Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2346. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.495.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23442345234623472348
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SonJnow

Bence Jon savasi kaybedecek gibi olurken Gloverlar ve Howland reed gelecek belki yanlarinda bir iki hane daha gelir. Gloverlar felan yardim edecek jona belki o ara umberlarda taraf degisir ve sonrasinda Howland reed cikarir mektubu okur ve jonu stark ilan eder.

Buradan sonrasi ucuk bi teori:
    Devaminda sansa karsi cikacakken jon alir kilicini sansanin kalbine saplar ve kilic olur sana ışıkgetiren :D 10.bolumde akgezenler suru yıkıp winterfell e dogru yola cikar bu sırada jonda akgezenlere karsi hazirlanir bran gelir winterfelldeki yurek agacindan ucgozlu kuzgun ozelliklerini kullanir bir iki sahne goruruz. Dany westerosa gelir, tommen ölür ve bratheon imparatorluguda sonlanir ve cogu lord dany in yanina gecer (dany hic zorluk cekmedi suana kadar hemen danyi destekliyor herkes zaten). Sonra bunlara jondan bi mektup yada haber elci fln gelir hemen kuzeye gelmelerini isterler aksi taktirde akgezenlerin durdurulamayacagini tum kuvvete ejderhalara vs ihtiyaclari oldugunu soyler. Greyjoylar ve birkac hanedan hic takmaz belki dany de takmaz ama birde bakar ki ejderhalar gidiyor(brandon starkin bu konuyu halletmesini bekliyorum)

Arya bu hikayede intikam almaktan baska bisey yapacagini sanmiyorum ama şu gizlenme yetenekleriyle vs bi sekilde gece kralinin ölmesinde rol oynasa devaminda ölse heralde mukemmel olurdu.

Birde şu kirmizi rahipler bir araya gelip bisey yaparlar mi acaba ben onu merak ediyorum ama hicbirinede guvenmiyorum hâla bana sahteymis gibi geliyor bunlar bence hep buyu yapiyorlar cunku hepsi assasin midir nedir oyle bi yerden gelmisler ve orada buyu yapmayi felan ogrenmisler belki ordaki liderleri bunlarin beynini yıkamıstır.

Yani sonuc: Jon hem stark hemde azor ahai oldu. Dany sonunda westerosa geldi ve ejderhalari bi işe yaradi. Akgezenlerde geldi uzun kısla birlikte. Aryada westerosta hem sansadanda kurtulduk, belki jon belishinde kellesini alır

Hocam keşke böyle olsa müthiş olurdu gerçekten zaten topu topu kalmış 15 bölüm GOT bitmesine...Bu dediklerin böyle 15 bölüm sürse bu arada filmin aralarında da kimin kimden olduğu vs öğrenilse herşey eksiksiz fena olurdu valla...

Ayrıca Melisandre arya ile konuştuğu bölümde tekrar görüşeceğiz diyordu herhalde arya direk winterfeele gidiyor

• RuthlessRiu kullanıcısına yanıt
    Hound nasıl kaynak oluyor anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwasmadeforthis

Vay be benim esprinin capsini yapmışlar(wun wun)
    Diğerleride ilginç
    Game of Thrones (2011 - 2019)

• quote:

Orijinalden alıntı: iwasmadeforthis

Bu Varys ile Dany bir türlü buluşamıyor arkadaş.
    Dany gidiyor Varys geliyor.
    Varys gidiyor Dany geliyor.
    Birbirlerini göremediler bir türlü.
    Karşılaşsalar Dany'nin Varys'i ejderhalara yem etceğini felan düşünüyorum :)

Edit:e-jde-r yazdım diye **** yaptı anlamadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naganzo -- 15 Haziran 2016; 18:41:58 >
  • 9. Bölümde muhtemelen davos dağın tepesinde ateş yakıp yardım isteyecek fragmandaki görüntüden bunu çıkarttım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitaptan spoiler

kitapta da dany ile varys henuz bulusmadilar hic konusmadilar. Bu yuzden kimse bilmiyor dany nin tepkisini, kitapta varys baska bi targaryena yardim ediyor. Belki senaristlerde diger targaryeni cikartacaklardir ama sanmiyorum cok karısır ortalik zaten karisik. Yani dany nin nasil davranmasi gerektigini kestiremedikleri icin belkide bulusturmadilar veya varys in gercekten onemli bi gorevi var :)

O degilde son bolumde dany nin bir anda piramitin balkonundan girisi ve bakislari fln hic etkilemedi beni ya acaba boyle sasiran etkilenen felan varmi birde sanki cok iyi oyunculugu yok gibi. Belki vikingleri izleye izleye bunlardan da ragnar bjorn vs gibi oyunculuk bekliyorumdur

• yanlızkurt007 kullanıcısına yanıt
    Aynen o sahnede tam olarak ne diyordu hatirlamiyorum şoyle biseydi: Gozlerinde karanlik, dehset goruyorum, devaminda da tekrar gorusecegiz diyordu. Tam aklinda olan varmi o diyalogu

• RuthlessRiu kullanıcısına yanıt
    Redditte yazanlari hic okumuyorum hocam gercekten dogru mu cikiyor? Hep belli kişiler mi diyor ne olacagini yoksa teori fln mi. Birde aryanin olayi oyle olursa cok guzel olur bence :) zaten o yaşlı frey gelmis 100yasina olecek bari iki ucte oglunu öldursun arya :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-812378C58

buradan duyuruyorum

Eyyy senaristler sen tutup soyunun tek örneği devi öldürürsen Türk halkı da senin sülaleni elden geçirir

