Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (1885. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18831884188518861887
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O neydi beee. Ters kose oldum
  • O neydi beee. Ters kose oldum
  • Muhtemelen Jon dirilecek, ancak sonraki sezonda Jon'u gormememiz muhtemel. Bu sezon bran cephesini gormemistik. Sonraki sezon o kismi ve cersei nin kings landing'i yakisini izleyecegiz.
  • 5 sezonu komple indirdim. Ama daha 5. sezona hiç başlamadım. Lys geçsin. Ramazanda komple baştan yeniden başlayacağım.
  • sezon finali çok ağır bitti, nedense ağladım..

şaka lan şaka koştum baktım herkes ölmüyormuş yazıyor, bir nebze içim rahatladı o kadar.

diziyi biriktirip izleyin, çok memnun kalacaksınız.

aklımda kalan tek şey dünyanın en güzel kadını oldu, yıvrııım ne tatlı şeydi o öyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 15 Haziran 2015; 23:34:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asmblacc

Spoiler ileriki sezonlarla ilgili ona göre bakın

Kitabı okuyan arkadaşlarım var jon snow geri döncek

Nereye okuyorlar son kitapta oldu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtakcay

quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

Beyler söyleyeceğim şey spoiler değilde Jesse Pinkman'ı fark ettiniz mi ? Ben duydugum an kahkahayı patlattım

Nerde hocam ?

yo bitch! kısmını diyor sanırım hocam benimde diek aklıma jesse geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Temuçin Han

Arkadaşlar dizi final mi yaptı sezon finali mi?

Sezon finali oldu. Zaten bu kadar soru varken final yapsaydı, dünya ayaklanırdı.
  • Muhtemelen Jon dirilecek, ancak sonraki sezonda Jon'u gormememiz muhtemel. Bu sezon bran cephesini gormemistik. Sonraki sezon o kismi ve cersei nin kings landing'i yakisini izleyecegiz.
  • Jhon Snow adamdır...!
  • Bu filmde bu güne kadar, kim ölmemeli dediysem öldü.Kim geri döner ilaki dediysem dönmedi.Bu yüzden beyler boşa avutmayın kendinizi tak diye öldürüyorlar adamları,
    jon öldü
    daha geri dönmez..

• Stannis öldüyse bu dizi bitmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnnRated -- 16 Haziran 2015; 0:00:15 >
  • Final finaldi gerçekten bütün duyguları yaşadım izlerken. Her dakika sevdiğim kişilerin ölmesi üzdü beni. Çok ağır bölümdü gerçekten. Hangi birine üzülsem hangi birisini düşünsem bilemedim.
  • Bu filmde bu güne kadar, kim ölmemeli dediysem öldü.Kim geri döner ilaki dediysem dönmedi.Bu yüzden beyler boşa avutmayın kendinizi tak diye öldürüyorlar adamları,
    jon öldü
    daha geri dönmez..
  • Ben böyle mazoşist bir senarist görmedim.
    Adam izleyiciye, sevilen karakterleri öldürerek işkence çekmeye bayılıyor galiba.

• Herkesi öldürüyorlar dizide. Jon aptallık yaptı. Alacaktı yabanileri stannis'in yardımına. Kendisi kuzeyin lordu olacaktı. Stannis kralın şehrini fethedecekti. Stannis öldü, jon öldü. Eddark Stark'ın acısını henüz atamamışken üzerimizden jon da gitti. Kızıl karının da onu dirilteceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Ayrıca stannis'de gram savaş taktiği yok. Ordusu full kılıçlı. Karşı taraf full atlı. Çember taktiğiyle pert oldular. İnsan koyar adam gibi mızraklı ve falanks düzenine geçirir. Full zırhlı ağır atlılar olsun yine geçemez falanks düzeninin.
  • Millet oyle motunden sallıyor ki arkadaşın biri ben kitabı okudum jon snow white walkers a katılacak dedi
  • Bu gün cnbc de yeni bölüm yoktu?
  • Bu sezon 8.bölüm hariç tamamen çöp.
    O kadar güzel dizinin içine nasıl edilir gösterdi adamlar.

Artık sorumlu kimse kocaman savaş oluyor bir tane sahne yok böyle saçma sapan bir şey olamaz.

Yanii kısaca 5.sezon için şu söylenebilir. osuruktan teyyare selam söyle o yare
  • 
Sayfa: önceki 18831884188518861887
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.