Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.495.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22982299230023012302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tazı üzerinde nedense çok duruldu bu bölüm, ileride anlarız bakalım...

• filmin sonunda kız ölüyor
  • Bu kadar rezil bir sezon hiç olmadı hiçbir hareket yok full doldurma beş altı ay bu saçmalık için mi bekledik bu kadar olmaz yedi bölüm oldu sadece Jon snow yaşıyor başka bir olay yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bölüm fena değildi aslında ama 10 bölüm verip 1 yıl bekleten bir dizi de 6 bölüm doğru düzgün hiçbir olay olmayınca diğer bölümden çok şey bekliyor insan.

açıkçası 6 bölümden dolayı bu bölümde hiç tatmin etmedi.bence diğer 4 bölümden de pek bir şey beklemeyin 6.sezon tamamen geçiş sezonu olacak.

ama hala en iyi dizinin g.o.t. olduğunu düşünüyorum 1 sezon bozdu diye hakkını yemeyelim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dunsparce

quote:

Orijinalden alıntı: Cja

arkadaşalr nereden izleyebilirim son bölümü türkçe alt yazılı olarak malum yasak gelmiş dizi sitelerinde yok

Dizilub

eyw =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 742793

• quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

quote:

bu kopyala yapıştır metodu, gladyatör filminde de kullanılmıştı. nerden bulsunlar bi ton figüranı adamlar da haklı

• Sacmalama kız ölurse film biter

• Suraya yaziyorum Arya ileride cok buyuk bir oyuncu olucak .
    Son sahne ve oncesi inanilmazdi , Why do you Care diyisi falan ust duzey oyunculuk
  • SonJnow kullanıcısına yanıt
    İan Mcshane.En sevdiğim dizi karakterini (Al Swearengen) canlandırmış adamdır.

Game of Thrones da oynayacağını duyunca sevinmiştim.1 bölüm oynayacağını hiç tahmin etmemiştim.
  • neden birsürü siteden kaldırılmış saçma sapan sitelere kaldık..

Edit:http://www.ensonhaber.com/game-of-thrones-yayindan-kaldirildi-2016-06-07.html
    Bunlar napıyo ya doğru mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muptezelordek -- 7 Haziran 2016; 16:04:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖLÜCÜ

Suraya yaziyorum Arya ileride cok buyuk bir oyuncu olucak .
    Son sahne ve oncesi inanilmazdi , Why do you Care diyisi falan ust duzey oyunculuk

aynen katılıyorum. bölüm sonunda bende aynı şeyi düşündüm. çok tatlı bir kız. böyle bir dizide oynaması büyük bir şans ve değerlendiriyor :)
  • Evet hocam doğru. Telif hakkından dolayı kaldırıldı. Fakat gremots.com 'dan izleyebilirsiniz. Bayağı güzel bir site.

• bisürü siteden izlenebiliyor :)) torrent ve dahasıda var. bu tarz işlerde sıkıntı olmaz, income çok yüksek
  • Dizi iyice hızlanmaya başladı. Jon & Sansa & Davos ayı adasıyla derinorman kalesine aynı gün gidebildi. Theon & Yara'da denizi ne çabuk geçtiler.

• 742793 kullanıcısına yanıt

keza jamie kuşatmaya 1 bölümde yetişti :), tyron, khalesi'ye 2,3 bölümde ulaştı, ancak khalesi westeros'a 6 sezondur gidemedi. böyle de tezatlıklar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toxoplazma

quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

quote:

bu kopyala yapıştır metodu, gladyatör filminde de kullanılmıştı. nerden bulsunlar bi ton figüranı adamlar da haklı

orası doğru, ama insan biraz montajda değişiklik yapar =)

• quote:

Orijinalden alıntı: yakkr

keza jamie kuşatmaya 1 bölümde yetişti :), tyron, khalesi'ye 2,3 bölümde ulaştı, ancak khalesi westeros'a 6 sezondur gidemedi. böyle de tezatlıklar var.

+1 jaime'yi unutmuşum. kral topraklarından nehirova'ya öyle 1-2 haftada gidemezsin ki. Snow tayfasıda ne ara sur'dan ayı adasına gidecek kadar yol sarfetti birde o kısmı var işin. Arya'da westeros'a gelirse bu sezon yine birkaç günde gelicek

• TITAN291 T kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 22982299230023012302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.