Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1959. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19571958195919601961
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Henuz belli degil bu konuda dizi kitaplara yetisti, yani Jon'un dogdugu mekan da olabilir baska bir hikayenin anlatildigi yer de. Ama cogunluk bu teorinin dogru oldugunu dusunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

bu tower of joy flashback'inde Sean Bean'mi oynayacak yoksa onu temsilen farklı bi oyuncu mu ?

Sean Bean oynar herhalde, yanlış bilmiyorsam 14-15 sene oluyor Tower of Joy'daki olay olalı.Çok farklı gözükür Ned karakterini başkası oynarsa.Saçma olur.

• 6.sezon senaryosu sızdı diyorlar link veriyorum bakın, sızma olasılığı oldukça düşük ve bana gerçekci gelmese de yazı biraz mantıklı geldi. Yazı azerice ama az çok anlarsınız, sıkıntı çekmezsiniz.

http://forum.gameofthronestr.com/konu-arkadaslar-6-sezon-hakkinda-elime-dogulugunu-bilmediyim-bilgiler-ulasti.html

Bunun hakkında :

Bana mantıklı gelmesinin özellikle sebebi 1den fazla flashback olacağı. cast'e aldıkları çocuk TOJ sahnesi Ned Starkı için çok genç, Sean Bean süprrizini bozmamak için aldılar bence onu. Bunun dışında Loras'ın Cersei'yi öldürmesi valonqar kehanetini de kanıtlıyor. Şöyle bir baktığımızda Dany'e Daario ihaneti ve Jorah'ın Daario'yu öldürmesi de baya güzel geliyor.
    Saçma gelen noktalar ise Stannis'in ölmesi; Stannis'in kitapta ölmeyeceği açıklandı, dizinin 2.sezonun başından beri başrölü sayılabilecek bir kişinin kitapta yaşadığı halde ölmemesi çok saçma olur. İkincisi Euron'un borusu, euron bu boruyu kral şurasında üflüyor, duvar neden o zaman yıkılmıyor, kitaptan bu kadar ayrılacaklarını sanmıyorum. Ayrıca Jon'un Theon'u öylece salıp göndermesi de çok saçma geldi. Bazı yerler de çocukça üstelenmiş
    .

@Emilia_Clarke Kinvara adında bir kızıl rahibe o, Varys ve Tyrion ile karşılaşıyor. Dany'nin yanında yer alıcak yani.

• Lord Baelish mi, yoksa Lord Varys mi? Hangisini daha fazla seviyorsunuz? Serçeparmak vs Örümcek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Lord Baelish mi, yoksa Lord Varys mi? Hangisini daha fazla seviyorsunuz? Serçeparmak vs Örümcek

Varys adam serceparmak madamdır

• skbMoony kullanıcısına yanıt
    Ciddi söylüyorum otursam 1-2 saat düşünsem bu çocuk hikayesinden kat be kat iyi grrm'e yakışan bir senaryo uydurabilirim.O kadar senarist bu kadar saçma bir hikaye uydurmaları için bizim memleketteki pembe dizi senaristlerinden esinlenmeleri gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

o küçük velet kim?

Son darbeyi vuran yetim it
  • quote:

Lord Baelish mi, yoksa Lord Varys mi? Hangisini daha fazla seviyorsunuz? Serçeparmak vs Örümcek

• quote:

Baelish

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ratch kullanıcısına yanıt
    Serçeparmak
    Stanis
    Jon Snow

Bunlar dışında kimseyi desteklemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Petyr Baelish

quote:

• Onun ölmesi bu kadar kolay olmamalıydı. Bütün herkesin desteklediği biriydi. Ulan bu sezon ütopya gibi bütün gidenler gelmesin?

• Konu baslıgını "8. sezon bitiyor" diye okudum . Noluyoruz felan dedim
  • Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Petry'i daha cok seviyorum cok karizma geliyor ne yapacagi hic belli olmaz, Varys'in ne yaptigi belli diyari hizmet adi altinda Targaryen hanedanini tekrar basa gecirmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0BE_24 -- 13 Ekim 2015; 0:31:24 >
  • Kairros. kullanıcısına yanıt

olly denen velet ygritte de onun yüzünden gitti.
  • quote:

Baelish tabi ki,kafası kötüye de olsa çalışıyor.

Game of Thrones'ta ölenlerin çoğu kafasızlıktan öldü zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Sevenleri hem ayırdı hem buluşturdu şerefsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Sevenleri hem ayırdı hem buluşturdu şerefsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: CanOguzhan

Konu baslıgını "8. sezon bitiyor" diye okudum . Noluyoruz felan dedim

Aynen ya "8. Sezonda bitiyor" nedir, yeni sezon çekimleri başladı falan diye değişsin yada sadece game of thrones olsun

• Kairros. kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 19571958195919601961
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.