Alıntıları Göster
    Senaristlerin amacı başından beri Oscar almak mış. 8 Tane boş bölüm yapıp tüm hikayeyi 9. bölüme yığmaları üzdü. Onun yerine tüm bölümlere bölüştürülseydi çok daha iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonJnow

Kitaptan spoiler

kitapta da dany ile varys henuz bulusmadilar hic konusmadilar. Bu yuzden kimse bilmiyor dany nin tepkisini, kitapta varys baska bi targaryena yardim ediyor. Belki senaristlerde diger targaryeni cikartacaklardir ama sanmiyorum cok karısır ortalik zaten karisik. Yani dany nin nasil davranmasi gerektigini kestiremedikleri icin belkide bulusturmadilar veya varys in gercekten onemli bi gorevi var :)

O degilde son bolumde dany nin bir anda piramitin balkonundan girisi ve bakislari fln hic etkilemedi beni ya acaba boyle sasiran etkilenen felan varmi birde sanki cok iyi oyunculugu yok gibi. Belki vikingleri izleye izleye bunlardan da ragnar bjorn vs gibi oyunculuk bekliyorumdur

Kezban beni de hiç etkilemiyor. Kitapta da etkilemiyordu. Grrm torpil geçiyor ona, ne zaman başı sıkışsa bir mucize oluveriyor.

• Hepimiz savaşı kazandiktan sonra Sansa nin Jon a ihanet edeceğini düşünüyoruz ama acaba ikisi evlenebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Hepimiz savaşı kazandiktan sonra Sansa nin Jon a ihanet edeceğini düşünüyoruz ama acaba ikisi evlenebilir mi?

Öyle pek meraklısı değilim ama Sansa'nın ciciklerini görmek isteyen tek ben değilimdir herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

quote:

Hepimiz savaşı kazandiktan sonra Sansa nin Jon a ihanet edeceğini düşünüyoruz ama acaba ikisi evlenebilir mi?

Öyle pek meraklısı değilim ama Sansa'nın ciciklerini görmek isteyen tek ben değilimdir herhalde

Ramsay şeyederken göstermediler daha göstermezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lews Therin Telamon -- 15 Haziran 2016; 19:56:12 >

• quote:

quote:

Sansa nin gostermezler hocam daha yaşı ufakgösterecek olsalar Ramsay sahnesinde gosterirdiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Qui-Gon Jin

quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Şimdi tahtın varisi
    yeni çıkan amca bey değil mi ? onunda oğlu varmış demek ki taht onunda hakkı hatta bir ekmekci ile giden eskiden arya ile dolanan deli kralın piçi vardı oda tahtın varisi sonuçta deli kralın meşru oğlu ama tek oğlu ayrıca yıllarca bu diziyi izleyen bizlerinde o tahtta varislik hakkı var

Deli kralın değil Robert'in piçi o. Hatta piç bile olmayabilir çünkü Ned Stark onla konuşup annen kim dediğinde sarı saçlı biriymiş beni doğururken ölmüş demişti. Cersei'nin de önceden ölü bir oğlan doğurdunu biliyoruz. Yani bu oğlanı Cersei kendi çocuğu olduğu için öldürmemiş ama tahta Jaime'den olma çocukları geçsin diyede öldü diyip bırakmış olabilir ki bence büyük ihtimal böyle çünkü bütün olaylar Ned Stark'ın Gendry ile konuşmasından sonra Cersei'nin yanına gidip her şeyi biliyorum demesiyle doruğa çıktı.

Aynı şekil Jon Arryn de Gendry ile konuştuktan sonra öldürüldü.

Benim aklımda deli kralın diye kalmış hatırlatma için teşekkürler

• Bölüm sonunda ölüp ölmediğini merak ettiğimiz bir diğer karakter olması vesilesiyle.
  • 742793 kullanıcısına yanıt
    Bran olayi olmasa littlefinger olayi da olmazdi hocam iste. Ned starkin olay cikarma sebebi ensest iliskiyi bilmesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: barabarabarbara

Bran olayi olmasa littlefinger olayi da olmazdi hocam iste. Ned starkin olay cikarma sebebi ensest iliskiyi bilmesi.

Hayir.baelish jon arryn i oldurdu. Sonra lysa a catelyn e mektup yazdirdi lannisterler kocami oldurdu diye. Bran in dusmesi tuz biber oldu.

• quote:

quote:

Hayir.baelish jon arryn i oldurdu. Sonra lysa a catelyn e mektup yazdirdi lannisterler kocami oldurdu diye. Bran in dusmesi tuz biber oldu.

Alıntıları Göster
    şu dizi pazartesi sendromunu unutturuyor valla insanlara. Geçen keşke hergün pazartesi olsun dedim de sonra tövbe ettim yine de...

bu arada kitaptaki lady stoneheart, aegon targaryen, victarion greyjoy gibi bana göre son derece majör karakterler diziye de gelmeyecekse büyük saçmalık olur.

• quote:

Jon Arryn ölmese Bran olayı da olmayacaktı. Jon Arryn'i Littlefinger öldürttü.
  • 
Sayfa: önceki 23442345234623472348
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.