Şimdi Ara

.::Game Center (447 Üye)::. liste güncellendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
10
Favori
62.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

prooge(prooge)
  • tranceaddict1903(T®an©e Addi©T )
    ' Evrendeki en büyük gösteri sen aklını keşfettiğin an başlar...'
  • arkadaşlar benim bir sorunum var benim oyunlarımın çoğu game centerda görünmüyor. sorun ne olabilir acaba?
    not: oyunlar game center oyunlarıdır. cut the rope vb...

Orijinalden alıntı: by_mercure

bu konuyu sadece nick paylaşım değilde genel bir "Gamecenter ana konu" olarak değiştirsek ve tüm paylaşımları burada yapsak olmazmı

bence daha mantıklı... mesela ilk konu ücretsiz ve güzel gamecenter oyunları olabilir...

Orijinalden alıntı: ahaotex

arkadaşlar benim bir sorunum var benim oyunlarımın çoğu game centerda görünmüyor. sorun ne olabilir acaba?
    not: oyunlar game center oyunlarıdır. cut the rope vb...

uyumlu oyunların game centerda gözükmesi için o oyuna bir kez giriş yapıp game centerde bir kez oturum açmanız gerekiyor.

Orijinalden alıntı: Kronokrator

game center nedir?

iphone multiplayer oyun merkezi :=)
    Aldıklarını geri vereceksin.
  • Başlığı değiştirdim arkadaşlar burada oyunlar hakkında daha doğrusu game center hakkında her türlü paylaşımı yapabiliriz.

bendeki oyunları ekledim ben ama jb li olduğu için tel ben ücretsiz yüklüyorum zaten bu hususta ücretlimi free mi bilmiyorum oyunların.

Orijinalden alıntı: y@s@r

Başlığı değiştirdim arkadaşlar burada oyunlar hakkında daha doğrusu game center hakkında her türlü paylaşımı yapabiliriz.

bendeki oyunları ekledim ben ama jb li olduğu için tel ben ücretsiz yüklüyorum zaten bu hususta ücretlimi free mi bilmiyorum oyunların.

isabet olmuş hocam teşekkürler, işte bu bilmediğimiz konuları burada paylaşacağız
    AMD Ryzen 7 3700X 3.60GHz//MSI B450 Tomahawk Max//MSI RX 5600 XT GAMING X 8G//Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz // Xpg SX8100 ASX8100 512 GB M.2 PCIe NVMe SSD Disk//Corsair iCUE 220T RGB Airflow USB 3.0//Corsair CV550 CP-9020210-EU 550W 80+ Plus Bronze//AOC 21.5" G2260VWQ6 1 ms 75Hz FreeSync Gaming Monitör //Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard//Logitech G502 Spectrum RGB Gaming Mouse

Origin ID : mrhusnu
  • Game Center destekli oyunlara "Touch Hockey: FS5"i de ekleyebilirsiniz... Tabi 4.3.0 sürümü...
    Alışveriş listem: Soulfly1,kelto3, sansarsansar, Spirit_of_Sly, telsim81, MegriM, Eci_i, celchuk, crowded, Jöntürkler, Trusen, Ralph, Mydonose13, Blur, saykokemal, supermanTr, nucLear, gu_ven-gencler, mempa, emirkaraguler89, Sabah Kahvesi, gisigisi, Factotum., Hasancı Balık, kmlcck, muzaffer_k, Urzais100, UlasAsmadili, killforyou09, trust88,gs007tr, Ohzman, murlek, Ahm3tt,cakal41234 ,commando_xr, SquallTr, ps2mania, ayteknoloji, SUPPERMAN, burowan, manowar2401, gokalp00, titipoco, meceh, Ahmet©, Heradon,Nerding_Gamers, Enes Eyibil, pudinkk (55 Referans)
  • Az önce soulmate ile oynadık, y@s@r ile de oynadık dün, zevkli oluyor...

Bana kalırsa GameCenter'ın tek eksik yönü, arkadaş listendekilerle mesajlaşamamak. En azından, napıyosun şu oyunu oynayalım mı gibisinden iletişime geçmek güzel olurdu. Bu özelliği eklerler diye umuyorum ileriki bi güncellemede...

*Sadece invite yollarken mesaj atabiliyosun, direk chat sistemi koyarlar umarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 13 Ekim 2010; 17:43:20 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dievas -- 13 Ekim 2010; 17:51:09 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.