destekliyorum bakalım ama olacak olan bariz belli Jon-Dany yaparlar kesin.

Neyse çokta eleştirmek istemiyorum sonra millet gelip sallıyor izleme vs diye haklılık payları da var ama Allah aşkına dizideki o kadar boş karakter yerine bazı karakterleri daha düzgün işleyemezler miydi ? ya da kitapta olan başka önemli karakterleri koyamazlar mıydı ? Yoksa bu kadar süreyle tabikide o kadar detaylı anlatılamaz.

• Şu Euron ne adammış ya varya Jon Snow ile kapışırsa ne olur çok merak ediyorum. Tam bir hayvan ya adam üstüne bir de deli :)

• 7x2

Pek bir şey olmadı gibi ama bölüm su gibi akıp geçti. Gemi sahnesi harikaydı. Ramsay reyizden sonra adamım Euron bundan sonra. Tyrion'ı adam bilirdik ama gitti kezbanın yanında saf tuttu kalemini kırdım. Cersei ile Euron çok fena ikili olurlar, taş üstünde taş baş üstünde baş bırakmazlar. Kürt kızlarına yazık oldu hepsi ilik gibiydi.
  • 7 bölümlük bir sezonda insan daha dolu bölümler görmek istiyor. İlk iki bölüm vasattı.
  • güneyden kuzeye kuzgun gönderiliyo aynı bölüm içinde ulaşıyo falan baya hızlı gelişmeye başladı olaylar severiz
  • khal drogo khaalesi romantik ikilisini özledim yaw
  • 
Sayfa: önceki 25922593259425952596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.