http://www.gamehouse.com/ eğer bundan bahsediyorsan evet oyun..ama bir program,yazılımdan bahsediyorsan oyun görünümü de verebilir..büyük olasılıkla içinde de game sözcüğü geçiyor (belli olmaz) oyun olmalı diye düşünüyorum..ayrıca bununla sorunun ne?Yani sadece ismini merak ettiğin için mi konu açtın yoksa bu program,oyun(artık her neyse) bir problem yaşadığın için mi konu açtın?biz de deneyip yardımcı olalım...
ben tüm oyunları pc den kaldırmaya karae verdimde oyun mu dur nedir diye size başvurdum setup autoron die dosyalar var da tıklıyorum password istio yazıyom kendime göre olmuyo da
oyunları denetim masası program ekle/kaldırdan kaldırabilirsin..kalkmıyorsa kaldırılamayan program/oyunlarla ilgili programlar mevcut istersen senin için araştırırım.. ama eğer linkini vermiş olduğum bu siteden indirdiğin oyunları açamıyorsan belki satın almanı ve lisans kodunu isteyen keyler olabilir.Yani senin kendine göre yazdığın password elbette olmaz..eğer ben yanlış anladıysam(yani sen oyunları silerken password istiyor diyorsan) bilgisayarında hard diskteki dosyalarında güvenlik şifresi de olabilir bilemiyorum..