Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.500.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22242225222622272228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O değilde, Khalesi neden yüzüğü mordora ejderhayla götürmedi de o kadar ordu topladı?

Ayrıca batıağıl düşerken Ejderhalar neredeydi?

Kimse bunları sormuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tru****

quote:

Orijinalden alıntı: yakkr

wun wun
    durdurabilir diyebiliriz, doğru...
    ancak onun da kaderi önce winterfell savaşından geçecek, winterfell'in kapısını kırarken göreceğiz, umarım ölmez o savaşta, türünün son örneği o kaldı zaten.

winterfell kapısını kırarken göreceğimizi nerden biliyorsun ki , trailerda kırdığı kapı kara kalenin kapısıydı.

sağlam spoiler kaynaklarından hocam, winterfell savaşına çok az kaldı, yabanileri bu savaşta göreceğiz ve malesef çoğu yok olacak...

• dimitradon kullanıcısına yanıt
    6 cikmadi. Eger 6yi cikarip 7.yide yazma dusuncesi olursa en az 2021 de felan bitirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki burdaki arkadaşlar kızabilir ama Bence Hodor karakterini çok büyüttüler,Bana göre Brienne,hodor'un 10 gömlek üstü hizmetkar kadın tek başına ordu kursa yanına bir dünya savaşçı katılır,Kadın Sansa'yı koruyor,Evcil bir hayvan gibi sahibinin yanından ayrılmak istemiyor.
    Hodor'a bu kadar çok vurgu yaptıklarına göre Bran ilerde baya iyi bir role sahip olacak.

Bende tony starkin gelmesini bekledim yeni sezonda ama heralde 7.sezonda gorecez

Orijinalden alıntı: SonJnow

6 cikmadi. Eger 6yi cikarip 7.yide yazma dusuncesi olursa en az 2021 de felan bitirir

7.kitap son Cumhuriyetin 100.yılından önce çıkmaz 7.kitap
    O spoiler verme olayalri hikâye ya. Mesela yeni bolumde olacaklari tahmin ediyor sonra diyor spoiler felan hep takipci cekmek icin. Ben hangisini okuduysam hep benimde yada burdaki arkadaslarinda tahmin ettigi seyler olacak diyor. Mesela Ahmet karakteri plan yapiyor bu adam diyorki Ahmet savaşa gidecek savasacak devamini soylemiyorum

• E yani yaratınca illa ondan üstün mü olacak? Sonuçta Tanrı değil bunlar güçlerinin bir limiti var.Yüzü acı içindeyse nolmuş yani? Sen küçük parmağını masaya vurunca acı çekiyorsun ama ölüyor musun? Sahne değişirlerse görmezsin tabi.

Do you think I am a hypocrite? Well, you should. I wouldn't disagree with you. The road to power is paved by hypocrisy, and casuelties. Never regret.
  • Bu bölüm üzdü be ya.
    ||Ryzen 5 3600X || MSI B450 Gaming Plus Max || 2x Corsair Vengeance 8gb 3000mhz || Gigabyte Geforce RTX 2070 Super || Xpg SX6000 Pro 1TB || Sandisk SSD Plus 480GB || James Donkey JD240 || Corsair RM750 80+ Gold ||
    Corsair Carbide Spec-05 || MSI MAG 241CR || Logitech G413 || Razer Deathadder Chroma || AKG K7XX Massdrop ||
  • SonJnow kullanıcısına yanıt
    hocam spoiler'lara bende çok takılmazdım ama bunları bir yerde okumuştum ve 5. bölüme kadar hemen hemen her şey doğru çıktı :s, neyse bekleyip göreceğiz artık :)

• Ben asil Bran'in ejderhayi kullandigi sahneyi gormek istiyorum, kimbilir kacinci sezonda olur. Ayrica "Hold the door!" gencler :)
    Öldürmeyip unutturmaktansa öldürüp izleyici ve okuyuculara güzel bir iz bırakılabilir.Bu yüzden şu anda yaşayan sık sık karşılaştığımız ama Uzun gecede bir icraati olmayacak yan karakterler yavaş yavaş öldürülüyor.Kimisi de Üç gözlü gibi misyonunu tamamlattırıp öldürülüyor.Arya,Dany,Jon,Bran,Tyrion dışında her karakter ölebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.can.tas -- 24 Mayıs 2016; 15:13:24 >

Orijinalden alıntı: Akşahin

dedi dersiniz arkadaşlar bu dizi hızla LOST dizi ne bağladı, resmen koşturarak geçiriyorlar tüm sahneleri.

eveeet şüphelerim haklı çıkmaya başladı, geçmiş zaman muhabbeti losttaki flashback ler gibi.
    Olayı zaman yolculuğunada bağladılar. Yeni bir final sendromuna girecek dizi adayıdır game of thrones.

Orijinalden alıntı: Ramparapam

quote:

Orijinalden alıntı: Robin TheFox

Edit: Ramp. Spoilera alsana ban mı yedirtcen lan

Hodor küçükken gayet sağlıklı zımba gibi delikanlı imiş. Sonra küçükken bunun beyni yanıyor geleceği gördüğü için. Tüm hayatı boyunca Hold the door diye sayıklıyor. Son sahnede de Hold the door diyolar buna. Bu da kapıyı tutarken ölüyor. Meğerse bu öldüğü günü görmüş. ( ben böyle anladım )

Tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel bölümdü ben çok beğendim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Summer'ın ölmesine gereksiz bir intihar diyenler olmuş bence orada ölen kimse boşuna ölmedi hodor en son orda kapıyı açarken ww'lerle arasında 1 sn vardı demekki zaman kazandırma bakımından summer'ın ölmesi 3 4 sn kazandırmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.P Mcmurphy -- 24 Mayıs 2016; 15:43:38 >
  • Youtube da önemli bölümlerin izleyiciler üzerinde bıraktığı etkiler için izleyenleri kameraya alan videolar var bence izlemelisiniz, ağlayan perdeye sarılan sağa sola saldıran çok eğlenceli videolar game of thrones reaction yazmanız yeterli

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.