Şimdi Ara

Game Guard is not running hatası :s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu hatayı veriyo durduk yere. sildim baştan kurdum, ress attım gereksiz herşeyi kaldırdım. ama bi türlü halledemedim . yardımcı olabilecek var mı ?

• Gameguard'da bir sorun var sanırım, bugün bende de oyunu açarken gameguard dondu, "retry" diyerek tekrar yüklenmesini sağladım düzeldi. Bilgisayarda gameguard engelleyici program varsa ondan kaynaklanıyor olabilir.
  • öyle bi program bulamadım işte
  • Gameguard engelleyici program diye bir şey yok.

Bu sorun genelde arka planda açık kalan bir exe ya da sizin kullandığınız ama gameguardın tehdit olarak algıladığı bir programdan kaynaklanıyor. Zamanında başıma çok geldi. Ben tüm programları kapatırdım ve sorun olduğunu düşündüğüm programı silerdim. Eğer sorun devam ediyorsa oyunu tamamen siler, kalan tüm dosyalarını manuel temizlerdim. Daha sonra tekrar kurardım ve sorun kalkardı ortadan. Ama 2. dediğimi 1-2 kere yaptım. Bazen bilgisayara res atmak bile sorunu çözer. Ama bilemiyorum işte bilgisayarınızda neler çalışıyor. Anti-virüs bile bu hatanın olmasına sebep olabilir. Kaldırın demiyorum ama kapatmalısınız yeri geldiğinde. Arka planda çalışmadığına dikkat etmelisiniz. (Görev yöneticisinden bakın.)
  • anti virüs kullanmıyorum. oyunu baştan da kurdum ama sonuç alamıyorum ayrıca bu sorun gene varken oyuna patch geldiğinde girebilmiştim. 1-2 kere girip çıktıktan sonra gene aynı hatayı verdi. tutarsız bi şekilde hata alıyorum
  • c sürücüsü yerine d sürücüsüne kurmayı dene veya tam tersi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Gameguard engelleyici program diye bir şey yok.

Bu sorun genelde arka planda açık kalan bir exe ya da sizin kullandığınız ama gameguardın tehdit olarak algıladığı bir programdan kaynaklanıyor. Zamanında başıma çok geldi. Ben tüm programları kapatırdım ve sorun olduğunu düşündüğüm programı silerdim. Eğer sorun devam ediyorsa oyunu tamamen siler, kalan tüm dosyalarını manuel temizlerdim. Daha sonra tekrar kurardım ve sorun kalkardı ortadan. Ama 2. dediğimi 1-2 kere yaptım. Bazen bilgisayara res atmak bile sorunu çözer. Ama bilemiyorum işte bilgisayarınızda neler çalışıyor. Anti-virüs bile bu hatanın olmasına sebep olabilir. Kaldırın demiyorum ama kapatmalısınız yeri geldiğinde. Arka planda çalışmadığına dikkat etmelisiniz. (Görev yöneticisinden bakın.)

Gameguard engelleyici derken onu kastettim zaten, kasıtlı olarak gameguard'ı engellemesinden bahsetmedim.
    Çözüm olarak ise, hata vermeye başladığı tarihten itibaren yakın sürede yüklediğin programları gözden geçirmeni öneririm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güvenlik duvarını kapat
  • yada hatayı almadan önceki tarihe sistemini geri yukle en mantıklısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RoBinh0_

anti virüs kullanmıyorum. oyunu baştan da kurdum ama sonuç alamıyorum ayrıca bu sorun gene varken oyuna patch geldiğinde girebilmiştim. 1-2 kere girip çıktıktan sonra gene aynı hatayı verdi. tutarsız bi şekilde hata alıyorum

O zaman anti virüs yükle bilgisayarını bir tarat. Bilgisayarında bulunan bir virüsü tehdit olarak algılıyor olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.