öncelikle merhabalar. batman arkham city game year edition oyununu indirdim kurdum oyun save yapmıyor biraz araştırdım game for windows live gerekiyormuş indirdim kurdum ama oyun görmüyor. oyunu ve programı sildim tekrar kurdum olmadı bi ara street fighter IV'da GFWL vardı belki onu kurarsam açılır diye düşündüm ondada açılmadı 1 haftadır oyunu silip tekrar yüklüyorum. yardım edin lütfen... şimdiden teşekkürler...
Games for windows live ile save etmek icin oyunun orjinal olmasi lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Games for windows live offline hesap oluşturman lazım oyun açılırken klavyede ki home tuşuna bas windows live menüsü açılacak orada offline hesap oluştur bundan sonra seve yapacaktır şu şekilde yapılıyor
cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Kara duman game for windows live:marketplace açılıyor. Birde oyunda home tuşu yada live seçeneğine bastığım zaman açılmıyor. hesabımda var giriş yapıyorum ama oyunda çalışmıyor. Ama o resimler için ayrıca teşekkürler
İlginiz için teşekkürler sorunu hallettim :) birden fazla şey yaptığımdan dolayı hangisini yapınca kesin sonuç çıkacağını bilmiyorum o yüzden yapamayan olursa buna benzer şeyler yapsın :D Türkçe yama kurdum. ondan öncede xliveredist[1] diye setup vardı kurdum oyuna girdim game for windows live açıldı. yapamayanlara yardımımız dokunduysa ne mutlu bana