Şimdi Ara

Game Cheats -- Tüm cheatler Buraya !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ceci

ozurdılerım dostum ama yanlıs anlasıldı benım demek ıstedıgım ama bız konuyu zaten kapattık...herkeste anladı...

tekrar sory[simage][/simage]

özür dilerim benim hatamdı
  • onemlı olan anlasmayı enınde sonunda saglamıs olmak gerısı hıc onemlı dııl.....
  • Ceci sen çıldırmışssın ben her kese elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısıyorum hemde herkese bu 1. Ikıncısı hılenın altınsımı olur hıleyı yapan fırmadı ve emek ıstemez yanı bunda emek yokkı bu bır acıklama yada anlatım degılkı alıntı yazayım bu 2 .. 3. cusude msg sayım 100000000 olsa ne olur 1 olsa ne olur amac paylasım ve yardımlasma .. Ama bunu anlayana
  • dogru
  • anladığına sevindim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Online Manager bahsettiğin olayı Medal of Honor'da denedin mi?..

denedim 999 tane medikit oluyor,ama menüden bütün medikitleri "active"yapman gerekiyor

Online Manager, bahsettiğin gbi recovery menü de cw-cheats ve pos çıkmıyor?..

Verdiğin dosya rar dosyası içinde birsürü readme dosyası ve klasörler halinde listelenmiş dosyalar, direk ms içine rar dosyasını atınca recovery'e dediğin seçeneklerin geleceğine eminmisin?..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Online Manager bahsettiğin olayı Medal of Honor'da denedin mi?..

denedim 999 tane medikit oluyor,ama menüden bütün medikitleri "active"yapman gerekiyor

Online Manager, bahsettiğin gbi recovery menü de cw-cheats ve pos çıkmıyor?..

Verdiğin dosya rar dosyası içinde birsürü readme dosyası ve klasörler halinde listelenmiş dosyalar, direk ms içine rar dosyasını atınca recovery'e dediğin seçeneklerin geleceğine eminmisin?..

yalan söyleyecek halim yok,bendede gelmiyordu ve ben psp"nin 2-3 yerine birden kopyaladım ve geldi,ama içinden çıkan database"leri sadece ms"ye kopyaladım,yarın ss"li anlatım topici hazırlayacağım
    edit:ss"olmasa bile hazırlayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 11 Şubat 2007; 21:04:06 >

• Yalan söyledin diyen de yok,

Çalıştırdım demiştin, demek ki yöntemini biliyorsun, ki yukarıda farklı yazmışsın kendin farklı şekilde çalıştırmışsın, sormakta da haklıymışım.. Bunu rica ettim, her söyleneni kötüye yormayın..

Sağol yine de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 11 Şubat 2007; 21:15:50 >
  • seplugins(yazim hatasi)ve icindekileri ms"ye attim ve ana klasoru de ms"ye attim [psp"den yaziyorum
  • Evet biraz önc karıştırırken dosyaları pluginsleri bulup gerekli yerlere yüklemesini yaptım, ancak enable olarak ta recovery'den ayarladıktan sonra iso oyunlarıma giremez oldum..

Sanırım bi uyumsuzluk yaşıyorum, veya bahsettiğin ana klasörü atmadığımdan oluyor..

Ana klasör dediğin hangisi bu arada? Direk olarak inen rar dosyası mı ? Rar klasör olarak açılmıyorda.. Bahsettiğin direk ms'ye atılan klasörün adı nedir?..
  • karısmak gıbı olmasın sadece yardım amaclı...

sepuplıngs dosyasını dırek psp nın ana menusune atıcaksın ve recovery menudende pfluıng diye bir yer varya tam hatırlayamadım ama p ıle basladıgına emınım onuda enabled yapıcaksın o kadar...sonra oyunlarda select tusuna bıraz uzun basınca hılelerın bolumu acılıyo..ben ole yapmıstım.
  • Evet, plugins atamayı biliyorum ancak sorun plugins'leri aktif ettikten sonra oyunlarımın açılışında PSP'nin kilitlenip kapanması.. Ve de OnlineManager'ın bahsettiği anaklasör gibi bişey ms'ye atmadım..

Yardımcı olmaya çalıştığın için sağol ceci..

------------------------------

Düzenleme: Ben sadece Sims2 Pets ile denedim ve PSP kapandı, aynı oyun ile deneyip bana yazabilirmisin mümkünse?.. Yani sadece bu oyun için arıyorum, değilse önemli değil benim için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 11 Şubat 2007; 22:09:13 >
  • malesef desteklemiyor,ana klasorle bir ilgisi yok
  • ıste ben de onu diyorum ama ben pursuıt force de denedım ve dedgım gıbı oyun basladuktan sonra selecte basınca bıseyler cıktı no yes yapman gerekıyo ıste onları...zaten bende sadece pursuıt te denedım o kadar...baska bı oyunda denemedım....

ayrıca bende de soyle bısey oldu oyun acıldı goryuntusu geldı ama psp talıdı hep sonrada kapandı...bende no umd use yi desable yaptım ve umd taktım calıstı..

bılgı acısından
  • Sims2 Pets arıyorum da özellikle ama arkadaşın verdiği hileleri çalıştıramadım, bazılarında önce hile bölümünü açmamız gerektiği yazılı, daha sonra kodları girmemiz ama hile bölümü nasıl açılır onu da bulmuş değilim..

Araştırmaya devam ediyorum..
  • benım yaptıgıma gore hıle kodu gırmıyosun yada ben ole algıladım...hıle sayfası oyun calıstıktan sonra select tusuna basılı tutunca acılıyo ve orada parantez ıcınde olan N (no anlamında sanırım) harfını Y ye cevırıyosun...zaten bende onları anlamamıstım bastada bunu demek ısredım ben yaptım bunları ama bisey olmadı ondan verımsız demıstım arkadaslar beı yanlıs anladı o yuzden..ve kızdılar

belkıde ben yanlıs yapmıs olabılırım ama hıle kodu gırılebılecek bır yer goremedım ben bu programda.
  • Ya o select modu dikkatimi çekti ama, N harfi falan görmedim select modundayken..?

Bu arada sims2 pets oyununda select'e uzun süre basınca oyun zaten farklı bi moda geçiyor, ayrıca plugins vs. olmadan da..
  • Ya ben denemedıma ma arkdşımd enedı ve calıstırmıstı detayları gelınce ogrenıp buraya yazarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginguzelsoy

Ya ben denemedıma ma arkdşımd enedı ve calıstırmıstı detayları gelınce ogrenıp buraya yazarım

Sevinirim, sağol..
  • rica ederim maksat paylaşım olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.