Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.490.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22282229223022312232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sezon başında bir Dorne gördük. Bir daha göremedik.

• Bran'i , Benjan Stark bulcak diyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

https://www.instagram.com/ertacaltinoz/

Bu adam olacakları sezon başlamadan çiziyor. Birçok çizimi birebir adam hbo da felan çalışıyor galiba ??

Night Kings'in karakter çizimi tamamen bu arkadaşa ait. Dizi içinde epey bir illustrasyon resimleri mevcut. HBO nun bir kıyağı olmuştur illaki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Bu adam olacakları sezon başlamadan çiziyor. Birçok çizimi birebir adam hbo da felan çalışıyor galiba ??

Night Kings'in karakter çizimi tamamen bu arkadaşa ait. Dizi içinde epey bir illustrasyon resimleri mevcut. HBO nun bir kıyağı olmuştur illaki :)

Night King'in tasarımcısı Onur Çaylı değil mi?

https://www.instagram.com/onurcayliart/

• quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Ertaç Altınöz tamamen kendi tahminlerini çiziyor. Dizide çalışan arkadaş Onur Can Çaylı diye birisi. Instagram hesabı da bu:https://www.instagram.com/onurcayliart/

• Ben 2. Sezondayım kimlere neler olduğunu biliyorum. İzleme hevesi kalmadı be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokbeolumbe kullanıcısına yanıt
    Hocam senin hatan izlemeden gelip burada yorumlara bakarsan böyle olursun sana tavsiyem hiç girme bu bölüme sezona gelene kadar.
  • çok dizi izleyen birisi olduğum için haliyle game of thrones u da izliyorum. Son bölüme kadar sorsanız bana göre dizi iyi ama en iyi 3' e giremezdi.
    son bölüm son sahne, millete komik gelmesini anlıyorum ama hakikatten çok çarpıcı ve çok iyi düzenlenmişti.

üzüldüm lan.

• hocam onun sebebi şu gibi geliyor bana; Summer(yaz) bitti, winter has come.
  • Beyler bu sezon freylerin düğünü işlenir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: RealSchule

hocam onun sebebi şu gibi geliyor bana; Summer(yaz) bitti, winter has come.

Kesin öyle bencede.

• quote:

Orijinalden alıntı: Urjiko

quote:

Orijinalden alıntı: 742793

quote:

Orijinalden alıntı: zafer00

quote:

Orijinalden alıntı: 742793

quote:

Orijinalden alıntı: zafer00

Bence 3 ejdere şunlar olucak

1i Daenerys yanında savaşcak
    diğerini bran kontrol edicek
    son olanında ölücek ve ak ejderha falan olcak diye düşünüyorum. Atlar reanimate ediliyorsa ****rde edilir.

Bu arada Night King tamamen WoWdaki lich king çakması olduğunu söylememe gerek yok (Ordan araklanmış olması hoşuma gitmiyor değil lich king favori karakterlerimdendir. Coolluğu yeter)

Oyun cikis tarihi 2004 bide kitabin cikis tarihine bak bakalim kim araklamis.

Ah güzelim World Of Warcraft hikayesi sen world of warcraft oyunuylamı başlıyor sanıyorsun 1990lara kadar gider Warcraft hikayesi. Warcraft 1 2 3 ne ? Warcraft 3 çıkış tarihine bak bide sırf lich king zaten o,

EDIT: Ayrıca sanki kitabın ilk sayısında direk night king vardı

Evet ilk sayfada ww vardi (nights king falan gec hersey ww lere bagli) tamam oyundan arakladi martin oyle evet

bu da demek oluyor ki... dumbledore da gandalf cakmasi

İroni yapıyorsun farkındayım ama Gandalf ile Dumbledore'un saç ve boy uzunlukları dışında ortak bir paydaları yok.
    Karakter olarak çok çok farklılar.

• RealSchule R kullanıcısına yanıt

Ve kurt winter oluyormus yani akgezenlerin atı gibi :)

• Hodor'a ciddi üzüldüm ya, aklımdan çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealSchule

hocam onun sebebi şu gibi geliyor bana; Summer(yaz) bitti, winter has come.

Mesaj verme isi guzel evet fakat verilisi cok basite indirgenmis. Wights surusune yem olarak olecegine bir ak gezenden korumaya calisirken olmesi dahs iyi olurdu. Ozellikle Grey Wind'e yapilandan sonra ( Robb'un basina dikilmesi ) bu basit kaldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

Bir sorum var.

İlk sezonlar winterfell'de yaşlı bir adam vardı. Her şeyi bilirdi, ilaç filan hazırlardı. Onun Hodor ile ilgili bir açıklaması var mıydı ilk sezonlarda?

Yoktu.
    Genç Hodor yere düştüğünde koşup gelen kadı muhtemelen Yaşlı Dadı'ydı.
    Normalde o bilgiler veriyordu Hodor ile ilgili.
  • Benjen Stark ile ilgili spoiler.

Imdb'de bir sonraki bölüme listelendi, bilmeyen varsa eğer. http://www.imdb.com/name/nm1152798/
  • Eşekherif hold the doorla efsane çevirilerin babasını yapmış.Adam odtu fizikten hacettepe tercümanlığa geçiş yapmış.Yıllardır çevirilerni severek takip ettiğim birisiydi şuan çevirmenlik işine farkllı boyut nasıl kazandırılır onuda göstertti.

• quote:

Orijinalden alıntı: yokbeolumbe

Ben 2. Sezondayım kimlere neler olduğunu biliyorum. İzleme hevesi kalmadı be

kendin kasinmissin gecmis olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: pervanee

Eşekherif hold the doorla efsane çevirilerin babasını yapmış.Adam odtu fizikten hacettepe tercümanlığa geçiş yapmış.Yıllardır çevirilerni severek takip ettiğim birisiydi şuan çevirmenlik işine farkllı boyut nasıl kazandırılır onuda göstertti.

Bir de millet beğenmedi ha. Bence çok güzel bir çeviriydi o.

• 
Sayfa: önceki 22282229223022312232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.