Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23592360236123622363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkda?lar bu ak?am internete saat kaç gibi dü?er acaba ?
  • sine_man S kullanıcısına yanıt
    Gece 3'te bölüm yayınlanıyor sabah düşer.
  • GOT'u izlemeyenlere diyorum ki, en azından internette gezen espirileri anlamak için izlemeniz lazım diyorum, ama millet yine de izlemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adRenaliN57

Gece 3'te bölüm yayınlanıyor sabah düşer.

hocam 4 te yayınlanıyor
    bittikten kısa süre sonra torrente düşüyor alt yazı sabah 7-8i buluyor sanırım
  • NeyimVarKi? N kullanıcısına yanıt
    Doğru ben 8 diye düşünmüştüm 9'da yayınlanıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tru****

Heralde yarın 3 kez izlerim bölümü

Niye ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet bağlantım yok, sırf GoT için bu sefer telefona 4gblık paket yapıcam umarım güzel bölüm olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

quote:

Heralde yarın 3 kez izlerim bölümü

Niye ki

Bi kere sabah hemen izlemek için düşük kalitede dizi sitelerinden birinde izlerim sonra 2. kez yüksek kalitede indirince izlerim, indirmesi uzun sürüyor malum hem Akk hem de evdekilerde kullanıyor interneti torrent açıkken kimse giremiyor ondan uzun sürüyor. 3. kez izler miyim bilmiyorum orda abartmış olabilirim

Ben sabah beşte kalkar torrente atarım. Sonra uykuya devam

• Emin değiliz ancak ramsey varis doğurması için sansa ile evlenmişti yani o olayı defalarca yapmış olmaları lazım.Sansa nın hamile olmaması benim dikkatimi çekti.
  • Saat 4 gibi dizi bitiyor. 5 te 720p vs hdtv , 6.30-7.30 arası 1080p geliyor bölümde savaş sahneleri uzun olduğu için çevrilecek çok kısım olmuyacağını umuyorum @esekherif'in hızınada güvenerek saat 8 de altyazıya kavuşup harika bir bölüm izleriz inş

• Neo_123 kullanıcısına yanıt
    Açıklama geldi, defalarca ters ilişki yaşanmış sansa ile,, ramsay hastalıklı bir kişi, taht için kendinden başka varis istemiyor,, babası ve başka kadından olan henüz bebek kardeşini öldürdüğünü göremediniz mi,, anladığınızı umuyorum,, kendi çocuğu bile olsa onuda öldürebilecek hasta bir kişilik,, böyle bir kişinin normal cinsel ilişkisini beklemeyin,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coroic

Herşey cenabet jon snow un siz stark lar zor ölüyor demesiyle başladı

• redferrari R kullanıcısına yanıt
    Vay anasını valla şok.

• heyecan yapmayın gençler 2 ihtimal var ya vadi yardıma gelecek yada jon nun targaryen olduğunu söyleyecek ve serbest kalan 2 ejderha yardıma gelecek
  • Cok tesekkurler hocam. Guzel yazmis sansa ben olsam giderdim yardima

• Azor Ahai 'nin kim olduğu hakkındaki düşüncelerim,

Azor Ahai kılıcı çok sevdiği sevgilisine saplıyor.
    Joffrey 'in kılıcının adı Dul Feryadı idi yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi o kılıcı Jaime almış olabilir.Kılıcın adı olaya uyuyor. Son zamanlarda Jaime 'nin Cersei 'ye olan aşkı gereksiz vurgulanıyor gibi geldi bana. Sebebi bu olabilir.

İkinci olarak Sam de olabilir. Sam 'den başka düzgün kılıcı olup birini seven pek yok zaten. Onun kılıcının adının da Yürek Felaketi olması, kılıcı Gilly 'nin kalbine saplayacak olmasına uygun. Ayrıca Sam 'in çok kitap okuyan biri olması, bu tarz kehanetleri bilme ihtimalini artıyor. Görüşü olanlar söylesin lütfen.

• Bölümde istemedigim tek sey rastgele savasmamalari. Yani umarim iki uc taktik goruruz jondan veya ramsayden. Zaten savas sahnesi birkac taktikte varsa herzaman guzeldir

Bence unutulmaz bi bölüm izleyecez

• İlginç bir eleman umarım yarını görmez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonJnow

Bölümde istemedigim tek sey rastgele savasmamalari. Yani umarim iki uc taktik goruruz jondan veya ramsayden. Zaten savas sahnesi birkac taktikte varsa herzaman guzeldir

Bence unutulmaz bi bölüm izleyecez

25 gün rastgele kılıç sallamak için uğraşmamışlardır galiba.

İlk defa bu kadar sabırsızım bir Game of Thrones bölümü için. Ne olacağını bilmeme rağmen acayip izleyesim var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Flash

Azor Ahai 'nin kim olduğu hakkındaki düşüncelerim,

Azor Ahai kılıcı çok sevdiği sevgilisine saplıyor.
    Joffrey 'in kılıcının adı Dul Feryadı idi yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi o kılıcı Jaime almış olabilir.Kılıcın adı olaya uyuyor. Son zamanlarda Jaime 'nin Cersei 'ye olan aşkı gereksiz vurgulanıyor gibi geldi bana. Sebebi bu olabilir.

İkinci olarak Sam de olabilir. Sam 'den başka düzgün kılıcı olup birini seven pek yok zaten. Onun kılıcının adının da Yürek Felaketi olması, kılıcı Gilly 'nin kalbine saplayacak olmasına uygun. Ayrıca Sam 'in çok kitap okuyan biri olması, bu tarz kehanetleri bilme ihtimalini artıyor. Görüşü olanlar söylesin lütfen.

dul feryadı tommende jamie kendi kılıcını brienne'e verdi
    sam'in sırf kılıcı aldığını göstermek için bu kadar sahne ayırdılar önemli bir olay olucak sam veya kılıçla ilgili belkide ikisiyle ilgili

• 
Sayfa: önceki 23592360236123622363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.